Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Precis. Jag har faktiskt en kompis som blev biten av en lös hund en gång. En hund som aaaldrig gjorde något, som var sååå duktig och lydig och kunde gå lös utan problem. Ägaren till hunden sa bara att min kompis måste ha gjort något mot hunden eftersom hans hund minsann var alldeles för snäll för att göra något sådant, men det tvivlar jag väldigt starkt på. Hon cyklade påväg till skolan och från motsatt håll kommer hunden springandes, byter sida på vägen och hugger henne i foten/längst ner på benet. Ägaren syntes inte ens till då, han kom runt hörnet precis efter det hade hänt.

    Min make var också hundrädd tills han träffade mig, så han kan också relatera till det att se en okopplad hund och tycker inte om det. I skogen brukar vi ha vår hund lös också.


  • daniiel

    Skulle sy ihop makens ballerina-kostym nu ikväll, men symaskinen gav upp! Den har varit lite krasslig ett tag, men nu blev det bara tvärstopp.. måste försöka få tag på en maskin att låna nu, orkar inte sy allt för hand, är inte så bra på att sy rakt då heller :P


  • daniiel

    Ja, det är jättekul att klä ut sig :) Både jag och maken älskar det! Nu är det lite hans initiativ med den här "verkstadsfesten" och då bestämde han att alla skulle klä ut sig ;)

    Har lyckats skrapa ihop ett svart linne, svarta tights och ska sy en blettkjol åt honom i rosa och blått&turkost. Han har dessutom en peruk med en sån ballerinaknut :)


  • daniiel

    Men symaskinen är som sagt trasig, så han har suttit hela kvällen och försökt laga den. Dottern somnade efter middagen, så jag försöker roa mig med att slösurfa medans :P Jag tror inte han kommer kunna fixa den stackars gamla maskinen, men han är övertygad!


  • daniiel

    Ja, kan säkert åka till mamma och låna hennes. Tar ju bara ett par minuter att sy ihop kjolen :) Det är mer att hitta tiden att åka dit :P Men jag har ju två veckor på mig, om inte annat kan hon säkert komma med maskinen :)


  • daniiel
    Lenblo skrev 2013-04-14 22:27:38 följande:
    Daniiel: Det finns ju en massa "ballerinaskor" att köpa nuförtiden. Om maken din har små fötter då.
    www.zalando.se/damskor-ballerinaskor/

    Annars går det ju att köpa riktiga teknikskor till balett för 2-300.
    webbutik.digitsport.se/visa_produkt.asp?id=14...
    Tack, men han har ca strl 44-45. Tekniksko skulle ju vara skoj, men eftersom dom ska vara i verkstaden, så finns det risk för att det ligger vassa saker på golvet, så han vill helst ha skor med lite ordentlig sula.

    Ska bara dra ett par svarta strumpbyxor över hans skor :P
  • daniiel

    Maken kommer hem idag och berättar att dom haft ett möte på jobbet idag. Företaget han jobbar på har butiker/verkstäder i ett par olika städer. Nu är det tydligen så att två "nyckelpersoner" på varje verkstad/butik fått köpa in sig i företaget. Det är totalt 8 personer. Anledningen var tydligen att dessa "nyckelpersoner" är viktiga för företaget och för att inte förlora personerna, så har dom alltså fått köpa en (väldigt liten) andel i företaget. Jag var ju inte där, men maken säger att han och alla andra han pratat med efteråt som var på mötet (alltså inte dessa "nyckelpersoner", utan övrig personal), kände sig allt annat än viktiga och uppskattade efteråt.

    Så himla tråkigt tycker jag.. för dom har alltid haft ganska bra stämning och trivts bra, men nu är det tydligen väldigt dålig stämning på jobbet.


  • daniiel

    Saken är den att dessa personer inte är oumbärliga för företaget och kan bytas ut precis lika enkelt som resten av personalen. Det gör ju saken än mer konstig tycker jag. Nåja, det kanske är som du säger, men det blir ju dock lite bakslag av sådan här sak, då personalen blir än mer sammansvetsad mot ledningen.

    Doppresent.. oj, vad roligt :) Gå på dop är alltid kul tycker jag! Vi har dock "bara" gått på vänners dop, så har ingen aning om vad man ger om man är lite mer nära familj, tex morbror. Man kan ju ge allt från leksaker, till praktiska saker och även sparpengar för framtiden och liknande. Vi har på ett dop gett en fin sångbok med kända svenska visor och barnvisor samt en sångpåse till. Det var ett en familj som är väldigt intresserade av musik. Senast så gav vi en kokbok på barnmat samt en bok på enkla snabba maträtter för trötta föräldrar och ett fint presentkit med tallrik, bestick och mugg åt barnet.


Svar på tråden BT-Veteraner