Inlägg från: Miss JH |Visa alla inlägg
  • Miss JH

    Bröllop 29/6-2013

    På väg till tårtsmakning nu . Ska bli spännande...

  • Miss JH

    Vi beslutade oss för att det blir en 5-våningstårta med marsipan. Ena lagret kommer va fylld med citron/marshmallowfluff och andra lagret kommer va fyllt med jordgubbsgrädde med punsch och en taste av vanilj. Den var himmelskt god.

  • Miss JH

    Spännande marja att skriva sina egna löften. Gör ni andra också det?

  • Miss JH

    Vad kul med löften. Jag kommer sjunga Utan dina andetag till min sambo istället för löften på vigseln. Mindre risk att känsliga jag börjar gråta då . Våra alkoholinköp blir på söndag. 38 dagar kvar idag brudar!!! Galet nära nu.

  • Miss JH

    Här har det varit en fullspäckad vecka. Ser att ni hunnit skriva en massa. Vi har också önskat oss pengar och angående resan har vi gjort en sida i festhäftet som handlar om resan med foton, lite fakta om staden och vad vi tänker göra där. Så gästerna kan se vad de bidrar till . Börjar känna av stressen som tusan. Imorgon är det 5 veckor kvar brudar! Och veckorna är fullspäckade med både bröllopsfix och en massa annat. Vi ska färdigställa festhäftena inom det snaraste och på söndag blir det som sagt Tyskland för att köpa alkohol. Onsdag har vi samtal med prästen, torsdag ska vi hämta ringen och fredag ska sambons jobb kidnappa honom för lite festligheter inför bröllopet. Ev blir jag hippad nästa helg, annars blir det nog helgen därpå. Sambon tar grabbarna på nationaldagen. Det vi har kvar sen är att köpa sidenband, träna in låten med han som ska spela på vigseln, festhäftena, vigselhäftena, köpa gästbok, köpa snacks, köpa alkoholfritt och maila gästerna om att vi skulle bli glada om de tar med sej kamera och tar massa kort vid borden där de sitter och att det kommer finnas tomma cd-skivor på bröllopet som man sen kan ta med sej hem för att bränna över korten till oss.

  • Miss JH

    Åh Annica, du får berätta om det fanns mycket där sen. Vi åker ju dit på söndag.

  • Miss JH

    Ja det ska faktiskt bli skönt när denna och nästa vecka är över. Då kan jag pusta ut några dagar innan sista racet inför bröllopet ska fixas.

  • Miss JH

    Vi har inte planerat så mycket vilka tider som saker ska ske på bröllopsdagen. Kl 9.00 kommer frissan hit, 12 eller 13 blir det fotografering. 16.00 är vigseln. Maten kommer serveras runt 17.30-18. Vad skönt att höra Annica att allt fanns där som ni ville ha. Imorgon är det vår tur att åka till bordershoppen. Kvart över 4 ringer klockan. Puh

  • Miss JH

    04.15 i morse ringde klockan. Nu sitter vi på bussen på väg ner till Tyskland. Snart ännu en grej att checka av i listan alltså . På onsdag har vi vigselsamtal med prästen och torsdag ska vi hämta ringen. Längtar!

  • Miss JH

    Vilka underbara hippor ni haft! Vad kul. Själv är jag hemma efter en dag i Tyskland. Som du sa Annica, galet mycket folk! Men vi fick med oss allt vi ville och skulle iaf . Plus att jag hittade chokladen jag ska stoppa i favoraskarna på bröllopet. Letat som en tok här hemma men ej kunnat hitta det, så jag blev så glad när de fanns där.

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013