Tack för era svar. Vi har varit inne på västerbottenostpaj men jag har fått för mig att jag vill ha något som är grönt på tallriken. Jag funderar på Chévre chaud men vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det till vår kock. Han kanske tycker att det är för avancerat?
Vi kommer alltså inte laga maten själv utan vi betalar kuvertpris och kuvertpriset styrs av vad vi väljer att servera.
Kan tänka mig att prisförslaget vi fick på västerbottenpaj är billigare än med Chévre Chaud. Men man kan ju alltid fråga.
Vad tycker ni om detta? (tasteline.com)

Ingredienser
4 skiva(or) bröd, rostat, toast
smör, till stekning
4 skiva(or) chèvreost, ca 1 cm tjocka
2 msk honung, flytande
80 gram sallad, späd, t ex rucola och bladspenat
1 st röd lök(ar) 12 st cocktailtomat(er) 4 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 50 gram valnötter flingsalt svartpeppar, nymalen
Tillagning
1. Sätt på ugnen på grillelement och full värme.
2. Stansa ut fyra rundlar av toastbröd som är ungefär lika stora som getosskivorna. Stek brödet på båda sidorna i smör.
3. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen. Gratinera tills osten har fin färg ca 4-5 minuter.
4. Dela tomaterna och skala och skiva rödlöken. Lägg upp sallad och grönsaker på fyra tallrikar och lägg en toast på varje.
5. Ringla lite olivolja och balsamvinäger runtom toasten och strö över valnötterna. Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar.
Recept: Mattias Montin
Foto: Katja Kristoferson