Inlägg från: Linda1983 |Visa alla inlägg
  • Linda1983

    Hjälp hur skulle ni gjort!? Har en kvinnlig kusin som är eller har blivit så märklig! Beter sig illa och kallar mig för dålig mamma i hennes blogg och är allmänt otrevlig! Detta har hänt vid ett flertal tillfällen :/ dessutom har hennes sambo kallat min blivande man för bög för att han köpte två exklusiva ljuslyktor från Partylite till mig :/ hon och han är bjudna till vårat bröllop i december men nu känns det inte som att vi vill att dom kommer :/ kan man avinbjuda!? Vad skulle ni ha gjort!? Hjälp snälla :/

  • Linda1983

    Vi har bestämt oss för ingångs ordningen i kyrkan :) Min m2b går in först med barnen i varsin hand sen kommer hans bror och fru efter och sen min syster och hennes sambo detta medans kyrk klockorna ringer in :) sen blir det melodin river flows in you eller bröllopsmarchen och då leder min pappa in mig och överlämnar mig till min Fredrik :) kommer bli så fint så :) får tårar i ögonen av bara tanken av detta! Måste ju betyda att det kommer bli hur bra som helst :)

  • Linda1983

    Har skickat in den godkända hindersprövningen och namnbytet och vigsel godkännandet till församlingen :) bara de kunde bli december nu då!! ;)

  • Linda1983

    Minuz@ jag själv har en väldigt enkel klänning med svarta detaljer men hade från början tittat på en nästan exakt sådan du ska ha :) men lägg inte till nå band eller blomma.. Tror de blir "mycket" :)

  • Linda1983

    Marhildamattias @ den frisyren näst längst upp å den längst ner var super fina!! Något som jag skulle kunna tänka mig :) klänningen var jätte jätte tjusig oxå :)

  • Linda1983

    Idag är sista dagen för gästerna att anmäla sig och dom flesta har tackat ja :) betyder att det blir 75 gäster totalt :) Ska snart fixa morgongåvan till min blivande man en vän till mig ska fotografera mig lite sensuella bilder i svart vitt :) hon vill ha 500:- för detta inklusive retuschering och hjälpa mig att fixa fotobok till detta! Är nervös över att jag kommer se fet ut men men de bjuder jag på :) Snart dax att bestämma psalmer och liknande å snickra ihop festprogramen :) tjohoo i morgon börjar klipp å färgning av hår inför den stora dagen :) Åka till lokalen å titta vad som finns å inte finns och göra bordsplacering och allt pyssel :) allt känns så nära nu och jag kan knappt vänta tills det är dax 31/12 15.00 då jag äntligen får bli fru Saarinen :) om två veckor ska vi prova ut storleken på våra ringar och slut designa min vigsel ring ska bli sååå spännande och roligt :) lycklig ända in i själen

  • Linda1983

    Okej alla blivande fruar :) hur gör ni eller vad använder ni eller ska ni ens använda ris eller bubblor vid utgången vid kyrkan!? Är lite osäker på vad man ska använda sig av så vad har ni !? :)

  • Linda1983

    Igår gjorde jag och tärnorna ett ryck :) vi gjorde alla give aways och alla servettringar prov dukade och prov smakade lite snittar. Samt provsminkades.. Besviken på sminkningen då hon gjorde mig likblek å dåliga färger så jag såg ut som oncel fester i familjen Adams :/ jätte besviken verkligen.. Hade tänkt mig något mer markerande smink.. Om ja får säga det så gör jag sminkningen bättre själv! Hade tänkt mig lite skimrande vackert tufft men såg ut som nått hemskt nybörjar försök :/ Uch

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????