Inlägg från: eddan |Visa alla inlägg
  • eddan

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Sparriscarro -  Åhh vet inte om dans. Blir då absolut inte till nån smäktande ballad. Jag har lite svårt för att som känns lite sådär överromantiskt och tillgjort.  Vill tex inte ha tårta för jag vill inte göra den där grejen med att skära upp tillsammans... känns så.. äh jag vet inte :)Men det är ju bara jag :) 

  • eddan

    CoG -  Ni vet ju själva vilket slags bröllop som passar er. Fest eller inte. Tror alla kommer att ha supertrevligt ändå :) Jag och min sambo har fått två barn väldigt tätt och har festat ihop 1 gång på dom 3,5 åren vi varit tillsammans, och det var alldeles i början. Vi ser fram emot att kunna festa med våra vänner långt in på natten. Och med det menar jag inte att vi ska dricka oss jättefulla. Men att kunna umgås och dansa med våra vänner :) Dom flesta i vår bekantskapskrets är småbarnsföräldrar och det verkar som om alla väljer att lämna barnen hemma för en rolig och avslappnad kväll i goda vänners lag.  Våra barn och syskonbarn kommer dock att vara med över middag och så :)       

  • eddan

    CoG  -  Sedan sonen föddes för 2 år och 7 månader sen har vi aldrig varit barnfria. Enda nätterna vi varit ifrån honom är när lillasyster föddes och en natt på bb :) Vi lägger inget krut på bröllopsnatten men ska däremot åka till Barcelona på en weekend ca 2 veckor efter bröllopet (Har ej bokat än) Känns superläskigt att åka iväg utan barnen men samtidigt så tycker jag att vi förtjänar det ;)Jag får tjuvträna att vara ifrån dom om en månad då jag åker och hälsar på min bästa vän i tre dygn!!           

  • eddan

    @sparriskarro  Haha det är bra ;)  Själv gillar jag inte att stå i centrum men förhoppningsvis kommer man känna sig fin på sin stora dag och då kanske man kan känna sig lite bekvämare framför kameror och så  ;)

  • eddan

    @67d Min sambo ska också ha fluga  :)  Ska din ha svart eller nån färg från ert tema? :) 

  • eddan

    Jättevacker klänning  @67d :) MIn är ju knappt påbörjad...börjar bli stressad ;)Svart fluga här med tror jag...  När vi var och köpte kostymen för två veckor sedan så tyckte hon i butiken att det ser för servitör/smokingaktigt med svart fluga.  Men jag tycker som inte det :) Vi ska dock testa med nån annan färg innan vi bestämmer nåt :) 

  • eddan

    Ungefär såhär kommer min klänning se ut när den är färdig :)

  • eddan

     Vad brukar det vara för innehåll i festhäften? Jag har noll koll så upplys mig gärna :)

    Ska ni ha program vid vigseln? Inte vi. Alla lär väl märka vad som händer :)

    Och meny..vi har buffé så ingen meny heller :) 

  • eddan

    Ja nåt slags festhäfte ska vi ha. Med lite fakta om gäster osv...vårt värdpar fixar det :) Men har som dålig koll på vad som annars brukar finnas med. Så tack för tipsen Juli2013 :)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!