• goli

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka skrev 2013-02-06 22:18:14 följande:
    Du har så rätt så! Hur ska man kunna välja mat om man lixom inte ens vet vad det smakar, nu förstår jag kanske alla små rätter men varmrätten ska jag ta mig tusan smaka på och Tårtan! Får gå till självaste konditoriet och be om en bit hahah!

    Nu är klänningen BESTÄLLD :D provade en liknande modell från samma designer och den satt så otroligt fint, dessutom så var det den storleken jag ville kunna komma in i, jag blev ganska överaskad då jag trode jag var större. Det bästa är att de snörning bak så den går att justera ifall jag blir mindre. Nu är jag härmed den gladaste tjejen på jorden känns det som. 

    Hmm tänkte på en sak... Ska ni ha en massa prylar i toaletterna? typ spray parfym hårnålar, sytråd osv. En nödfall låda för alla. Främst tänkte jag på mig ifall det händer något men kan vara en idé för resterande tjejer som vill piffa upp sig.  
    Mustikka, jag e oxå ett stort fan av snörning! tycker klänningen sitter så mkt bättre då, testade klänningar med dragkedja oxå o det var inte alls lika bra. när jag beställde min klänning kunde jag lätt beställa en storlek större eftersom jag visste att snörningen fixar allt... Skrattande ska fortfarande bli av med min mage dock! hur går det för dig med dieten? lyckats avhålla dig från sötsaker fast Kitkät frestar oss hela tiden med sina cupcakes? Flört
  • goli

    Juventina, välkommen till vår tråd! Kul med fler som joinar oss! Är det bara DJ ni har kvar att boka? Har du köpt brudklänning än? Är ett stort fan av brudklänningar så om du har ngn bild får du gärna dela med dig om du vill! Skrattande

    Kitkät, ring upp de jävlarna, hahaha! Håller med, det e inte alltid så lätt att ha med utländska företag att göra. Själv har jag mailat bröllopsarenan två ggr ang att sy på ärmar på min klänning men inte fått ngt svar än. Men idag ska jag ta o ringa dem o se vad de säger.

  • goli

    ja, flickor. Idag pratade jag med Karam som jobbar på salong på stinsen. Han verkar ha mkt erfarenhet av allt inom frisöryrket och har jobbat på Klippotek1 i ca 10 år.

    O direkt när jag kom in började han ge mig tips på hårfärg och uppsättning. Och han sa precis sånt som jag själv hade tänkt på, t ex att det ska vara en lös uppsättning, absolut inte stramt, och hur jag ska göra med luggen och vilken hårfärg mm. så det känns bra!

    Ska ringa Hannas salong också o kolla deras priser och om de är för dyra så ska jag nog inte ens gå dit. För då kan jag fixa sminket på make-up store och håret hos Karam och båda ställena ligger precis bredvid varandra! Känns kul!

  • goli

    Kitkät, tycker absolut du ska ge det en chans till. Vet inte om du minns, men mitt första intryck av Karam var inte alls bra. Då gick jag dit helt spontant o hade inget vettigt att komma med o hade ingen aning om vilken typ av uppsättning jag ville ha. Och hans sätt fick mig att vilja backa o aldrig gå tillbaka. Sen gick jag tillbaka en andra gång o då var inte han där. Det var då jag fick jättekonstigt bemötande o en av dem tipsade om en annan hårsalong t o m. Men tänkte idag att va fan,s ak ge det en sista chans. O nu kändes det mkt bättre. Han har inget fast pris utan ett frånpris. men jag försökte förhandla med honom lite, hahaha. Han vill ta 2800 kr men jag känner att det är alldeles för mkt, jag kommer ju att fixa löshår och sånt själv ju plus att sminkningen kommer gå på 1500 kr. Så jag försökte pressa priset till 2000 kr. Han sa att jag skulle visa honom ett bildexempel på vad jag har tänkt mig så kan vi diskutera priset utifrån det. Så nu ska jag hitta en bra bild o sen gå dit o pruta! Skrattande Sen efter att vi kommit överens om pris ska jag be om provuppsättning oxå. det e så man ska förhandla, hahaha! om jag hade nämnt provuppsättningen innan hade han nog trissat upp priset. O jag tänker inte boka hos honom om jag inte vet vad jag får för det priset. Problemet e bara när detta ska göras. Kan ju inte vänta alltför länge. han ska tydligen på semester i juni juli och tänk om jag inte gillar det han gör? Måste ha tid att hitta ngn ny!

    Tänkte mest ringa Salong Hanna för att kolla deras priser och se vad de erbjuder. Men jag hittar inte deras nummer eller adress någonstans!

  • goli
    Juventina skrev 2013-02-08 16:49:25 följande:

    Hej tjejer!


    Jag funderade över vilken Karam ni pratar om, är det han som finns på Eleganz ? Jag har hört att han är väldigt bra på uppsättningar.


    Det finns en annan tjej förutom Melissa som heter Gabriella, hon är en bra makeup artist och tror att hon även gör uppsättningar. Vet inte om ni redan tittat där men skickar med länken :D gabriellaelio.blogspot.se/


     


    Jag gifter mig i juni! Jag har bokat en makeup artist och hon ska kanske även göra min uppsättning men jag är lite osäker på om hon är så bra med hår.


     


     


     


     


     


    Juventina, vem har du bokat hos? Vad är det som fått dig osäker? Har du fått titta på bilder av tidigare uppsättningar som hon har gjort?

    Tack för länken! Har kollat in hennes länk tidigare, har för mig att hon var ganska dyr..?
  • goli

    Men om du känner dig osäker ska du ju självklart göra det som är säkrast och känns bäst för dig! Man bör nog lyssna på den lilla rösten som varnar en... Och glöm inte, det är din dag och se till att inte ha någon aledning till att ångra något sen!

    Ja, Melissa verkar också bra, blev imponerad av hennes uppsättnningar men det är som du säger, hon är oxå väldigt dyr!

    Den här Antonio, är han också i Uppsala? Vad är fördelar resp nackdelar med att göra håruppsättningen hos honom jämfört med din make-up artist (förutom att hon kanske inte är så erfaren Solig)?

  • goli

    Hej flickor! Känner mig helt off! Usch, känner att en förkylning e på väg oxå o det e inte alls kul när man måste plugga! Dessutom känns det som att jag inte har gjort ngt bröllopigt på väldigt väldigt länge. Börjar få lite småpanik men försöker intala mig själv att det e lugnt, vi hinner... Tyvärr är det så fullt upp med allt annat, tentor, AT-intervjuer, underläkarvik-ansökningar att jag skjuter upp allt bröllopsrelaterat hela tiden! AAAAAAAAHHHHHH!!!! Känns som att det är väldigt väldigt mycket... Och så loggar man in här o ni har full koll på läget o håller på med en massa. Usch, vad nehativ jag e, förlåt! Är nog en SÅN period nu...

    Pagnie, lite sent kanske men jag skulle oxå rösta på hårsmycke numero uno! Båda e fina, men tyckte den var lite "fylligare" eller hur man ska uttrycka det, den syntes mer! O förresten, är det inte dags att avslöja nu, det du tänkte avslöja om vad du o sambon gjorde i helgen? Glad Och hur var hotellet? Var det fint o går det att fota där?

    Mustikka, även om det var slarvigt uppsatt så tyckte jag det var jättefint. Vill oxå ha en sån hög uppsättning. Har surfat en massa på nätet men inte kunnat hitta ngn modell som jag vill utgå ifrån. Kasnke blir lättast om man gör som du gjorde, bara går direkt till frisören o testar på plats men i god tid, såklart. Var allt det på bilden ditt eget hår eller använde du löshår?

    Kitkät, håller med om att det e skönast om ngn kommer hem till en, men jag har nog bestämt mig för make-up store. Förutom att de är duktiga s¨får man ju produkter med sig oxå så man kan bättra på sminket själv under dagen.

  • goli

    Förresten, Pagnie, det var ett jättefint monogram! Vad duktig din sambo är!

  • goli

    Vad roligt att höra, Pagnie! Och vad kul att få göra ngt sånt! Det var precis som jag trodde, faktiskt, hahaha! Men det tog lite tid så det var ändå en surprise. Gissade på att det var en bröllopstidning men aftonbladet är ju ännu bättre, då kommer ännu fler se det! Du får definitivt berätta när det kommer ut, ska bli så spännande att se!

    Och tack för ditt pep-talk! Det behövdes! Ska försöka rycka upp mig, känner säkert såhär för att jag håller på att bli förkyld. Så jäkla typiskt att det ska komma nu, i o m att vi ska på AT-intervju på fredag... Rynkar på näsan Hoppas det blir bättre tills dess!

    Pagnie, självklart går det bra! Vad gullig du e som frågar, o du behöver inte ens fråga! Bara roligt att kunna hjälpa till och vad kul att ni oxå tyckte om den. Tycker den är så fin och så perfekt för det bröllopet symboliserar, eller hur? Skrattande

    Om ni tyckte om hotellet så är det definitivt värt att kolla in. Vi kommer inte att hinna den här omgången men vi kommer hem till påsken igen o då får det bli en massa bröllopsfix! Vad skönt oxå att det ligger så pass nära. Men tråkigt att jag missade er när ni var här!

    Tycker inte alls att du är dum! Jag hade känt likadant. Har du frågat din syster varför det var okej för din andra syster att ha den men inte du? Och om din syster är singe nu så kommer det väl att dröja innan hon gifter sig och vid det laget så kanske ingen kommer komma ihåg att ni hade den låten, så då kan hon ju oxå ha den? Kanske ligger något bakom det faktum att du är yngre men ska gifta dig före henne?

  • goli

    Kitkät, ja jag vet att du har rätt! Försöker tänka så just nu och att inte stressa upp mig i onödan. Tror det rä många faktorer som påverkar, stress, förkylning, och allmänt trötthet. Vill bara lägga mig o sova just nu men får så dåligt samvete om jag inte pluggar... Ska försöka rycka upp mig, tack för dina ord! Så skönt att kunna skriva v sig till er, tjejer! Hoppas ingen av oss hamnar i såna här svackor igen, men men... antar att det hör till!

    Ja, hur går det med den där brudklänningen egentligen? Hjälpte det något när du provade klänningar sist? Håller du fast vid den V-ringade modellen eller har du ändrat dig ang det?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop