• Anonym

    Känner mig hemsk

    Tycker inte du ska känna dig svinig för att du var med en annan kille. Ni var ju inte tillsammans då. Och det kanske var ett nödvändigt steg i rätt riktning, för att du skulle vara säker på vad det är du vill egentligen.

    Vi är inte mer än människor, vi gör alla misstag, sårar folk och blir sårade. Jag tycker inte att du ensam ska ta på dig ansvaret över det som hände mellan dig och ditt ex, man är alltid två i ett förhållande. Om det var en massa missförstånd mellan er så hade han minst lika mycket ansvar att reda ut dem som du hade.

    Första steget mot en försoning kanske är att du måste börja med att förlåta dig själv? Jag vet inte alla detaljer men det låter som att du klandrar dig själv för allt som hände. Men om du vill gå vidare med ditt liv, med eller utan honom, så måste du börja blicka framåt och inse att du inte kan ändra det förflutna, däremot kan du påverka din framtid.

    Jag tycker inte att du ska ge upp, utan försöka prata med honom och förklara allt detta och hur du känner nu. Sen får du vara beredd på att han kanske fortfarande är osäker eller inte vill bli tillsammans igen. Och om ni nu bestämmer er för att börja om på nytt med varandra, försök att inte älta det förflutna. Det mår ingen bra av. Fokusera på framtiden istället!

    Önskar dig lycka till och hoppas du kan skriva och berätta hur det går!

  • Anonym

    Ska ni kunna ha en ny start, om han nu över huvud taget är intresserad av det, är att ni kan lämna det som varit. Ni kan inte ta med er gammal skit vidare, varken du eller han. Du kan inte älta andra sexpartners och kan absolut inte vänta dig att han ska prata ut om dina sexuella erfarenheter när det varit slut. Var och en måste ta ansvar för sitt och lämna det där det hör hemma. Du kanske inte heller är redo för att träffa honom igen?

Svar på tråden Känner mig hemsk