Ekna skrev 2012-02-15 20:43:50 följande:
Jo de är klart att delar man upp den i lager blir de ju ingen hit med ett lager kladdkaka och ett lager mousse är en toppen blanning, tycker jag iaf. Sen så använder jag nästan inte söta mousser alls så kan ju vara de med. För jag kan hålla med att tar de en tex blåbärsmousse som är lite sötare eller någon anann lite sötare mosse blir de kankse sött men sen beror ju allt på vad du jobbar med för mousser. Men de är tur vi alla har olika smak =)
Jag gör sällan rena moussetårtor. Jag vill gärna ha lite sockerkaka med också.
Oftast när jag gör till mig och maken så använder jag någon sorts chokladmousse. Mörk choklad med chokladbitar eller vit chokladmousse.
Och sen gärna någon syrlig mousse till (hallon, lime, citron eller liknande).
Men det beror ju annars på vad personen som jag gör tårtan åt vill ha också
ca 99% av tårtorna jag gör gör jag till någon annan eftersom jag älskar att göra tårta, men inte vill ha kalorierna *hihi*