Tårtställning?
Det beror på vad du menar för pelare.
Jag har en sorts "pelare" hemma, men det är inte en ställning, utan det är menat som distanser där man kan dekorera i mellanrummen som bildas.
Dom funkar som så att man lägger en platta på en tårta, monterar pelarna på plattan, sätter en annan platta ovanpå och ställer nästa tårta där.
Dom hjälper alltså inte till att bära upp någon vikt, vilket en tårtställning annars ska göra.
Sen finns det något som heter Dowelrods (både i plast och trä) som funkar på så sätt att man stoppar i ett antal såna pinnar i varje tårta och sen ställer man nästa tårta ovanpå (varje våning måste stå på ett eget fat då, men det funkar bra med vanliga tårtfat i papp).
Om man vill använda den metoden så måste tårtan ha ett skärfast innehåll och gärna mer än ett lager tårtbotten så att inte pinnarna bara viker sig.
Exempelvis: Tårtbotten - skärfast mousse - tårtbotten - skärfast mousse - tårtbotten
Alternativ tre med pelare är ungefär samma som det första alternativet. Men pelarna ska stoppas ner i våningen under.
Det funkar i princip bara när man kör fruktkakor eller liknande eftersom det automatiskt blir ett mellanrum mellan våningarna och att det blir väldigt ostadigt om man inte kör ner dom pinnarna i en hård och fast kaka.