Inlägg från: Pekkiisch4 |Visa alla inlägg
  • Pekkiisch4

    Hur billig buffé kan man göra?

    daniiel skrev 2012-06-09 21:47:47 följande:
    Men det var ju väldigt bra pris på flintasteken må jag säga :) Kan man frysa den från nu till augusti? Kan man ta fram och grilla den då typ dagen före eller tidigare under samma dag? Hur ska man servera den sen då? Ska man skiva den? Känns som man inte bara kan slänga upp den på ett fat som den är. Jag kan ju avslöja att jag aldrig ätit en sådan någonsin :P
    Det går bra och frysa, det har jag gjort :) bara den tinar långsamt i kylen :) grilla bestämmer du själv, båda alternativen funkar, jag skulle skära den i sneda "remsor" :)

    Just nu är det ju även extrapris på kyckling tycker jag :)

    Vi hade en fest med dropp in och vi serverade melonsallad, egen potatissallad med köttbullar och korv på grillspett med hembakat bröd och en bål.  :p Mycket uppskattat, och ingen gick hungrig :P
  • Pekkiisch4

    kan tillägga att vi stekte i omgångar på spisen, och la i plåtar i ugnen på låg värme, och sen trädde på dem på spetten :P såg lite bättre ut än bara upp med en plåt med korv och köttbullar ;)

Svar på tråden Hur billig buffé kan man göra?