• Minuz

    december brudar 2012, var är ni?????

    Här kommer lite som jag sysslat med.....
    Sorry ni tjejer som läser samma trådar som jag....  Obestämd

         Pappersstrutar till godisbordet


     

    Inbjudan postas idag så nu kan jag börja med resten av pysslet, då vår "lilla" hemlighet inte längre är hemlig...... Är nervös nu när jag ska skicka inbjudningarna...... GULP! Vad ska alla säga?!


  • Minuz
    lycklig01 skrev 2012-10-10 17:30:50 följande:
    Åh vilken bra idé med strutar till buffén, jag snor den idé, hoppas det är okej :) kul att skicka ut inbjudningarna, vi har ju redan fått alla svar, jag kunde inte hålla mig från att skicka ut! ;) du går berätta sen vad alla sa :)
    Kul du gillade den!
  • Minuz
    Fremm skrev 2012-10-12 08:42:39 följande:

    Tack så mycket för era åsikter, jag ska berätta hur jag tänkt!


    Det kommer bli så snyggt!
    Får jag vara nyfiken och fråga vad en sån sten kostar?
  • Minuz
    Fremm skrev 2012-10-12 09:35:32 följande:
    Tack Minuz! ♥ Ja det tror jag oxå :). Faktum är att sånna stenar kostar inte så mkt, trodde först att jag var tvungen att sätta en cz-sten i mitten för att jag skulle ha råd men guldsmeden kom med flera ädelstenar som förslag som låg på ca 400-500 kr i pris för den storleken, det var just safir, topaz och spineller som fanns som ädelstenar i rosa att välja på - jag blev jätteglad för jag ville gärna ha riktiga ädelstenar... rosa diamanter i den storleken som iofs är mkt billgare än vita i samma storlek skulle väl kosta ca 30.000. Eftersom jag frågat runt och letat fram en hel del guld och fått av mina föräldrar (skräpguld) så kommer ringen att kosta ca 4000 kr istället för 17.000. Rätt stor skillnad och billigt för att få sin drömring ;). Då är det 0,24 ct totalt för diamanterna, vitguld och spinellen i mitten.
    Aha.................

    Jag kommer precis från guldaffären........... Min ring ska minskas, men inte så mycket men eftersom den är köpt på auktion och jag inte förstår mig på sånt här så gav jag 2358 kr för den. Då är det 18 små 0,01 ct diamanter på den, den har en liten skåra i sig så hon vet inte riktigt hur de gjort med den, men hon ska skicka iväg den till guldsmeden så får vi se vad han kan göra med den......... Och vad det kommer att kosta.
    Men det roliga var att hon tror att en ny sån här ring ligger mellan 10-15 000 kr. Så jag gjorde ju ett bra köp iaf.. Även om det nu kostar ett par tusen att fixa till den.
  • Minuz

    Just det................. Igår kom inbjudningarna fram...........

    Mamma och en kompis hörde av sig direkt och tyckte det var jätteroligt att iv ska gifta oss. DÅ mamma är min bästa vän så kommer hon nu få höra massor som jag inte kunnat säga till någon innan........

    Och barnen fick ju veta i förrgår.
    De stora var lite si och så medan de små blev överlyckliga...... Så det känns bra. SÅ de planerar för fullt.

  • Minuz
    Fremm skrev 2012-10-12 12:04:33 följande:
    hur många barn har du och hur hur gamla?
    Jag har 4 barn,
    3 killar på 14, 12, 8 och en liten tjej på 6 år.
    De minsta är våra gemensamma...........
  • Minuz
    Pekkiisch4 skrev 2012-10-14 18:28:44 följande:
    Vad ska ni ha för tårtdekoration? om ni ska ha någon ?
    Denna hittade jag, är ju ingen caketopper igentligen, men nu är den det. Bara älskar den, är ca 25 cm hög....
     


    Och dessa två tycker jag är så läckra...........

  • Minuz

    [quote][quote-nick]Teza skrev 2012-10-14 20:45:08 följande:[/quote-nick]Åhh  Minuz vart har du hittad dom, den till vänster längst ner är ju ashäftig, gillar jättemycke :) De har jag tydligen hittat på DHgate ser jag....... Teddy - Panduro har väl en del julpyssel nu och de brukar ju ha set till snögubbar....... Annars kanske man kan ta julgranskulor i olika stl och limma ihop och en liten plasthatt på och sedan dekorera som man vill.........

  • Minuz

    Idag var mamma här.


    Hon fick se både min och dotterns klänningar.


    Och så pratade vi massor om bröllopet, det är första gången jag pratar om det förrutom med sambon då......


    Åh, det kommer att bli så bra.......
    Hon kommer hjälpa till med allt och göra som jag vill, fast hon tycker nog vissa saker. Och där är hon mitt bollplank. Nu har hon förvirrat mig ang blommor oxå. *S* Hon tycker inte jag ska ha amaryllis i brudbuketten..... Och jag som velar som jag gör...... Fast tror hon tyckte det blir bra när jag sa hur buketten kommer att se ut. SÅ hon är ärlig och säger vad hon tycker, vilket är bra och jag vet att jag alltid får som jag vill till slut ändå.... Mamma vet att det är min dag och hon kommer att göra allt för att den ska bli som jag vill.

    Sambons föräldrar jublade inte direkt över bröllopsplanerna..... De ifrågasatte vad som händer........ Kan ju säga att jag inte har pratat med dem på 4 månader, då de vill styra våra liv och de var elaka mot mig för sista gången där. Men sambon har kontakt med dem och de är välkomna när jag inte är hemma. Så nu undrade de varför de fått en inbjudan när de inte är välkomna hit? Eh, kanske för att det är deras son som gifter sig och jag kan bita ihop denna dag? Men jag tvingar dem inte att komma, fast som vanligt är det väl snälla jag som ber om ursäkt för något de gjort för att få slut på "kriget" för sambons skull

  • Minuz
    zoooda skrev 2012-10-15 06:20:50 följande:
    nu bllir jag såå trött!!!
    Demon 
    Grr, man kan bli arg för mindre.......
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????