Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    BT-Veteraner

    snowstars skrev 2013-08-05 14:31:34 följande:
    Chicita: Hoppas vovven mår bra (det tror jag att han gör). Verkligen fina bilder! Och är ni på Gotland nu hoppas jag ni har det bra där också (har glömt exakta datum men v. 32 ligger nånstans i bakhuvudet ;) ).
    Jepp vi är på Gotland och vi har det toppenbra Glad
    Dom vi delar lägenhet med fick något som vi tror är magsjuka så dom skickade bort oss på hotell en natt så att det dels skulle minimera risken för smitta (då det bara finns en toalett) och dels då om vi skulle bli sjuka allihop så skulle vi inte behöva köa 6 personer på samma toa Tungan ute
    Vi tror att vi har klarat oss. Men det kommer nog att visa sig under dagen i dag då vi är inne på tredje dagen sen vi träffades på båten. Så om det inte bryter ut i dag så bör inkubationstiden vara över (dom andra blev sjuka inom 2 dagar efter att den första i familjen blev sjuk)

    Elox verkar må bra i alla fall. Det har låtit så när vi har ringt upp och frågat Glad 
  • Chicita

    Hepp... magsjukan kom i går eftermiddag, men vi hade tur och fick tag i billigt hotellboende i 2 nätter nu så vi slipper skicka runt magsjukan mellan oss och den andra familjen hela veckan.
    Förhoppningsvis är vi alla friska i morgon Glad 

    Ha det bra allihop 

  • Chicita
    snowstars: Jamen vi hade ju tur i oturen Flört

    daniiel: Ja vi är friska nu i alla fall. Och vi missade bara en sak vi hade sett fram emot. Men det blev inspelat så vi kunde kolla på det på datorn i efterhand ändå Solig
  • Chicita

    Sista kvällen på Gotland nu. Vi åker hem med en av dom tidiga båtarna i morgon bitti. 
    Så nu är det städning av lägenheten och packning av alla saker som gäller.
    Jag har ingen lust att gå upp kl 3 i morgon bitti bara för att hinna städa så därför blir det en sån där tråkdag i dag.
    Vi ska i alla fall avsluta veckan med att gå på tornerspelen i kväll Solig 

  • Chicita

    Hemma i vardagen igen. SKa jobba två nätter nu så nu är sömnen inplanerad för eftermiddagen...
    Har så himla svårt att sova på dagtid och mår därför väldigt illa av nattjobb. Men vad gör man inte. Det är mest rättvist att jag också tar några nätter ibland faktiskt.
    Kan ju inte bara sitta på mina höga hästar och säga att jag inte har lust Tungan ute 

  • Chicita

    Usch jag känner mig gnällig nu... men ändå...

    I går fick jag en väldigt kraftig migrän, värre än jag haft någon gång tidigare tror jag. Kan i alla fall inte minnas att jag mått så dåligt.
    Jag brukar ju fungera ändå även om jag blir lite trögtänkt Tungan ute 
    Men jag mådde illa, världen gungade, jag svettades och frös om vartannat men jag var tvungen att åka och jobba, fanns ingen annan. Och visst jag hade kunnat säga att jag absolut inte kunde. Men då hade jag verkligen satt någon annan i skiten och det vill jag ju inte.
    Men jag överlevde. Fick hoppa över massa saker som jag inte orkade med, men gjorde en del annat som funkade bättre istället även om det inte ingår i nattjobbet egentligen. Hade jag bara suttit av tiden och gjort det absolut minsta möjliga så hade det nog varit risk att jag skulle somnat eller bara blivit mer frusen och illamående.

    När jag gick ifrån jobbet mådde jag rätt ok. Inte bra - men ok.
    Så fort jag satte mig på bussen hem så började jag må illa. Inte spysjuk, bara sånt där allmänt illamående...
    Och nu (efter några timmars sömn) så är den där migränaktiga huvudvärken tillbaka igen tillsammans med illamåendet, feberfrossa och ont i öronen (?!) Väldigt skumt...  

  • Chicita

    Det är ju aldrig kul att må dåligt. Oavsett vad orsaken är...

    Men jag undrar vad det är jag har åkt på. Det känns nästan mer som en förkylning med kraftig huvudvärk/migrän som bieffekt Obestämd 
    Hoppas det går över fort i alla fall, jag ska ju jobba i helgen igen och jag vill inte bli av med den tiden Glad 

  • Chicita

    Tack snowstars. Jag mår lika dåligt i dag så jag har sjukanmält mig inför helgen. Ingen idé att vänta till senare i kväll och känna efter om det blir bättre. Det ställer bara till besvär för dom andra som ska få in någon akut då...

    Har ringt vårdcentralen och dom skulle ringa tillbaka halv tre i dag, så får jag i alla fall prata med någon. Om jag hade haft hög feber så hade jag nog suttit på akuten nu och varit orolig för att det var hjärnhinneinflammation. Men jag har bara lite förhöjd temp. Så det är i alla fall något jag kan skriva av från orolighetslistan Flört 

  • Chicita
    Lenblo tack för tipsen Glad
    Jag pratade precis med VC och dom hade ingen tid i dag, men om det håller i sig i helgen så ville dom att jag kontaktar jourmottagningen så dom får ta lite prover.

    Just nu känns det värst i magen. Antagligen har det triggat min stressmage och jag har fått en överproduktion av magsyra. För det svider som om jag skulle ha druckit syra.
    Så det får bli yogurt, kokt mat och poviva nu ett tag. Jag har i alla fall ringt och sjukanmält mig till helgen.

    (tack och lov för rättstavningsprogram när man inte ser vad man skriver Tungan ute )
  • Chicita

    Tänkte bara testa att skriva ett inlägg utan stavningsprgrammet nu. Jag skriver ändå oftast utan at titta efer vika bokstöver jag trydker ner eftersom jag kan dom relativt utantill ändå. 
    Men ibland går det lite fort och man trcker op fel knapp eller man råkar böjra skriva på fel bokstav och då blir det j snett alltiop. Och bland tryckte man inte hrt nog och då kom inte bokstaven med.
    Normalt sett skriver jag inte så här illa och behöver inte rätta särskilt mycket. Men just nu när texten på skärmen blir  lite siddig och jag liksom inte orkar korrekturläsa min egen text så är det ksönt att kunna köra det igenom någon sots rättstavning... 

Svar på tråden BT-Veteraner