Klart det går...
Du menar en sån här va?
Nu är den sexkantig i och för sig, men principen är densamma.
Det man måste tänka på är att man har skärfast innehåll. Vilket betyder att gräddtårta inte funkar.
Jag använder mousser i mina tårtor. Och om du ska baka själv och vill vara säker på att få moussen i rätt koncistens så köper du färdiga mousser (pulver) som man blandar med grädde. Finns på både tårtdecor och kakburken och många andra sådana tårt-butiker (nätbutiker).
Sen är det bra att ha relativt stadiga bottnar emellan.
Jag kör botten - mousse - botten - mousse - botten
Bottnarna tycker jag ska vara ca 1,5 cm tjocka om man använder sockerkaksbottnar. Om man har mastigare bottnar så kan dom vara tunnare.
"tricket" är att man har en så kallad osynlig ställning i tårtan. "Självbärande konstruktion".
Vilket betyder att varje våning står på ett pappersfat (finns speciella tårtfat).
Så du ställer den understa botten på kakfatet, sen stoppar du i pinnar (finns plaströr, men det funkar även med typ bambupinnar / blompinnar) i tårtan innan du ställer dit nästa våning, osv osv.
I den översta behövs bara stödpinnar om den eventuella caketoppern är väldigt tung