Inlägg från: Tillan |Visa alla inlägg
  • Tillan

    Orientaliskt bröllop

    Hej Tjejer!

    Tänkte komma och störa eran konversation lite om det går för sig ;p

    Goli -

    Ska till Santa Maria imorn och kolla på lokalen, såg att du bokat den =)
    Får man fråga vad du har fått för priser, läste lite i tråden att dom inte har något paket med blommor.
    Har du kollat upp vad det kommer att gå på ungerfär med blom dekorationen och bukett?
  • Tillan

    Tack för snabbt svar =)

    Vi är lite sena med bröllopsplanering, vi vill ha bröllopet i sommar. Vad jag har hört så e mycket uppbokat, men vi har fastnat för ett speciellt datum.
    2013-06-30, det är ju en söndag men även vår 3 årsdag och vi tyckte att det skulle vara så romantiskt att ha bröllopet då. Men det är ju trots allt en SÖNDAG! Vet inte om det är så smart att ha en fest då.
    Men vad gäller lokalers tillgänglighet  så är det bättre.

    Ja lokalen e verkligen jätte fin som jag sett på bilder, mina blivande svärföräldrar har ögonen på Olles krog, som jag oxå gillar.
    Vi får se, men kan inte skada att kolla på fler ;)

    Jag kommer från Indien och fätmannen är Kurd från Iran.

  • Tillan
    kitkät skrev 2012-12-18 22:36:21 följande:
    Tillan, 
    Din fråga var riktad till goli, men jag måste lägga mig i känner jag.
    Jag förstår att ni vill gifta er på en söndag och självklart kan ni göra det. Men, och det är ett stort men, om ni vill hålla en bröllopsfest så kan ni inte räkna med att det blir speciellt lyckat. Ni får tyvärr räkna med att gästerna antingen väljer att inte komma alls eller att dem går hem tidigt från festen. Och då kanske ni blir besvikna, om ni förväntar er att festen ska hålla på hela natten lång. Jag skulle aldrig hålla min bröllopsfest på en söndag, just av dem anledningarna. Men det är bara jag.  Ni känner era gäster bäst och vet mest om hur dem skulle ställa sig till att gå på en bröllopsfest på en söndag. 

    Vad har ni tänkt för fest? Middag & mingel eller middag & dans in på småtimmarna? 

    Middag & mingel till kl 21-22-tiden tror jag absolut skulle funka på en söndag. Men absolut inte en fest! 

    Jag säger inte det för att vara dum mot dig, men jag kände att jag ville uttrycka min åsikt, så du får ett annat perspektiv på det. Ibland när man är mitt uppe i något så kanske man inte alltid ser det negativa med saker & ting för att man så gärna vill ha det på ett visst sätt. Då kan det vara bra att någon som jag ger ett annat perspektiv på det hela. 
    KitKät det du säger är sant. Vill ju egentligen ha det på en lördag, men ibland hakar man upp sig på en idé för att det låter romantiskt, vill ju ha en fest och inte mingel =)
Svar på tråden Orientaliskt bröllop