PoS skrev 2013-06-03 21:00:25 följande:
Hur går det för er alla? Känns som att det är mycket annat nu som tar upp tiden. Typ fint väder och umgänge haha! På vintern är man så mycket hemma i mörkret så då hängde man ju här på BT som en besatt, det har lugnat ner sig lite på min front.
Hej hopp!
Stämmer bra det, jag hänger inte heller så mycket här inne nu när det är finväder ute.
Jag har lämnat in min förlovningsring i vitt guld som jag använt i ungefär 1 1/2 månad. Den blev fult matt och fick gula fläckar på sig. Själv tyckter inte jag det är normalt att en ring som man köpt för massa pengar ska bli ful och fläckig efter bara ca 2 månader. Det kändes som om gubben i affären ville få det att verka som det var mitt fel. Jag kan inte komma på om jag gjort något speciellt med den heller. Tar ni av era förlovningsringar när ni är hemma? Han sa att dom rekommenderade det, men det tycker jag personligen bara är dumt. Jag vill ha ringen på hela tiden och inte behöva stressa av och på med den såfort jag går ut och in genom ytterdörren. Han frågade också om jag duschade med ringen. Eh ja, sa jag. - Ja dom flesta tar ju av sig ringarna när dom duschar sa han och log och jag kände mig lite dum. Men sen förstår jag inte vad som är skadligt om man duschar med ringen? För senare frågade jag om ringen kunde bli fläckig om man använde hårprodukter eller nåt annat medel. Men nä, det trodde han inte skulle skada. Så vad är det då som är så skadligt i duschen? Det är ju bara schampo, tvål, vatten och lite kropp- och huvudmassage?
Kan tillägga att jag var in i en annan affär i Sverige först och rådfrågade dom, och dom sa att jag skulle ha en ny ring för sådär skulle den inte se ut. Fästmannens ring är fortfarande shiny och fin :)
PoS skrev 2013-06-03 21:00:25 följande:
Vi har tänkt norrländskt tema på maten. Just nu lutar det åt detta som meny:
Fördrink utomhus (varm cider) med salty caramel cake pops som treat
Kantarellsoppa med hembakt bröd till förrätt
Norrländsk tapas-tallrik med älgfärsbiff, rökt renskiva med ostfyllning samt någon typ av korv el dyl, serveras med potatis-västerbotten-muffins tillsammans med grönt hack och syltade kantareller
3 petitfourer till kaffet: lingonfudge; chokladlasso; minipannacotta med hjortron
Efter middagen blir det lite mingel, baren öppnar och så vidare. ca 22.30 serveras tårtan tillsammans med bubbel! Tårtan är fan det jobbigaste att komma på eftersom vi inte är jätteförtjusta i samma sorts tårta. Sambon älskar gräddtårta, jag vill ha nåt lättare och ingen av oss vill ha nåt sött och kvalmigt. Jaha, så var hamnar man då? Nu har vi i alla fall bestämt att den ska vara blå-randig och ha vit sockerpasta på (mest för att jag har en bild i huvudet av hur den ska se ut haha!). Smakerna lutar just nu åt blåbär och vit choklad/vanilj med en cream cheese frosting toppat med lime. Låter jättekonstigt men jag tror vi har förklarat det bra för hon som ska utföra underverket...
Vad tror ni om detta som meny?
Känns SKITLÄSKIGT att skriva ut alla sina tankar och jättenervöst att ni ska bara UÄH, va äckligt men jag blir ändå glad över att höra saker som jag kanske annars inte skulle tänkt på (tror jag åtminstone haha...)
Så kul med norrländsk tema! Det tänkte vi också få med i våran meny.
Jag tycker att er meny lät jättegod! Jag skulle gärna vara gäst på ditt bröllop - om jag säger så. Kantarellsoppa var ju ett bra förslag som förrätt. Kanske jag anammar den till vår meny :)
Det enda som jag reagerade på var dom där cakepopsen till förminglet. Är det sånna söta bollar på pinne? Personligen skulle jag nog hellre välja föredra något mer "matigt" :)