Inlägg från: MatildaMattias |Visa alla inlägg
  • MatildaMattias

    december brudar 2012, var är ni?????

    När jag läser här förstår jag att jag måste ha skickat mina inbjudningskort väldigt tidigt. Vi skickade dem för en månad sen och har osa senast 8 september. Så nästan alla har redan osat, och det underlättar ju planeringen en hel del.  

     

  • MatildaMattias
    lycklig01 skrev 2012-08-28 18:24:26 följande:
    Nu har vi fyllt i och fyllt i hinderprövning och namnbyte! Känns lite konstigt att inte så länge till heta sitt efternamn, är ju ändå en del av ens identitet! Hur känner ni andra inför namnbyte?!
    Jag ska inte byta, han byter istället. Jag vill absolut behålla mitt efternamn, barnen heter mitt namn och min blivande mans namn är lite för vanligt tycker jag. Eftersom han struntar i vad han heter så byter han, skulle han ändra sig så gör vi inget alls, då behåller vi våra vanliga namn.
    teddy skrev 2012-08-29 14:33:22 följande:
    En undran till er alla...
    ska ni va baraxlade i kyrkan o ska ni ha slöja??

    Jag har själv lite problem med hur jag ska ha de o vill höra hur ni tänker! 
     Ja, jag ska vara baraxlad ikyrkan, jag vill inte ha något som döljer den fina klänningen.  
  • MatildaMattias

    Jag skulle helst ha stolsöverdrag jag med, men det är en kostnad som vi inte kan ta med tyvärr.

    Nu har sista osadatumet varit och bara ett par tackade nej (de skulle utomlands) så det blir 72 gäster och bordsplaceringen är just klar! Ska ni ha en bordsplaceringstavla? Det vore ju smidigt, men hur gör man en sån på datorn, den bör ju vara på betydligt större papper än A4:a?

     

  • MatildaMattias

    Hej! der tt tag sen jag var inne här...

    Gällande svensexa så gick den av stapeln förra helgen. Min blivande man blev tagen av polisen på morgonen, vanlig nykterhetskontroll i bilen men de hade manipulerat röret med alcogel så han fick snällt följa med. ;) Sen hade de bokat tid hos en tattuerare, efter det fick han baka sin egen pizza på en resturang.. Kvällen avslutades med paintball och fest. De hade jättekul.  

    Min möhippa har inte varit än, men jag vet att mina tärnor planerar för fullt. SÅ jag är lite nervös över när detta kommer bli.

    Det mesta börjar falla på plats nu inför bröllopet, det är bara lite småfix kvar.  

    Såg att ni diskuterade in/utgångsmusik. Vi ska ha the river flows in you som ingångsmusik och ronja rövardotter på orgel som utgång (vår dotter heter Ronja)

    Bröllopsvalsen blir nothing else matters framförd av vår sångare med gitarr.  ¨

    Det jag har mest funderingar över är dekorationer, jag hittar inget jag vill ha...! Eller jo men då är det dyrt.  

  • MatildaMattias

    Vinterfrost: Fina ringar =)

    Igår var prästen här för att gå igenom vigseln. Vi har nu ett färdigt program, vi fick öva på själva vigselakten, att trä på varandra ringarna och kyssen ;) 

    Vi har valt den bästa prästen häromkring, alla känner till honom och han är så fantastisk på att ta människor och gör allting väldigt personligt. Åh vad jag längtar.

    Mitt i vigselsamtalet blev barnen magsjuka, så det blev ett abrupt slut, men det kommer bli kanon. :) 

  • MatildaMattias

    1/12 2012 - Minuz, Mönsterås
    1/12 2012 - Hallonfrossa, Nyköping
    1/12 2012 - Teddy, Skåne
    1/12 2012 - lycklig01, Boden
    8/12 2012 - vinterfrost, Rosersberg
    8/12 2012 - DecemberVals,
    8/12 2012 MatildaMattias, Jönköping
    12/12 2012 - jonnagoransson, Thailand
    12/12 2012 - Pekkiisch, Oskarshamn
    12/12 2012 - Jenny121212, Falkenberg
    15/12 2012 - Jennifer, Uppsala
    16/12 2012 - Bea, Skåne
    29/12 2012 - Smulan8118, Linköping
    31/12 2012 - Teza, Eskilstuna
    31/12 2012 - Fremm, Småland

  • MatildaMattias

    Hej alla!

    Jag känner mig så sjukt stressad! Men ändå så finns det inget nu direkt som måste göras... Vi funderar på att byta lokal. Dels så är den vi har bokat lite liten sen så är han som håller i uthyrningen så otrevlig när man ringer och undrar något.. :( Vi har preliminärbokat en annan, men inte bestämt oss än.

    Våra ringar är klara och jag ska hämta dem i morgon!! De är såå fina. (Speciellt min :P) Mannen min ska ha en enkel slät i vitguld medans min är lite mer bling på.

    Jag längtar så tills den stora dagen är här, samtidigt som jag längtar till att den är över så jag kan pusta ut och kalla mig själv fru. :D

    Vi har äntligen hittat vår utgångsmusik, vi har tänkt Ronja rövardotter hela tiden, dels för att vår dotter heter Ronja, men också för att vi gillar låten. Och nu har vi hittat en riktig rockig version. Det känns skitbra. :)

    Nu är jag på jobbet, och kan bara koncentrera mig på att vara nervös och stressad inför bröllopet. Haha.

  • MatildaMattias

    Gällande bordsplacering så hade jag det helt klart för mig, men jag hittar inte pappret! Som jag har hållt på med den där placeringen. Suck.

    Vi ska lämna bort barnen på lördag för att hinna ta tag i lite planering, vi har sjukt mycket kvar att göra och snart 'r det dags. Är ni också stressade?

    Våra ringar har vi fått hem! Skickar med en bild på dem, tagen med en dålig kamera, men man ser ungefär hur de ser ut. :)


  • MatildaMattias
    smulan8118 skrev 2012-10-22 22:36:36 följande:
    Ska man skicka det till församlingen? då har jag missat det...=/
    Prästen måste ju ha hindersprövningen och vigselgodkännandet, annars får han inte viga er. Vi gav den till honom när han var hemma hos oss för ett par veckor sen och gick igenom vigseln. Men senast precis innan vigseln måste prästen ha det, vi hade tänkt lämna det på själva dagen, men såhär i efterhand så hade vi nog glömt/slarvat bort papprerna tills dess ;)

    p
    Pekkiisch4 skrev 2012-10-22 13:33:49 följande:
    Mina föräldrar har inte träffat min m2bs båda föräldrar, så vi ska ha middag den 24 november. Vi har bestämt sid för 3 rätters, dock har vi en dsom inte kan äta kött. Men fisk går bra. Tips på god middag ? Vi äter tyvärr inte så mycket fisk mer än lax. Tips ? :)
     Här är ett jättegott och smidigt recept, det smakar inte hummer, då hade jag inte gillat det, det är riktigt gott och lättlagat: http://www.tasteline.com/Recept/ugnsbakad_lax_i_hummersas
  • MatildaMattias

    Gaaaah! Jag blir så arg. Och ledsen. Nu i veckan har tre stycken kommit på att de inte längre vill gå på vårat bröllop, bara sådär. En av de är en vän till mig, eller var känns det som nu, den andra hans tjej som jag aldrig träffat och den tredje min kompis sambo.

    Vi hade osa senast 8 september, och de tackade ja allihop. Och nu vill de inte längre. De har inte ens ringt och talat om det, utan det kom på tal när jag ringde dem. Så gör man väl ändå inte? Eller överreagerar jag?

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????