• Minuz

    december brudar 2012, var är ni?????

    Men vad ni skriver.......... Nu får vi se om jag kommer ihåg allt......


    Grattis till bebisen!!!!!

    Fin frisyr, bra att du hittade någon billigare.

    Vi kommer att bjuda på glögg och stora hjärtan pepparkakor innan brudskålen.

    på lördag ska vi träffa prästen, alltså prick 1 vecka innan vigseln.

    funderar på hur jag ska hinna allt........ men det blir som det blir. har nu fått tag på en tjej som kommer servera. skönt. hon tar 100 kr/ timme. kompispris......

    tänkte duka upp med ett honnörsbord och sedan 2-3 tungor. hur mycket utrymme behövs bakom stolarna för att det inte ska kännas trångt?

  • Minuz

    kan någon skriva till mig på listan? går inte så bra via mobilen... 1/12 minuz Mönsterås

  • Minuz

    vilken låda ni höll igår................ Jag har läst allt men jobbade dygn så därför har jag inte skrivit något. Och inte kommer jag ihåg allt jag tänkt skriva  :o)

    Men vad roligt att vi är så många som gifter oss om 10!!!!! dagar.

    Imorgon ska jag träffa fotografen och se vad vi kommer överens om.

    På lördag träffar vi prästen, och har 3 psalmer jag kan tänka mig, får se vilka/ vilken av dessa gubben vill ha.

    Tidsoptimist som jag är så känns det som att jag har all tid i världen att bli klar med det sista....... Bara 100 saker kvar att göra..... *S*
    Jaja, bröllop blir det hur eller hur och ingen märker nog om jag hoppar vissa saker förrutom jag då.

  • Minuz

    nån frågade tidigare om vädret.......
    Här kommer det att vara plusgrader. Och jag vill ju så gärna ha SNÖ! Det blir så underbart vackra bilder. Men men, gifter man sig på "fel" ställe i sverige så får man nog räkna med trist och tråkigt väder denna dag.

    Häromdagen tog jag fram mina skor. Bara ca 4 cm klack, men fy bubblan det kommer aldrig att gå. Jag som bara går i foppa och jumpadojjor i vanliga fall....... Får ha mina vita boots hela dagen istället.

  • Minuz

    tänkte göra en beställning på alkohol från tyskland........

    Vad rekommenderar ni för vin? vitt, rosé och rött............ mousserande? nu vill jag ju veta vilka märken ni tycker bäst om därifrån, tetra 1 liters 3 liters?

  • Minuz

    Nu ska jag alldeles strax till fotografen för att diskutera bilderna hon ska ta.
    Men jag har inga svar på hennes frågor ännu......
     Vart vill vi vara? Tänker fortfarande på om jag vet någon fin plats...... hur dana kort vill jag att hon tar? klassiska roliga ovanliga mm....... det bara snurrar i huvudet på mig och av gubben fick jag ingen hjälp..... Han är nöjd om han får ett kort när vi står framme vid altaret..... roligt....not

  • Minuz

    nu har jag varit hos fotografen i 2½ timme............. pratade massor anant oxå :o)


    Men hon är toppen och vi har samma smak, gillar svart vita bilder som inte är klassiska.  Vi bestämde oss för att vara på klosterruinen för att ta lite fina och roliga bilder. Bara hoppas att det inte regnar den dagen för då vet jag inte vad vi gör........ Åh, det kommer att bli så bra. Hon är så duktig på att fota......


    Valde hennes "dyra" paket, kostar 3000 kr och då ingår:


    2 timmars fotografering, redigering, förstoring, tackkort, fotobok, minneskort, genomgång/bildval efteråt, sen alla timmar som det tar att ordna allt runt omkring.

  • Minuz

    har hela tiden velat ha ett litet vitmålat träd att hänga tags i som gästbok. men n slog det mig att det kanske vore mysigt med en liten vit sprayad gran. eller vad tycker ni?

  • Minuz

    Åh, jag vill oxå ha SNö! Men vädergudarna lovar iaf kallt väder så är det lite frost blir jag glad för det. Bara det inte REGNAR!!!!
    Jag har varit i skogen och hämtat mig en liten gran som jag ska ha som gästbok. Alla får skriva på tags och sedan hänga i granen. Ska spraya den vit och hälla guld glitter över.
    Vi är nog kvar tills alla har gått från festen.

    Har fullt upp. Tårtbottnar i ugnen......

    Just det, kollad ein klänningen igår och det kommer bli så bra

  • Minuz
    vinterfrost skrev 2012-11-26 17:38:14 följande:
    Tack för era synpunkter :)

    Åh snö. De har sagt att ska komma i slutet av veckan. hoppas givetvis att det är snö nästa helg men är oxå glad om dt inte regnar och blåser allt för mkt..

    Minuz, vilken klänning blev det. Den senaste eller fula ankungen?

     
    JA, jag ahr oxå hört att det blir snö i helgen. Hoppas hoppas hoppas!

    Det blev den senaste klänningen...... Är så nöjd
  • Minuz

    skriver från mobilen så det blir kort. nu är det bara 3 dagar kvar. nu börjar jag bli stressad för att jag tror jag glömt 100 saker. för inte har jag bara blommor och tårta kvar? måste vara mer.......

  • Minuz

    min pälsbolero hinner nog inte komma.... :0(
    Går inte söka men nu ska säljaren kontakta bolaget som de postat det hos......... Men vi får nog gå utan dem.........

    Har inte gjort bordsplaceringen än, måste göra den ikväll.........
    Skitsvårt hur man sätter alla...... ska man sätta paren bredvid varandra eller mitt emot?

    Vad måste jag hinna göra mer?

  • Minuz

    Det är bara 2 dagar kvar. helt overkligt! {#emotions_dlg.flower}

  • Minuz
    Pekkiisch4 skrev 2012-11-29 09:11:18 följande:
    Minuz du får nog allt lite snö :) här snöar det för fullt :) men så klart jätte tråkigt med boleron!
    Hoppas hoppas!!!!!!!!!!! Här är det bara regn än så länge......

    Känner oxå att jag vill ha paren mitt emot varandra och sätta ihop dem så att de får trevligt och roligt med sina grannar......
  • Minuz

    JIPPIE!!!!!!!!!!!
    Vet ni vad?

    Det SNÖAR!!!!!!
    När jag slutade jobba nu ikväll så var bilen alldeles vit och jag kunde göra vinterns första snöboll...... Ser ju lovande ut!

  • Minuz



    Jaha, då var det över............... Tänk vad man lägger ner för en så kort stund...... Man hinner verkligen inte med, dagen borde varit dubbel så lång...... iaf för mig.

    Pojkarna hade tid hos frisören kl 9, 9 och 11. Så jag skjutsade upp de första två, åkte till lokalen och fixade det sista och träffade servitrisen.
    en kompis körde upp sista killen till frisören. då jag fortfarande var i lokalen.
    sedan hem för att fixa corsager och band runt buketterna. Dagen innan åkte jag in till Oskarshamn för att ordna en bukett. Jag gick in och sa att jag ville ha en stor bukett i vitt och lila,såg några vita juliga grenar som de hade och de villa jag oxå ha i, för ca 500-600 kr. Och den var STOR och superhäftig. Pris 575 kr. Kunde inte bli bättre, bara älskar den........ händerna räcker knappt runt stjälkarna.
    När kl var 12.45 puttar min kompis in mig i duschen, fotograferingen  skulle vara kl 14.00. (Sköt på den ca 40 min), jag i ett nötskal. Och en mamma och en kompis som höll på att stressa ihjäl sig med en lugn jag...... Jag sminkade mig och kompisen skulle göra håret samtidigt som mamma fixade naglarna. Inte den frisyr jag ville ha men men. Vi kom ut till fotograferingen (med blött hår) och jag kände mig verkligen som en prinsessa........
    Vädret var precis som jag ville ha, det var snö och ett par minus med en strålande sol. Kan det bli bättre?

    När vi kom till kyrkan så kände man spänningen....... när vi kom fram till altaret så kom en liten tår, hade stoppat ner en liten näsduk mellan brösten ifall att men klarade mig utan, tack vare dottern..... gud vad jag stod och skratta för mig själv........ mamma hade tydligen gett henne ett tuggummi innan kyrkan vilket jag inte såg förrän vi stod där framme, hon tuggade och tuggade, räknade högt sina rosor och petade på dem.... 1 pet 2 pet 3 pet 4 pet osv. hon fortsatte sedan sitt tuggande och ut kommer en stoooor bubbla. Älskar barnen, de gör ju verkligen det de vill utan att tänka sig för. Det blir lite lättare då tycker jag.

    Fick mycket beröm för hur fina vi alla var................... Allt behöver inte vara perfekt för dagen blir perfekt iaf.

    Vi hade en underbar dag!

  • Minuz

    oj ser att jag skrev fel ....... pga mitt kontrollbehov får vi väl kalla det. så blev jag inputtad i duschen vid 12.45 och fotografen skulle vi träffa kl 13.30. men vi sköt på det till 14.10.

  • Minuz

    GRATTIS till alla som gifter sig idag.
    Hoppas eran dag blir underbar!

    Skål

  • Minuz

    Häromdagen var jag hos fotografen och kollade in våra bilder.
    Nu ska hon göra en fotobok, tackkort och en förstoring innan jag får alla bilderna (111 st......)

    Jag hatar verkligen att vara med på bild då jag tycker jag ser ful och fet ut....... Men måste bara visa ett par bilder.... Kan ju inte tro det är jag. :O)





  • Minuz
    HjärtaGRATTIS till er som gifter er idag!!!!!!Hjärta

     
    {#emotions_dlg.flower}Skål{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????