Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Hej och hå, full rulle hos dig då snowstars :) Hoppas det går bra med grupparbetet! Kan du ta sovmorgon imorgon då kanske? :)

    Och det låter som köksluckor som hade fallit mig i smaken, vad roligt :) Alltid skönt att få nytt och fräscht och då är det ju ett plus om man dessutom kan få något som är fint :)


  • daniiel
    snowstars, jättesnygga luckor! Jag hade utan tvekan kunnat ha dom i mitt kök :) Vi kommer få vita nu när vi flyttar och det är väl okej. Bättre än blåa eller gröna :P

    Haha känner igen det där med sovmorgon. Idag skulle jag och dottern ta sovmorgon. Jag kikade på klockan när hon väckte mig, 06.49, woho. Hoppas du får sova lite längre iaf :)

    Chicita - Nähä, vadå, menar du att du är lite less på Zizzi? ;P Haha jag är helt klart inne i det träsket, eller ännu värre, bara slappa-hemma-kläder :D Förutom kläderna som jag fick köpa av dig, perfa, tack igen! :)
  • daniiel

    Jag förstår Chicita, det kan vara skönt att ha lite annat än det man behövt ha för jobb innan :) Kul att du kunde hitta något du gillade :D Jag tycker det är så svårt med kläder, hittar extremt sällan något jag gillar.

    Ek skulle jag också kunna tänka mig att ha i köket :) Nästan alla luckor i trä, alltså som inte är någon solid färg, skulle gå hem här. Vi har knoppar i vårat kök nu, som jag älskar. Lite gräddvita i porslin med svart metall. Dyra och snygga ;) Dom plockar vi med oss när vi flyttar haha

    Lenblo, angående gravidkläder, så är det helt hopplöst tycker jag. När jag var gravid, vilket är ca 7år sen nu (huvva!), så tyckte jag utebudet var extremt dåligt. Jag trodde att det hade blivit bättre nu, men tydligen inte. Har hört vänner som klagar som nu också.

    Nelly har ju lite mammakläder, har du kikat där? nelly.com/se/mammakl%C3%A4der/
    Även Zalando, www.zalando.se/mammaklader/


  • daniiel

    Åh, vad jag blir irriterad och arg!!!

    Vår dotter har sparat ihop pengar och vill köpa ett par nya inlines. Hon har ju dock inte hur mkt pengar som helst, så vi kikade på begagnade. Vi hittar ett par på en sån köp-och-sälj på facebook. Jag skriver till tjejen som har inlinesen och säger att jag vill köpa dom, vilket jag får. Hon berättar att dom finns en bit utanför stan och jag frågar om det går bra att hämta igår, fredag, men så skulle ju maken vara borta hela dagen + kvällen, så då har jag varken bil eller chaufför och det gjorde inget, för dom skulle ändå inte vara hemma på fredagen. Jag säger då, alltså igår, att vi gärna hämtar dom på lördag eller söndag. Hon säger då igår kväll att dom är inte hemma på varken lördag eller söndag. Okej, säger jag, då får vi försöka hitta en lösning. Hon skriver sedan idag på eftermiddagen att dom visst ska vara hemma ikväll, men då har vi redan hunnit bli bortbjuda ikväll (ska iväg nu om 15min), men att vi gärna komma imorgon om dom är hemma då. Jag får inget svar. Loggar in nu och ser att en annan tjej skriver att hon också vill ha inlinesen. Tjejen som har dom skriver då att "Den som hämtar dom ikväll får dom!", vilket vi ju inte har möjlighet till. Kan ju inte sitta hemma och vänta på att hon kanske ändrar sina planer. Jag skriver då till henne att jag blir besviken, men framförallt dottern som hade lyckats hitta ett par i sin prisklass och bara väntade på att vi skulle kunna åka och köpa dom. Tjejen svarar då ganska spydigt att vi verkade ju inte ha något intresse av att köpa dom och att hon kan ju inte vänta i evigheter på oss.

    Jag tycker bara hon skött hela grejen så illa, för det är ju hon som aldrig haft tid och varit hemma, men jag har vänner som säger hon är lite.. ja, jag vill inte använda fula ord, och jag vet också att andra i såna här köp-sälj-grupper har kommenterat hon inte alltid är så lätt att ha att göra med.

    Nu är vi tillbaka på ruta ett och dottern utan inlines fortfarande..


  • daniiel

    Ja, jag blir så besviken, men man slutar aldrig förvånas över människor.. tyvärr.

    Chicita, så tråkigt att höra om Elox :( Jag hoppas verkligen att det blir bättre! Det är inte roligt nära ens små pälsklingar mår dåligt :( Vår hund hade hosta hela vintern, som blev till svamp i tassarna och efter det kliade hon sönder öronen. Nej, så jag hoppas att det inte är något allvarligt i tassen. Och vad gulligt att han har en flickvän ;D


  • daniiel

    Oh, vi var ute på dejt igår.. dubbeldejt ;) En hel kväll i bara vuxnas sällskap! :P

    En kompis till oss som blev singel kring alla hjärtans dag har nyligen börjat träffa en tjej och igår fick vi träffa henne :) Vi gick ut och åt och såg bio (Warm bodies, riktigt bra faktiskt) och hade det väldigt trevligt :) Hon verkar vara en bra tjej, synd bara att hon bor så "långt" bort.


  • daniiel
    snowstars, Nämen, det var då värst vad våra fyrbenta skulle må dåligt nu. Hoppas att din hund mår bättre nu också! Jag tycker verkligen inte om när dom är sådär lös i magen och/eller kräks. Jag blir så orolig över vätskebrist direkt :/ Men att skälla på grannarna är nog ett gott tecken :D
  • daniiel

    Iiiih... jag vill också på Ikea! Blir det Sundsvall då? Vet du när Ikea kan tänkas öppna i Umeå?

    Vi laddar inför att orka packa ihop lägenheten. Flyttar till månadsskiftet och även om det känns rätt skönt, så tar det emot att börja röja och sortera...


  • daniiel

    Jag ber om ursäkt för att jag bara poppar in här och gnäller, men jag bara måste få skriva av mig min besvikelse någonstans.

    Vi flyttar ut nu i slutet av maj och in i en ny lägenhet som skulle bli så bra. Lägre hyra (spara mer), diskmaskin och en bekant med barn i dotterns ålder i huset. Sedan fick vi ju reda på att hyran höjs, så vi får betala mer än där vi bor nu och det kändes ju inte så roligt. Nu har vi dessutom fått reda på att parkering kanske vi får i huset brevid, diskmaskinen är inte kvar, vår bekant med barn flyttar ut (blev bestämt idag) i nästan samma veva som vi flyttar in och hyresvärden har redan, utan besiktning, nog bestämt sig för att inte betala för någon färg eller tapeter. Vilket behövs!

    En flytt som först kändes rätt kul och bra känns inte alls så rolig längre och jag vill bara dra täcket över huvudet nu...


  • daniiel

    Ja, närmare skolan blir det och det är enda ljusglimten just nu känns det som och tur att det finns en åtminstone! Hon har en skolkamrat längre bort på samma gata där, men dom kommer inte gå tillsammans till hösten och dom känner inte varandra så bra. Tyvärr.

    Vi har ifrågasatt det, det krångliga är dock att hyresvärden inte pratar med oss hyresgäster, utan allt ska gå via vaktmästaren eller en kvinna som sitter på kontoret. Därför tar det lite tid att få svar och man får ofta höra "Ja, jag vet inte, men nu är det så." Hyreshöjningen ska tydligen motiverats av att balkongerna ska fixas och renoveras, vilket ju är bra, det var ju tyvärr ett dödfalls vid en balkongolycka här för bara ett par år sedan. Däremot använder vi aldrig balkonger, oavsett vilket skick dom är i, så just för oss känns det ju himla trist ändå.


Svar på tråden BT-Veteraner