Inlägg från: Hae66is |Visa alla inlägg
  • Hae66is

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hejsan!
    Jag och sambon gifter oss den 10e augusti 2013 i Glömminge kyrka på Öland. Lokal är oxå "bokad" då vi ska vara hemma på den gård vi bor på, 3km från kyrkan. Det blir till att dekorera och förvandla det som idag är en maskinhall till en härlig lokal. Klänning och skor är nu även det inköpt efter en tur till Bridal Outlet i Stockholm Glad Är riktigt nöjd med den och ännu gladare eftersom den blev billigare än vad jag tänkt. Färgtema för vårt bröllop har vi bestämt till mörklila och till helgen är det fokus på att skapa inbjudningskort, då vi ska göra dessa själva. Har en svärmor som är riktigt duktig på att göra sådant!!
    I övrigt är tärnor, bestman och toastmasterpar utsedda. Har även varit i kontakt med en vän som är florist som ska få göra buketterna. Det som ska fixas i veckan är att kontakta präst, då den vi först ville ha redan var upptagen.

    Har börjat kolla efter inspriation till hurdan bukett jag vill ha, någon som har förslag på lila blommor som är fina i bukett?? Har tänkt ha vitt och grönt i buketten oxå.

    Kul med planering!

  • Hae66is

    Vi började med planerandet nu först efter nyåret, så har inte heller gjort det speciellt länge. Inbjudningskorten har vi införskaffat material till nu i helgen och de ska tillverkas nästa helg, så sattsar oxå på att få ut dem i månadsskiftet feb/mars.
    Vad gäller maten ska vi ha catering till huvudrätt och efterrätt, har inte bestämt vilken firma än.. Ska träffa en på lördag och diskutera fram ett förslag. Vi tänker oss huvudrätten som buffé. Ska även kontakta en annan cateringfirma för att få offert och kunna jämföra lite priser. Till förrätt ska vi ha snittar av olika slag som vi tänkt göra själva. Tårtan ska vi beställa från bageri men har inte bestämt vilket än.
    Har idag fått klartecken från en präst vi frågat, så planering går framåt iaf!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!