Inlägg från: kitkät |Visa alla inlägg
  • kitkät

    Orientaliskt bröllop

    Juventina,
    Välkommen! Vad kul med en till brud som ska hålla bröllopsfesten i Panorama. Då har jag ju någon som jag kan prata om just Panorama med! Jag & min fästman ska nämligen också hålla vår bröllopsfest där! Är du/din fästman syrian? 

    Har ni valt hela paketet från Panorama eller har ni valt att ordna en del på egen hand?  

  • kitkät

    Juventina,

    Vi valde också paketet men valde bort bil, blombuketter & tårta!

    Vilket filmkamerateam valde ni? Oscarsfoto? Vi kommer nog välja just dom. Men jag förstår inte, ingår inte utomhusfotografering? Det låter väldigt konstigt. Jag är helt säker på att det ingår om man väljer Oscarsfoto (som Panorama samarbetar med). Nu spelar det inte så stor roll för oss, eftersom vi har bokat fotograf för utomhusfotografering på annat håll!

    Har ni provsmakat maten? Vi har nämligen inte gjort det ännu. 

    Jag kan tipsa om Dj Ninor. Han är syrian men spelar all typ av musik. Han spelade på min kompis bröllop och var grym.  

  • kitkät

    Åhhhhh, Tack Mandis för tips om inbjudningskort! Jag behövde också det! Du är en ängel! :) 

  • kitkät
    Juventina,
    Vad konstigt... Vi fick information om att album ingår och hundratals bilder + dvdfilm med hela bröllopet! Och dom följer med och filmar/fotar hela dagen, dom kommer hem till en på dagen och slutar när dom sista gästerna går från festen. Hur har ni gjort när ni bokat Oscarsfoto? Måste man dit själv och boka dom eller bokar Panorama upp dom till en automatiskt? Jag har mejlat Panorama, men dom har inte svarat ännu... trots att det var över en vecka sedan jag mejlade.

    Hur mycket kontakt har ni haft med Panorama? Vi har inte haft någon kontakt sedan vi var där och bekräftade vår bokning/betalade handpenning. Jag hoppas att vår handpenning kom in på deras konto, för sedan dess har jag inte hört något! Förvånad 
  • kitkät

    Juventina, 

    Skönt att höra att vi inte är dom enda som haft noll kontakt med dom. Känns betryggande! 

    Men nu blir jag lite orolig. Jag trodde att Panorama skötte bokningen av Oscarsfoto, eftersom dom ingår i paketet! Hur långt i förväg var ni där och skrev på kontrakt med Oscarsfoto? Jag får nog ringa och prata med dom, för vi bor inte i närheten av Södertälje, så vi har inte vägarna förbi direkt... 

    Hur många gäster kommer ni bjuda till bröllopet? Hur många mezarätter tänker ni välja? 

  • kitkät

    Juventina, 

    Vad bra att du säger det. Då ska vi göra så, ringa först och berätta att vi vill boka dom! Vi kommer nog åka till Sthlm den 8-10 mars, så då kan vi passa på att åka dit och skriva på kontraktet! Kan dom bra svenska? I så fall ringer jag dit imorgon. Jag tycker det är jobbigt att prata arabiska med främlingar och börjar av någon konstigt anledning att bryta och stamma då. 

  • kitkät

    goli,
    Vad skönt! Det är precis ett sådant bemötande man vill ha av en frisör inför sin stora dag! Men om det kändes så bra och det ligger precis intill Make up store, varför ska du överhuvudtaget ens höra med den andra salongen? Vad tar Karam för en håruppsättning?

    Jag har fortfarande inte blivit klokare på vem jag ska boka hos för bruduppsättning. Det kändes inte så bra hos Klippotek1 som jag hade hoppats på. Dom är tydligen jätte duktiga, men kändes inte klokrent med tanke på att deras bemötande inte var jätte trevligt. Men jag vet inte, kanske ska dit igen och prata med dom, ge dom en chans till när dom har det mindre stressigt. För när vi var där så var frisörsalongen fullsmockad med kunder! 

  • kitkät
    Pagnie,
    Haha.. 7500 kr är inte mycket med tanke på vad du får! Du betalar ju inte 7500 kr för bruduppsättning. Du betalar 7500 kr för provsminkning, brudsminkning, provuppsättning, bruduppsättning och hårförlängning (som annars kostar flera tusen). Så 7500 kr är inte mycket i jämförelse! Då blir ju 2800 kr för en bruduppsättning dyrare än det du får betala ju! Flört

    Mustikka,
    Hur exakt gick din provuppsättning till? Satte hon upp håret med nålar etc och visade hur det kommer se ut? Om det var väldigt slarvigt gjort så tycker jag inte det låter riktigt som en provuppsättning och då ska du inte betala 500 kr för det! Vem är Bashar och vart håller han till?

    Goli,
    Du frågade vad skillnaden mellan Antonio och en annan frisör är... ja, skillnaden är att man inte kan jämföra Antonio med någon annan frisör. Han är "stjärnfrisör", googla på honom så får du se! Och ja, hans priser är därefter! 

     
  • kitkät

    Juventina, 
    Vi har inte kontaktat Oscarsfoto ännu. Jag får göra det imorgon!

    Mustikka,
    Jag kollade upp Bashar lite snabbt och han verkar faktiskt duktig. Tack för tipset! Vet du någonting om hur mycket han tar? Jag har ingen facebook... Men hur kan jag komma i kontakt med honom? För han verkar inte ha någon hemsida ju. 

    Pagnie,
    Svårt... Båda är fina, men nr 1 kanske är finaste, eller? Haha... Svårt, som sagt. 
     

  • kitkät

    Föresten flickor, 

    Jag var på Örebros bröllopsmässa idag och det var riktigt dåligt! Slösade med pengar & tid i onödan! Men vi kom i kontakt med en Dj i alla fall och han verkar bra! Vi har ju redan bokat Dj, men den Dj som vi har bokat tar 4000 kr för 4 timmar... Men Djn som vi träffade på bröllopsmässan tar 5000 kr och stannar så länge man vill!
    Och det vore ju bra för oss som ska ha liveband också, då kan Djn spela precis i början - brudvalsen & lugnare musik under middagen och sedan ta en paus och låta bandet spela, för att sedan återigen någongång runt midnatt sätta dansgolvet i gungning! Och då behöver man inte planera in det så att det MÅSTE ske inom 4 timmar från det att han anländer... Men vi får se hur vi gör, vi ska läsa på lite om honom innan vi bestämmer oss!  

Svar på tråden Orientaliskt bröllop