Inlägg från: pamjofre |Visa alla inlägg
  • pamjofre

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    För mig går det långsamt nu, en hel del även för oss som tackat nej och jag blir så ledsen varje gång. Underbart är dock att min farmor från Chile kommer och har bokat biljetterna redan!! Så glad jag blev när jag fick reda på det i förrigår!! Det gjorde verkligen min dag! Även en farbror och hans fru och en kusin och hans mor åker från Chile för att fira vår dag.

    För att ha "något gamalt" ville jag först ha den slöja som min farmor hade när hon gifte sig, tyvärr finns den inte kvar, men istället ska hon sy upp en ny som blir nästan likadan som hon hade fast längre eftrsom jag gärna vill att den ska täcka mitt släp. Till "något gamalt" har jag istället valt en enkel guldkedja och ett hängsmycke med pärla på som jag fick av min syster för flera år sedan.

  • pamjofre

    ahh toalettkorgarna, CoG- de där med gravtest va lite kul, men håller med pagnie- de får de stå för själva! jag tänke även ha:

    deo (spreyflaska, en för herrar och en för damer)
    nagelfil
    strumpbyxor
    istället för mintpastilller tror jag att jag kommer ha tuggumi :) 

  • pamjofre

    ..och korgen hittade jag för en 5a på loppis, brukar finnas en massa korgar på loppisar för bra pris :)

  • pamjofre
    Juli2013- tårtställning brukar gå att hyra på typ ICA-maxi eller liknande. Kanske går att ringa till alla konditorierna i den stad där ni gifter er och fråga om ni kan hyra hos dem. Är ni riktigt flitiga, borde det inte vara allt för svårt att i värsta fall "snickra" ihop en ställning själva :P (Ni som gjort egen tårtställning! heter en tråd här på bt).

     

  • pamjofre
    Pagnie- kul att klänningen sitter så bra! 

    Vi har satt OSA 15 maj. (valde bara ett datum på måfå :P)
  • pamjofre
    Pagnie- va fin din klänning blev, passar dig verkligen!! Uch tråkigt med mardrömmarna! Hål ut, allt kommer säkert gå fin fint på er dag! Visst kan vi inte styra över vädret, men om det skulle regna ha med ett paraply för att vara förberädd, sen ska det nog gå bra :). 

    CoG- hemskt tråkigt med din vän, förstår att du inte riktigt känner för att prata om bröllop med henne. Men som pagnie sa, tror faktiskt att vänner kan vara glada för vår skull även om de just nu har det jobbigt själva. Men som du själv sa, så finns det massa annat än bröllop att prata om :), fast för mig e det ibland svårt att inte prata om bröllopet :P hehe ibland kommer man bara på sig själv med att berätta opm något man just fixat.

    Kago09- kan hon inte acceptera vad ni har skrivit i er inbjudan, så låt henne. Det är hennes problem inte ert. På ett halvår bör man ha kunnat fixa barnvakt! Bättre då att hon i så fall inte kommer alls. Hoppas att det löser sig för er. Skönt att din blivande man håller med dig :).

    Själv har jag idag skickat in hindersprövning och efternamnsändring. Ringarna har vi beställt och de kommer att bli färdiga i mitten på maj :). Sen har vi nog bara kvar sådant som vi inte kan göra riktigt än :) 
  • pamjofre

    Ja absolut, bilderna blir ju ofta finare och man kan ta lite roligare om de inte regnar. Så vi hoppas ju på fint väder :).
    Heheh ibland känns det som även vi har 100 saker kvar att göra, igår köpte vi champagneglas, hittade billiga på ikea. Hade tänkt ha i plast (gillar egentlighen inte alls plast), men så hittade vi dessa å de var billigare! Så glad jag blev :). Blev även en del annat till bröllopet på ikea, lite ljus servetter å andra smågrejor :).

    Okej, hmm de där med hindersprövning och namnändring.. Ja hade för mig att de kunde skickas samtidigt, ja ja, vi får se vad mitt svar blir :P.

     
    Eddans- skönt att ni hunnit en bit på klänningen! Hoppas att det går bra med skorna.

  • pamjofre

    Kuvertavgift e alltid ett hett ämne och man får tycka vad man vill. Men personligen håller jag med pagnie. Lycka till med ert val. 

  • pamjofre

    Idag kom vår "gästbok". Har beställt en canvas tavla med bilder av oss, där sedan gästerna får skriva sin hälsning direkt på duken :). På så sätt kan man ha den som tavla och således alltid uppe, istället för att ha hälsningarna i en bok, som kommer fram.. hur ofta?!. E jätte nöjd :D. Hoppas bara att gästerna tycker att de e en lika rolig idé som vi tycker :P



     
  • pamjofre

    Roligt att möhipporna börjar komma nu :). Juli2013 tråkigt att ågon försa sig men det kasnke inte gjorde så mycket? Även min syster har råkat fösäga sig :(. Så hippan blir nästa vecka för mig. Verkar som om sambons blir då med. Ska bli så kul att äntligen få veta vad de har hittat på :)

  • pamjofre

    Jag fick min möhippa i lördags! Verkligen en helt fantastiskt dag. Om ni vill kan ni läsa om den och se lite bilder i tråden "Bröllop 27 juli 2013". 

  • pamjofre
    Sparriskarro- vilken vacker kl'änning du har! Hemskt praktiskt med släpet! Hoppas att det går bra med er ingångsmarch!
    Hehe tack för kommentaren om min kanindräkt :P

     
  • pamjofre

    Jag vill oxo träffa prästen!! Får väll oxo ta å ringa honom :P. 

    Ska ivf träffa kantorn den 16e juni. Hon verkade trevlig i telefon ivf. Hon skulle spela lite marcher och psalmer för oss, så vi kunde välja och sedan ska hon öva med vår solist. 

  • pamjofre
    Pyttis- Grattis!! Jätte kul!!

    Sparriskarro- som CoG sa, om något blir glömt så e de glömt! Försök att inte oroa dig, de kommer gå jätte bra! Och ingen annan kommer att veta att du hade tänkt ha 3 tesorter och inte 2 :).  Om du kan be tärna, mamma eller någon annan kompis att ta en titt på listorna, se om de kan finna något som fattas. Inte jag heller har någon vidare hjälp av min M2B, däremot har jag turen att ha en mor och en syster som hjälper mycket. Lycka till allt kommer att ordna sig till slut! Försök även att slappna av och tänka lite på dig själv! 
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!