Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    CoG skrev 2012-11-28 14:39:46 följande:
    En checklista för våren lät inte som en dum ide.
    Då behöver man inte fundera på när och vad som ska göras.
    :)

    Kul att ha tärnornas klänningar fixade!
    nej men precis. därmed inte sagt att jag kanske inte gör saker tidigare. men då har man ju en månad för när det verkligen måste göras.
    Ja det är jätte skönt. men jag måste ändå hitta en sista klänning till min huvudtärna. Men det tycker inte jag ska vara alldeles för svårt.
  • Pagnie
    Juli2013 skrev 2012-11-28 17:54:39 följande:

    de var jättefina!! jag har tittat på calligraphen men har nog inte orkat kolla igenom allt, för jag har inte hittat jag riktigt har gillat hittills. Får allt ta mig en ny koll


     


     


    det som är bra med calligrafen är ju att man kan beställa hem provkort gratis också. det har jag gjort flera gånger och man får en bra bild av hur de ser ut och känns då. :D jätte smidigt
  • Pagnie
    wedding planner skrev 2012-12-01 17:32:10 följande:
    Hej!

    vi gifter oss 13 juli 2013 och startade planeringen för 1 mån sen...har köpt klänning och bokat präst.
    Eftersom det blir utomhusbröllop och på en plats som ägs av släkten så underlättar det  men har ju en hel del pyssel kvar med att ordna tält, catering, musik mm.

    När tänker ni skicka ut inbjudningskorten?
    Vi funderar på att lägga med en blänkare i julkorten som snart går ut,lite som "save the date" och sedan inbjudningar under våren men det verkar som flera av er tänker skicka ut inbjudningarna  redan nu?

    Hälsningar Wplanner
    åh vad roligt. vi gifter oss också den 13 juli. Men vi har planerat sedan i januari. Men å andra sidan hade vi ju inte samma tillgång till stället att vara på som ni verkar ha så det är ju jättebra för er att slippa den där konsten med att hitta lokal. :D
    Vad roligt att du redan hittat klänning. Du gick på det roligaste på en gång. Beställde min i oktober och hoppas på att den kommer snart. vad ska du ha för slags klänning då?

    Vi kommer inte skicka ut inbjudningarna förän i mars någon gång. tidigast. folk glömmer nog bort annars.
  • Pagnie
    TeSsAn90 skrev 2012-12-02 16:38:27 följande:
    vi ska också gifta oss den 13 juli. jag har köpt min kkänning och letar förbrillt efter alla andra saker som man ska ha till klänning och våran dottern klänning är köpt också.. kyrkan är bokad och nu fattas bara lokal. men den lokal vi vill ha är inte inom våran budget riktigt men... och de finns inte så många i våran lilla stad... :/ men vi kanske får flörta med nära och kära för att få lokalen.. men men... jag ska snart sätta igång med inbjudningarna, vi kommer inte att skicka ut "save the date" kort... vi vill ha de överraskande för alla... så vi sa senast i sommras till alla som frågade när vi skulle gifta oss att de inte kommer bli än på ett par år..

    Men vi har en hel del kvar att göra.. :) 
    åh vad roligt att vi är flera den 13:e. Ja det där med lokal var inte det lättaste. vi valde lokal först och tog kyrka efter det. jag ville ha ett litet men billigt bröllop men det gick inte alls min blivande med på utan han ville ha ett stort. så nu är gästlistan mer eller mindre klar så står den på ca 140 personer. kan nog bli några fler också.
    Men vi har mycket klart. största problemet nu är underkläder till den stora dagen. i-landsproblem skulle jag kalla det.
    lokal, klänning, kyrka, limousine, fotografer, kameraman, blommor, tårta, dekorationer, klänningar till tärnorna är några utav dom sakerna som är klara. måste hitta vigselringen också.
    vad håller ni på å letar nu då? förutom lokal? är ring klar?
  • Pagnie

    ja men var glad att ni har klänningen kvar för det är ju det roligaste att göra under hela planeringen. önskar jag kunde köpa en till men då skulle väl mannen vrida nacken av en. haha.
    Vilka datum har ni Kago09 och juli2013?

  • Pagnie
    Kago09 skrev 2012-12-03 07:37:05 följande:
    Ja det är klart! Vi gifter oss den 13:e juli!!
    åh vad roligt med så många den 13:e :D
  • Pagnie
    Juli2013 skrev 2012-12-03 23:09:12 följande:

     


    Vi gifter oss den 27/7! Så jag hoppas att jag har lång tid på mig att fixa med allt som är kvar... Glad


    Usch klänning är så svårt! men jag gissar att det är svårt för att jag ännu inte har hittat rätt.. antar jag?


    ja nog har du lång tid men det beror ju helt på hur du ser det. det känns som en hel evighet innan man ska gifta sig men med vissa saker känns det som att man kommer behöva massa mer tid. haha.
    Nej men klänningen som sagt det är svårt. man ska ju verkligen vara nöjd. Jag hade nog bara tur när jag hittade min. Dock har den ju ännu inte kommit. var ca 5 månaders leverans på den.
  • Pagnie

    åh i år händer det. vi gifter oss om 6 månader och vi börjar skaffa barn om 3 månader. oj nu är det ju bara nedräkningen kvar. man börjar ju bli lite nervös. men usch så man längtar.

  • Pagnie
    Pyttis skrev 2013-01-02 20:27:13 följande:
    spännande! vi ska med börja skaffa barn snart, vi börjar om 2 månader, och börjar typ längta sönder haha :)
    haha ja jag vet den där känslan. har garderoben full av bebiskläder. illa jag vet. sambon å andra sidan börjar bli nervös. lite gulligt faktiskt. ja vi börjar i april för vi vill inte riskera att få barn i december. vill helst slippa september-december om man får möjligheten att välja. När skulle ni gifta er?
    Och hur gamla är ni? och vad jobbar ni med? sorry hundra frågor men jag är nyfiken på allt ;)
  • Pagnie
    Pyttis skrev 2013-01-05 16:03:51 följande:
    haha, har jag med lite i garderoben så du är inte ensam, hos oss är det nog dock mest jag som är nervös, sambon är pepp till tusen. vi hade igentligen tänkt börjat tidigare, men jag som inte vill ha nån jättemage under bröllopet så därför vi väntat lite, annars för vår del spelar inte datumet så stor roll :) den 6:e blir det för vår del :) och jag är florist och har eget och sambon är elektriker :)
    vad sysslar ni med då? :)
    nej så kände jag med. går det på en gång nu så kommer man vara i kanske 10 veckan eller något sådant. Min sambo är medicinforskare och jag är sjuksköterska på en akutmottagning men kommer i höst eller nästa vår plugga vidare till barnmorska.
    Jag måste faktiskt erkänna att vi var in på hm och köpte världens sötaste filt med smurfarna på. vart helt kär i den.
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!