Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Orientaliskt bröllop

    Mustikka skrev 2013-02-21 21:45:14 följande:
    Ojaaa förresten vad har ni tänkt köpa till er m2b i morgongåva?? det är ju något o fundera på. Jag tänkte på en klocka med ingraverat datum då vi träffades. förlova oss och sen gift oss. Men sen använder han ju aldrig klockor så tänkte ett halsmycke. and guess what inte ens det har han på sig. Visst han skulle säkert ha dem på men det är ju inget som kommer wowa honom tror jag! Det här var super svårt!
    nu är det ju egentligen inte tradition att mannen ska få något men vem fan bryr sig. Min ska få ett playstation 3 han. det  som jag ser att han skulle använda mest. ;) han använder aldrig smycken.
  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-21 22:21:47 följande:
    Ps3 är ju bra. Tur att det var enkelt. Min älskar gitarrer och trummor, Och dem som han vill ha kostar mer är bröllopet haha, lite synd skulle mer än allt vilja ge honom en av hans favorit gitarrer och gravera in något fint. Dumt bara att märken ska vara sååååå dyra!!
    japp det brukar vara så. men min är en spelnörd eller okej det är jag också så jag drar ju nytta av att han får ett ps3 så det var ett lätt val ;)
  • Pagnie

    Ser att ni har skrivit massor nu tjejer. försökte läsa allt men svara på det kan jag nog tyvärr inte. men ser att ni har pratat massor om ringar, lokaler och körtelfeber haha.
    i morgon åker vi till stockholm igen för att kolla på kyrka. Jag har bokat 3 stycken men den första var FÖR liten upptäckte vi. Den andra bygger dom om altaret på så där har dom en bild upptryckt. så nu hoppas vi på den tredje. jag har inte höga krav men den ska vara okej. Lokalen är det viktigaste känner jag i alla fall.

    Håller helt med Goli om att klänningen är det roligaste förutom lokalen. så njut av det. Och Mustikka (tror jag det var) jättefin ring den med 0.55 ct. verkligen vacker. jag  är mycket för blingbling och stenar. haha.

    Sorry att jag inte varit inne på ett tag, jobbade igår och har verklilgen inte haft humör för att gå in. Hade den värsta dagen under min karriär på akuten igår och det var INTE roligt. Ibland gillar man inte alls att jobba med barn.
    Men nu är det ny dag och nya tag.

  • Pagnie
    Mustikka skrev 2013-02-23 17:53:18 följande:
    Tredje gången gillt sägs det hoppas ni hittar den rätta kyrkan att vigas i ;)  
    Jaa visst är den :D måste bara bestämma mig för vilken ring och det är ju super jobbigt!
    Usch jobbar du som akutsköterska lr? kan tänka mig att det är föräldrarna som är jobbigast att ha o göra med.
    yes jag är akutsköterska, jobbar oftast med barnen. Föräldrarna brukar man kunna ta ganska bra i alla fall så det är skönt. fredagar är dock värst vad det gäller barn på akuten. kommer väldigt många då vårdcentralerna stänger. haha
  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-23 19:04:29 följande:
    Pagnie, tråkigt att höra om din dag. Hoppas inte det var alltför allvarligt och att du känner dig bättre nu!
    jodå det känns bättre, men jag hoppas jag slipper fler sådana dagar. Ska tillbaka och jobba med barnen ikväll.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-25 10:51:33 följande:
    Ja, jag läste det precis. Men jag ska faktiskt ringa nu till Make Up Store och boka tid för brudsminkning. Sådant skrämmer mig inte! :) 
    Synd att hon fick dåligt bemötande, men jag fick jättebra bemötande när jag var inne i butiken på SKHLM och jag fick rätt prisuppgift!

    Nu gäller det bara att hitta frisör - att det ska vara så svårt!  
    ja det där med frisör är svårt. jag är så glad att jag hittade en kombinerad. träffar henne den 8/5 nu.

    jadu det där är svårt men jag tror faktiskt på det hon sa. håret först och sen sminkningen. jag vet inte hur min kommer göra då hon gör både och men det känns som att hon borde ta tag i håret först. det tar ju liksom längst tid.
  • Pagnie
    kitkät skrev 2013-02-25 12:18:55 följande:
    Jag ska försöka hitta en frisör som kommer hem till en istället, så kan han/hon komma tidigt! Om man ska göra bruduppsättning på salong så blir det svårt, för dom öppnar kl 10 och min tid hos Make up Store är kl 10, så då kan jag inte ta det innan sminkningen! 

    Jag har fått nr till en av Make up Stores anställda, som jobbar i den butiken jag bokat tid hos. Men min kusin sa att om jag ringer direkt till henne så kan hon komma hem till en på bröllopsdagen. Så jag har skickat sms till henne, eftersom hon inte svarar, så vi får se :)

    Det löser sig. Men det är så frustrerande bara! Jag blir inte klok på vem som är bra/inte bra. Hur vet man liksom?  
    du det där är jättesvårt. finns ingen chans att veta. därför jag är glad för att jag har två konsultationer innan.
    Men  nu sitter jag mitt uppe i och boka hotell. det är fan inte det lättaste. vet varken ut eller in. för egentligen behöver man ju inte ta det dyraste och finaste rummet eftersom man kommer dit sent och sen åker man på morgonen. Så hur ska man göra?
  • Pagnie

    ja men då förstår jag att ni vill ha det. men det kostar 1000 kr mer om man vill ha jazzuci i rummet men vi kommer ju ändå inte hinna använda den så vad spelar det för roll? ;)
    Så nej det blir nog ett vanligt dubbelrum. spelar ju liksom ingen roll för inget utav deras rum är sunkiga. ;)

    Ja Goli jag håller nog med dig. man kollar nog lite sånt. men förstår att hon var glad när hon trodde att det bara kostade 300.

    Flickor nu har jag äntligen fixat med inbjudningskorten så idag har jag suttit och pysslat. tänkte ni skulle få äran att se vad jag har pysslat ihop. detta är endast första prototypen men ska man ha det bra så får man fan göra det själv. dock kommer tryckeriet att göra allt utom framsidan ;)


  • Pagnie
    goli skrev 2013-02-25 19:57:27 följande:
    Men oj, vad snyggt det blev, Pagnie! Riktigt tjusigt! Ser riktigt professionellt ut ju! Då vet vi vad du ska ha ansvar för när vi startar eget, hahaha! Tycker speciellt mycket om fjärilarna kring era initialer! Har ni bestämt när de ska skickas ut?
    Tack Goli jag tror faktiskt det blev rätt bra. :D
    Vi kommer skicka ut dom 11 mars. då är det exakt fyra månader innan som dom kommer till folk. det känns lagom för då hinner dom inte glömma bort det. haha
Svar på tråden Orientaliskt bröllop