• Memme

    Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!

    hoppsan. det ska vara en 2:a i alla fall :)

  • Memme

    angeli luca / randiga rutan ska jag till imorgon. så jag hoppas ju att hon hade ringt om de inte hade kunnat ha provningen. har ni haft era blivande med som smakråd till klänningarna?

  • Memme

    har varit på proving på randiga rutan idag, och som alltid blir jag lika deprierad när jag provar kläder. Visst klänningarna satt kanske snyggt, men vet nog fortfarande inte riktigt vad jag vill ha... sedan vet jag inte riktigt vad jag tyckte om servicen... tyckte att hon var otrevlig mot min syster som jag hade med som smakråd och sedan gick det i turbofart.... kände att jag hade inte riktigt tid... jag som är seg kanske, men jag hade önskat lite mer hjälp... sedan tycker jag att det är oproffisionellt att svära.... det är ett service yrke som vilka andra och aldrig har jag hört någon annan svära på det viset....

    vi var inom och tittade på ringar idag med, vi har lite ärvt guld som vi hade önskat göra om till ringar, men så gjorde dom tyvärr inte, isf måste det vara ringar sedan innan som de kan göra om... men vi ska inom en guldsmedja i hässleholm också.

    nya tag, ska nog prova att ringa och boka atelje mb i veckan och sedan ringa till ett ställe i laholm för min blivandes kläder.

    hoppas ni andra haft en trevligare lördag än jag 

  • Memme

    min blivandes lillebror hyrde frack där inför sin bal och det var tydligen nästan halva priset mot atelje mb och ett mycket större utbud.

    bifogar en bild på den klänningen som jag tyckte mest om idag.



     
  • Memme

    tack vad snälla ni är :)

    ska alla ha barnfritt på festen? VI och med att min lilla är 15 månader då så vill jag inte lämna bort henne, sedan har hon kusiner i samma ålder med så vi har bestämt att ha barn med på festen, blir ju lite att tänka på då.

    jätte fina näbbklänningar som du har hittat :) bävar inför den uppgiten, tar tag i den i sommar mest för att ha koll på hennes storlek 

  • Memme

    när vi pratar ringar så hittade jag en idé som jag och min blivande nog ska försöka få till på våra ringar. Då blå är trohetens färg så ska vi ha en pytteliten blå sten på insidan av ringen, blir lite vår hemlis bara vi som vet om den. då vi båda inte vill ha mycket stenar eller mönster på våra ringar i övrigt så tyckte vi att det var en söt idé =)

  • Memme

    våra förlovningsringar är helt släta guldringar och vi har tänkt oss att båda ska ha två ringar. vi vill ha ganska lika vigselringar också. kanske med en rand av vitt guld igenom eller ngt liknande

  • Memme

    jätte söta kläningar Linda. Jag gillar nog nr 1 mer, blir en annorlunda klänning då du håller upp den, blir mer intressant =)

    väntar på recensioner från Ritak om vinslöv nu då ;) jag har bokat tid nästa torsdag.
    Jag vet att ni har visat era klänningar, men jag har nog tyvärr missat om ni ska hyra eller köpa dem? 

  • Memme

    vad trevligt med en sådan säljare =) inte ofta man stöter på dom =)

    idag kollade vi ringar jag och min käraste. vi har tidigare sett ringar där vi skulle få punga ut ca 10- 13 000 kr, dessa ringar blir speciellt gjorda för oss i vitt guld kommer att gå på ca 3 500 kr =) mycket bättre och helt klart snyggare och helt i vår stil 

Svar på tråden Bröllop kring Åhus/Kristianstad 2013!!