• Plättis

    Umebrudar 2013

    Hej på er! 
    Jag och min sambo förlovade oss på juldagen och har inte hunnit planera så mycket än. Vi har inte ens bestämt om vi gifter oss i sommar eller om vi väntar till nästa sommar :P
    Det enda vi är helt säkra på är att det blir ett borgerligt bröllop och att det kommer vara min släkt som gråter under vigseln. Tårarna rann redan när vi berättade att vi förlovat oss, så bröllop kommer nog ta knäcken på dem. På ett bra sätt, hoppas jag ;)

  • Plättis
    Liloot skrev 2013-01-22 19:16:31 följande:
    Låter ju toppen! Bröllopet blir 31:a augusti, förutsatt att kyrkan är ledig då. Har inte fått tag på någon där. Försökt leta lite bilder på nätet från göstas loge, men inte hittat så mycket. Blir nog bäst att åka dit och kika själva
    Jag var på en kompis bröllop i somras ute i Göstas loge. Det var en fin lokal, men det svåraste var att hitta dit. Så jag föreslår att ni sätter upp skyltar eller något. Vi snurrade runt många varv med bilen innan vi hittade rätt. Jättefint läge med lokalen precis vid vattnet :)
  • Plättis
    Slania skrev 2013-02-24 15:01:56 följande:
    Jag var på bröllopsmässan i Obbola idag, men blev så besviken. Få utställare och de som var där kändes inte sådär jätteintresserade av att prata, förutom kvinnan vid Ingrids monter. Det fanns ingen blomsteraffär på plats och inte heller nån representant för herrkläder. Riktigt dåligt faktiskt! Tur det inte kostade nåt att gå in...
    Jag var också där, det var min syster som var mest peppad inför att planera mitt bröllop :P Hon var nog mer besviken än mig. Jag var nöjd efter att ha fått prata om ringar med Guldsmedjan! Fast då har jag ju ett år till på mig att planera allt :)
  • Plättis

    Ni som bokat fotografer, vilka har ni bokat? Jag har en jag spanat in mig på som inte är så farligt dyr, men det är lite tidigt att börja boka något nu.
    Eftersom jag och min karl gifter oss 2014 och jag är ganska ensam i min tråd så hänger jag med er Skrattande

  • Plättis
    CoG skrev 2013-04-15 08:57:56 följande:
    Jag funderar en del på bröllopstårtan, som jag tänkt göra själv.
    Jag har ingen lust att göra många tårtor innan, men hur ska jag lyckas bestämma mig för vilka smaker som blir bäst?
    Istället för att baka tårtor i mängder kan du göra muffins, då går det göra flera olika smaksättningar och prova sig fram Principen är ju densamma, förutom att det blir minitårtor istället för flera stora.
Svar på tråden Umebrudar 2013