• lenuz

    Umebrudar 2013

    På gamlia finns en liten träkyrka, Helena-Elisabeth. Den är väldigt liten och mysig. Men det är ju dock någon kilometer från centrala stan.


    fruwesterlund skrev 2012-10-02 14:50:14 följande:
    Hej!

    Jag hoppar in här med en fråga. Jag och sambon gifter oss i Umeå i början av nästa år.

    Min fundering är om det finns någon restaurang eller annat ställe som har liveunderhållning, så att man kan äta middag och dansa? (eller lyssna)

    Det enda jag hittar är folkets hus och restaurang äpplet. Finns det något annat?

    en till fråga förresten! Om man vill vigas i centrala Umeå, är det bara stadskyrkan som gäller eller finns det mindre, mer intima alternativ? ( vi är ett litet följe)

    Tack
  • lenuz

    Hej alla umebrudar.


    Sitter och funderar och planerar. Vi gifter oss i augusti nästa år. Hur långt har ni kommit i planeringen, kan inte låta bli att känna mig lite stressad.


    * Kyrkan är bokad.


    * Lokalen är bokad.


    * Fotografen bokad.


    * Menyn är planerad. (Har tänkt göra mycket själv men måste få tag efter någon som fungerar som köksansvarig på själva dagen + serveringspersonal)


    * Kläderna är i det närmaste klara.


    * Dukningen och utsmyckningen har vi tänkt ut utifrån färgtema, men inte börjat inhandla än.


    Det finns så mycket att tänka på och planera inför. Vill inte behöva stressa hysteriskt på slutet.


     


    Hur mycket gör ni själva? Känner att det finns mycket pengar att spara, men vill inte jobba ihjäl mig heller.


    Dessutom undrar jag om det är nån därute som vet av ett bra coverbad till vettig peng?


     


    *


     


     

  • lenuz

    Åh någon som har koll på vars man kan hitta bra band till vettig summa, vill bara ha några tips Gå in och prata med killarna som jobbar på 4 sound i Umeå, i princip alla som jobbar där har ett eget coverband.

  • lenuz

    Pratade med högtidskläder i telefon angående hyra av herrkläder. Trots att jag inte ens nämt brudklänning så fick jag en lång utläggning om hur kinaklänningarna förstör deras försäljning och hur hon absolut inte ville ha in brudar i butiken som inte alls var intresserad av att köpa klänning där. Jag kan förstå henne, sjävklart. Men hon lät väldigt otrevlig i telefon och vi överväger att åka till Vännäs eller Skellefteå för herrkläder.

  • lenuz
    fruwesterlund skrev 2013-02-08 19:55:28 följande:
    jag har hört en del negativt om försäljarna på högtidskläder och detta stärkte ju det ytterligare....

    Visst finns det inga brudklänningar i Skellefteå? Finns det i Vännäs? Hur är de där? Märken mm?
    Jodå det finns brudklänningar i Skellefteå. Atelje Elisabeth Victoria. De säljer även klänningar i Vännäs, i källaren i klädbutiken Stallet, bredvid medborgarhuset. Vad det är för märken osv. har jag ingen aning om. Men vad de gäller herrkläder låg de i samma prisnivå som högtidskläder, så kanske även lika på brudsidan. Butiken är nog inte lika stor som högtidskläder dock, vad jag mins i alla fall.
  • lenuz

    Oj, oj, oj. Vi var på Kjellins idag för att titta på vigselring. Vilken djungel, det är som att alternativen aldrig tar slut. Vi har tänkt göra om våra förlovningsringar då de var så pass tunna att min blivande förmodligen ganska snart skulle nöta upp sin ring i sitt yrke som mekaniker. Ska man någonsin göra om dem så är det ju nu. Men det gör ju inte att alternativen blir färre.

Svar på tråden Umebrudar 2013