Inlägg från: Mandala |Visa alla inlägg
  • Mandala

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vi har inte beställt maten än eller pratat med cateringfirman men vi har nog bestämt oss för vilken catering och vilken buffé. Så här ser menyn ut men vi ska lägga till två veg. alternativ den ena med sparris och den andra med aubergine

    - Blomstersallad
    - Kräft och västerbottenpastej
    - Rökta räkor med vit aioli
    - Lax- spenatvårrulle
    - Caprése på Kumatotomater, buffelmozzarella
    - Serranoskinka, sparris, parmesan
    - Kolgrillad kyckling med rostad salami, tomatsalsa
    - Ryggbiff späckad med pancetta, salvia, vitlök
    - Provencalska kalamataoliver
    - Kryddig fläskfilé med fläderhonung, saltade pistagenötter
    - Potatiskaka med manchego och dragon

    Innan middagen kommer vi ha en liten osttallrik till välkomstbubblet.

    Idag har jag beställt morgongåvan till min m2b, biljetter till Nick Cave Vi ska ju ha en av hans låtar i kyrkan och min man tycker att han är så bra. Kändes perfekt när jag såg att han skulle komma till Sverige. 


  • Mandala
    Poppee skrev 2013-02-23 19:51:36 följande:
    Amandizzen grattis till graviditeten =) själv har jag fortfarande inte hittat någon lokal än, vad betalar ni för en lokal?
    Vi betalar ganska mycket tycker jag, 4500, men det är för 3 hela dagar, fre kl 8- sön kl 19. jag som kände att jag ville ha god tid på oss för allt som ska ordnas innan o efter.
  • Mandala

    Idag var jag på bröllopsmässa i Jönköping. Jag hade mamma och tjejen som ska vara värdpar/toastmadam med mig. Jag köpte klänningar till mina brudnäbbar Så söta. Nu är det mannens och sonens kläder kvar. Skor har vi inte skaffat än. Ska se om jag kan lägga upp foton på klänningarna på bloggen under dagen/kvällen. Har en mobilbild när de inte har dem på annars som jag får lägga in.


  • Mandala

    Sitter här lite förbryllad över hur man ska klara av att dansa i brudklänning, klänningen är lång och ganska stor. Har ni funderat nåt på det`?


  • Mandala
    sansun skrev 2013-02-25 10:32:20 följande:
    JAG har funderat mer än en gång på detta! :-/ Å jag har även funderat på att kanske ha en annan lite partiagre klänning att byta om till på kvällen. Är det fusk? :-O Ja, jag vet inte. Men den så kallade brudvalsen ska ju vara i brudklänning å även om jag inte kommer ha en prinsessbakelse direkt så är inte jag van att dansa i långa klänningar med släp
    Nä det verkar svårt. Jag har inte tänkt visa klänningen för mannen innan bröllopet, annars hade det kanske varit bra att öva på att dansa valsen i brudklänningen. Möjligt att brudvalsen kan gå att dansa men efter valsen tror jag att jag måste byta om. Jag/vi vill dansa lindy hop nu när vi gått på det ett tag, det går inte alls med långklänning. 
  • Mandala
    SingingFantacia skrev 2013-02-25 19:50:53 följande:
    Jag har köpt en klänning till vigseln i kyrkan och middagen och sen har jag köpt en annan till festen på kvällen för jag måste kunna röra mig fritt när jag dansar. Det finns vissa klänningar som man kan ta av så att de blir korta. Det är ett alternativ. Annars kan man när man beställer sin drömklänning fråga om de skulle kunna göra samma klänning man kort.
    Nu verkar det som min vän (värdinnan på bröllopet) tänker att vi tillsammans kan sy en kortare klänning, som jag kan ha på kvällen till dansen. Tanken var fr början att hon skulle sy brudklänningen men sen kikade vi på en del tyg och mönster och insåg att det kostar en hel del att sy med om man vill ha fina tyger. Denna kortare klänning tänker vi försöka sy av billiga tyger om vi hittar några. Hoppas det blir bra
  • Mandala

    Min sambo har inte sett klänningen. Jag har också så svårt att hålla mig. Han tycker jag är gammalmodig som vill vänta till den stora dagen. Ena stunden vill jag slita fram den och sätta på mig den och visa honom, samtidigt vill jag att  det ska vara första gången han ser den på bröllopsdagen. Jag får väl bara se till att hålla mig, jag får ta på mig den när jag är ensam och själv kika på den  


  • Mandala

    Vad skriver ni i er inbjudan, förutom datum, plats o tid. Tänker mest ifall ni har nåt extra infoblad och vad ni skriver där i så fall?


Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!