Inlägg från: JuliaNilsson |Visa alla inlägg
  • JuliaNilsson

    Umebrudar 2013

    Äsch, vilken osis att jag hittade den här tråden först idag och missade bröllopsfika. Jag är en blivande umebrud också, jag såg att jag delar datum med en av er också? 3 augusti blir jag Julia Müller-Sandvik istället för Nilsson. Lycklig är jag!

  • JuliaNilsson

    Stort tack från oss båda för gratulationerna, Kaffegrus och CoG!

    Det hade varit jätteroligt att kunna dra ihop något igen då jag tror att mina vänner är ganska utleda på mitt bröllopsprat redan :)

    Vi har bokat präst, kantor och kyrka - det blir vigsel i Helena Elisabeth kyrka, den lilla uppe vid Gammlia ni vet? Nu funderas det på var det blir mat och fest. Det hade ju varit fint att äta i Sävargården då det är precis bredvid och väldigt vackert, men jag vet inte om man kan ha festen där.

    Nu ska jag läsa igenom alla de här sidorna så jag inte missar en massa, tänkte precis fråga var ni ska hålla till och hur långt ni hunnit i planeringen, men det har ni säkert redan skrivit tidigare ^^  fast känn er fria att upprepa er, jag är så himla peppad och vill höra allt!

  • JuliaNilsson

    Vi har varit ett par sedan september 2008, så det blir strax under fem år när vi gifter oss.
    Vi bestämde oss för giftermål för bara några veckor sedan, när vi bestämde oss för att förlova oss. Vi båda anser att den där "gifta sig inom ett år"-grejen inte är så tokig, så i samband med förlovningen blev det bröllopsplanering! Men det är därför vi inte har hunnit så långt än.

    För att lista det så smidigt som ni:
    Bokat kyrka (Helena Elisabeth)
    Bokat präst och kantor (från Ålidhems församling)
    Preliminärbokat Sävargården, dock inte varit på samtal med dem än, men vi har ett hum om mat och dryck utifrån hemsidans information.
    Köpt Eriks (fästmannens) kläder.
    Utsett tärna, marskalk och toastmaster.
    Gjort gästlista.
    Bestämt ena ringen (den är ett arv och behöver tas ut lite, samt graveras)
    Tema orange och vitt.

    Men vi har inte köpt något än, inte ens klänning, och jag börjar få lite smått panik. Dessvärre är min blivande helt kolugn och tycker att vi har all tid i världen. Men jag har aldrig varit på bröllop som gäst ens, så jag har ingen riktig koll. När ska man skicka ut save the date-kort? Räcker det med ett save the date-SMS? (Med vänlig hälsning, fattig student!)

  • JuliaNilsson

    Idag ska jag hämta ut förlovningsringarna. Det känns helt bisarrt att hämta förlovningsringar och vigselringar samtidigt - men första svängen blev gravyren fel i ringarna, andra svängen hade de kastat om storlekarna... tredje gången gillt, nu bara måste det bli rätt! Önska mig lycka till.

  • JuliaNilsson

    Hjäääälp... Idag ringde Sävargården upp och berättade att sällskapet som bokade festvåningen har blivit så stort att de behöver nedervåningen också (om det är någon av er i den här tråden - jag kommer hemsöka er för evigt, haha ;)) så jag och min blivande blev liksom av med vår bokning. Vi har nu ingenstans att ha bröllopet på.

    Är det någon som vet någon bra och fin lokal som har låga priser med både mat, alkohol, porslin och kök? Vi är en student och en lärare, så vår budget är inte hur anpassningsbar som helst heller...

  • JuliaNilsson

    Det här är en kass bild, för det är en mobilbild, men jag är så nöjd att jag vill skrika: här är min vigselring. Vitt och rött gult med 6 stycken diamanter. Fästmannen valde att vigas med sin förlovningsring.



     
  • JuliaNilsson

    Här hörrni, här har ni mig i min BRUDKLÄNNING! WOHOHOHOOOO! :D



     
Svar på tråden Umebrudar 2013