Inlägg från: Sara 120707 |Visa alla inlägg
  • Sara 120707

    Tips på kall kycklingfilé

    Det är lite svårt att veta hur höga dina krav är med tanke på att du skriver att du har flera goda recept men inte "bröllopsgoda"


    Vi kommer troligtvis att göra foliebakad baconlindad kycklingfilé som vi skär upp i skivor, man kan säkert marinera den också men vi tycker den blir bäst utan.

  • Sara 120707

    Man kan servera den antingen varm eller kall inget problem att göra den dagen innan.


    Iom att man gör små foliepaket och bakar den i så blir den alltid saftig. Tar ungefär 25 min i ugn om kycklingen är rumstempererad.


    Man kan som sagt säkert marinera den om man vill.


    Ett annat alternativ är att man skär upp den på längden och fyller den med nåt trevligt, tex färskost, soltorkade tomater, fetaost, oliver el nåt liknande.


    Jag förstår att du vill ha det extra gott iom att det är bröllop det vill jag med. Men jag försöker hela tiden tänka på "fejklyxiga" saker man kan göra som känns lite speciella men ändå är enkla att göra.


    Iom att det är så mycket mat att göra.

  • Sara 120707

    Jo jag vet hur det är, gjorde en buffe till ca 45 personer förra sommaren då sambon fyllde 30.


    Jag gjorde det mesta själv och menyn var:


    Spenat/fetaostpaj


    Vegetarisk moussaka


    Quinoasallad


    Bröd


    Sallad


    Grillspett


    Potatissallad


    Tapenade


    har säkert glömt ngt men det kanske kan vara till lite inspiration :)

Svar på tråden Tips på kall kycklingfilé