Inlägg från: HubbaBubba |Visa alla inlägg
  • HubbaBubba

    Blivande fruar 2014

    MH2014 skrev 2013-01-30 10:21:22 följande:

    Men,,inte fått den än!!!? Du kanske får påminna,,eller så tänker dem att det är ju så långt tid kvar så det är inte så bråttom...medan en annan klättrar på väggarna för att kunna ha e planB ochC,,kanske tom D... ;) haha


     


    Oj, undra om vi ligger närmare 10st nu....varav 4-5 är väldigt intressanta :) Får se när vi fått offerter och kollat ordentligt på desa sista,,,men vår planA involveras i planD så vi får överväga om vi vill ha det som planA längre....hmm...


    Nee, dom dröjer väldigt. Jaa eller hur, om det är alldeles för dyrt eller liknande måste man ju kolla på billigare alternativ, för vi har ju en budget att hålla oss inom.
    Men ska ju träffa en bröllopskonsult imorgon, så om inte annat så kan hon ringa och prata med dom aternativt komma med andra förslag Glad

    Oj, det var en del Tungan ute Haha låter lite krångligt, men du verkar ha koll på läget Glad
  • HubbaBubba
    Limba skrev 2013-01-30 10:48:51 följande:
    HubbaBubba skrev 2013-01-30 10:40:53 följande:
    Nee, dom dröjer väldigt. Jaa eller hur, om det är alldeles för dyrt eller liknande måste man ju kolla på billigare alternativ, för vi har ju en budget att hålla oss inom.
    Men ska ju träffa en bröllopskonsult imorgon, så om inte annat så kan hon ringa och prata med dom aternativt komma med andra förslag Glad

    Oj, det var en del Tungan ute Haha låter lite krångligt, men du verkar ha koll på läget Glad
    Bröllopskonsult? Intressant, är inte det väldigt dyrt? 
    Det kan kosta en slant, men tror det kan vara värt det i slutändan, att bara kunna slappna av på sin bröllopsdag utan att oroa sig över något.Glad
    Vi har ju inte bokat henne än, så vi vet inte riktigt vad det skulle kosta, men det minsta är 3000kr tydligen. Får se vad hon säger imorgon Glad
  • HubbaBubba

    Jag ska skriva och berätta vad hon sa om priser etc imorgon Glad

  • HubbaBubba

    Dom ringde från Blå Kupolen idag, och det lät inte lovande. Dom sa att vi kanske måste hyra en till lokal i närheten utöver deras pga att dom inte vet hur länge det kommer finnas kvar (pga ombyggnaden av slussen), och då blir det ju mycket dyrare. Vi valde ju just Blå Kupolen pga att lokalen var fin, och om vi måste hyra någon som vi inte ens sett så avstår vi nog från det känns det som.
    Får hoppas vi hittar något bättre ställe Glad

  • HubbaBubba
    MH2014 skrev 2013-01-30 18:58:01 följande:
    attans,,,visst blir man lite less?! Jaja, ta nya tag...tur vi har ett tag på oss ;) Har ni nå andra val??
    Jo verkligen, men som du säger är det väldigt tur att vi har tid Flört
    Ne inte direkt, har dock mailat ett par andra lokaler idag och bett om offert. Fått ett svar, väldigt drygt svar och även för dyrt, så det gick bort direkt. Han skrev "Antar att det blir lite saftigt för en sådan här tillställning" efter att han skrev vad det kostade. Som om han tog för givet att vi inte har mycket pengar Obestämd
  • HubbaBubba
    MH2014 skrev 2013-01-30 19:08:41 följande:
    Visst är det irriterande!!! om nu folk tror de har en så jäkla bra affärside, ta inte hutlösa priser som de tror ingen har råd med!!! :/
    Sm f*n. Dom skulle ha 90.000 kr.
  • HubbaBubba
    MH2014 skrev 2013-01-30 19:13:36 följande:

    OH MY!!!


    vad ska ni ha för bröllop? ;P


    Tema och så menar du? Man kan säga glamour-rock Tungan ute Färgtema svart, rött och vitt
    Här är lite inspirationsbilder


    Ni då? Glad
  • HubbaBubba
    MH2014 skrev 2013-01-30 19:44:34 följande:

    Jätte snyggt!!! Hade inte carmen electra och dave navarro liknande?? där kan du hitta inspiration :) Jag har under min uppväxt alltid velat ha en mörk vinröd bröllopstårta :) fast i mitt "vuxnare liv" så kommer jag inte att ha det,,haha!!


    Jag syftade mer på summan egentligen, när jag skrev det :P men alltid kul att få se massa inspiration!!!


    Vi har lite cocktail/spets/glamour tema....inget direkt som tar över det andra,,färgerna kommer vi nog att ändra ifrån ursprungs tänket,,men har inte kommit dit än..


    Tycker mycket att bestämmese av färger, dekorationer och dyl får vänta till vi vet vart vi ska vara och hur det ser ut där...tråkigt om vi bestämmer oss för tex rött så är stolarna ljusblå - du fattar vad jag menar :)


    Hade dom, kanske det, får kolla upp det Tungan ute
    Hahaha....jahaa. Vi har en budget på max 120.000kr och då ska allt förutom bröllopsresa ingå, det kommer vi önska oss i present Glad

    Låter ju jättecoolt Glad
    Ne det är sant, men man kan ju ha stolsöverdrag annars Glad
  • HubbaBubba
    MH2014 skrev 2013-01-30 20:00:00 följande:


  • HubbaBubba
    Power of Love skrev 2013-01-30 20:00:52 följande:
    Härliga bilder! Tycker det är så snyggt med svart, vit och rött tillsammans. Hade du tänkt dig att ha en bukett med bara helröda rosor som på bilden?  
    Jo jag också Skrattande
    Jag tror det, men med lite bling i kanske Glad
  • HubbaBubba
    Power of Love skrev 2013-01-30 20:55:40 följande:
    Det gör du rätt i! Älskar röda rosor och skulle själv ha haft det om vi hade valet ett tema som passade. I sig vet jag inte vad jag ska ha för bukett för jag och min fästman har en deal om att han ska bestämma buketten. Ska bli spännande och se vad han httar på Flört
    Vad nervöst att din m2b ska bestämma buketten. Skulle nog aldrig klara det då jag har har lite kontrollbehov Tungan ute
  • HubbaBubba
    Snuffe skrev 2013-02-01 10:18:20 följande:
    Här kommer en till brud! Vi kommer gifta oss i Juli 2014 :)
    Vigseln kommer vara borgerlig hos sambons föräladrar då de har hus precis vid sjön och jag har drömt om att få gifta mig där :) 
    Välkommen Glad
    Vilket datum i juli gifter ni er? Vi gifter oss den 5 juli Glad
  • HubbaBubba

    Var ett mycket givande och trevligt möte med bröllopskonsulten igår. Hon är jättetrevlig.
    Har inte fått veta pris än, men i början på nästa vecka kommer vi få en offert om hur mycket hur hon skulle ta Glad
    Det kommer nog kosta lite, men i slutändan kommer det vara värt det, att kunna slippa oroa sig Glad

  • HubbaBubba
    August Moon skrev 2013-02-15 23:43:54 följande:
    Hoppar in här jag också! Blivande maken och jag beslutade för ett bra tag sedan att vi ska gifta oss 2014, men igår, över en romantisk alla hjärtans dag-middag blev datumet äntligen bestämt. Det blir den 16 augusti Glad Det lutar starkt åt att det blir borgerligt. Har inte köpt eller bokat något än, men tittat runt en hel del och vi har ett grundläggande koncept kring vad vi vill ha. Det kommer att bli elegant men rockigt - efter att ha snokat runt lite bland 2014-trådarna kan jag konstatera att jag och Hubba Bubba verkar ha mycket gemensamt på den fronten! Det blir troligen rött och svart som färgtema för oss också. Dock en betydligt blygsammare budget, vi tänkte försöka klara oss på ungefär 50000 om man inte räknar in bröllopsresan.
    Välkommen, och vad roligt att vi har liknande tema Glad
    Vart i Sverige ska ni gifta er? Glad
  • HubbaBubba
    xMariax skrev 2013-02-16 14:22:49 följande:
    Vi tänkte också gifta oss 2014!   Under sensommar/höst nån gång, med medeltidstema eftersom att vi båda älskar medeltid/fantasy.
    Välkommen Glad Roligt tema Glad
  • HubbaBubba
    August Moon skrev 2013-02-16 21:21:27 följande:
    MH2014: Håller verkligen med - för oss är det jättemycket pengar! Jämförde bara med Hubba Bubba eftersom det verkar som att våra bröllop kommer likna varandra så mycket till stilen.

    Hubba Bubba: Det blir i Uppsala, där vi bor. Platsen är inte närmare bestämd än så än!
    Anledningen att vi kan lägga så mkt som vi kan på bröllopet är att sambon sålde sitt radhus och vi flyttade till hyresrättsradhus istället och tjänade rätt mkt pengar, annars skulle vi haft ett budgetbröllop.
  • HubbaBubba
    amerika skrev 2013-04-09 21:47:53 följande:
    Hur många av er ska skicka/har skickat save-the-date-kort och hur långt innan bröllopet gör ni det?
    Vi ska göra det, men vet inte riktigt när. Antagligen blir det blir det i sommar någon gång, ca 1 år innan Glad
  • HubbaBubba

    Vi har efter att ha pratat igenom allt bestämt oss för att istället för att gifta oss nästa år med 60-70 gäster och med en budget på 140.000kr så kommer vi gifta oss i år, 27 juli, för dom närmaste ca 17st, här hemma i trädgården, med en budget på max 20.000kr (helst 15.000kr), och ha ett "riktigt" stort bröllop om ca 5-7 år som vi börjar spara till redan nu.
    Anledningen till det är att vi känner att vi behöver pengarna till så mkt viktigare saker, t.ex körkort till båda och en bil då vi bor en bit ifrån stan och har 3 småbarn.
    Det känns tråkigt att inte få det där drömbröllop man ställt in sig på länge nu, men det känns ändå som det rätta beslutet då vi inte har så mkt pengar till vardags.
    Hoppas ni andra brudar får underbara bröllop, och Lycka till! Glad

Svar på tråden Blivande fruar 2014