Inlägg från: Jenniien |Visa alla inlägg
  • Jenniien

    Bröllop vintern 2013/2014

    Hej! Jag och min sambo ska gifta oss 22/2 2014 så jag skulle gärna hänga med här :)

  • Jenniien

    Tack:) hur har långt har niandra kommit med planeringen?

  • Jenniien

    Det vi gjort hittills är att boka kyrka och vi ska åka och kolla på festlokal! Jag har bestämt mig för vilken klänning jag vill ha och idag beställde jag brudskor. Inbjudningarna är klara utvändigt så nu ska bara lokal bokas så insidan blir klar också:) jag gör dem själv, tycker sånt är lite kul :) Sen har vi kollat ut vigselringar nu med så lite har jag fått gjort!

  • Jenniien

    Hej på er! igår bokade vi lokal till bröllopsfesten och fotograf är fixad. Nu kan jag ta tag i inbjudningarna på riktigt när vi vet vart festen blir;) Jag är ivrig och vill skicka ut dem tidigt, så i slutet på september med osa datum i mitten på januari, vi gifter oss i 22/2. Jag är själv en sån som uppskattar inbjudningar ett par månader i förväg, speciellt om man har en bit att åka! Jag är lite kontrollfreak också Skrattande

  • Jenniien

    Vi som vigs vintern 2013/2014 11/2-14 MH2014 Västerås - mingelvigsel en tisdag med old hollywood/art deco/glamour/bohemisk touch 22/2-14 Jenniien - vi gifter oss i Åkers kyrka och har bröllopsmiddag och fest i Gammelgården på Tallnäs stiftgård

  • Jenniien

    Åh, det blev ju konstigt när jag skrev, är inne med ipaden!

  • Jenniien

    Hej! Länge sen jag skrev nått här. Men nu är jag på gång! Inbjudningarna är färdiga och jag har börjat skriva adresserna på kuverten. Men jag väntar en tag till med att skicka ut dem. Jag beställde blommorna igår också! För varje grej känns det mer och mer på riktigt. Nästa steg nu är väl att börja köpa in saker till dekorationen mm. Sen boka hår och smink. Vi tänkte ta oss en tur till Tyskland också för att köpa alkohol nu under hösten!

    Det vi kan boka av på listan hittills är:
    *brudskor
    *rispåsar
    *presentaskar
    *inbjudningar
    *blommor
    *lokal
    *kyrka
    *Bestämt vigselring (en ärvd som ska lämnas in för slipning och förminskning)
    *fotograf
    *sånger och solist

    En del som är klart iaf, men mycket kvar! Får lite panik ibland alltså, fast det är roligt för det mesta ;)

  • Jenniien

    Nu har vi skickat ut inbjudningarna, vi gifter oss 22/2 och har osa 14/1! Galet, nu börjar det känns som det är på allvar;) Hur gör ni med maten? Vi funderar just nu på att laga själv med hjälp av nära släktingar. Vi har tänkt på en liten buffé med ostar, bröd, kött, paj och gratäng. Det är ungefär samma som cateringen erbjuder sär vi bokat huset för festen. Någon som beställt klänning över internet med mått, hur blev det?

  • Jenniien
    Bella84 skrev 2013-10-08 20:15:11 följande:
    Åh så kul!
    Vi ska också ha buffè dock har vi beställt allt. Eftersom jag är urusel på att laga mat och ska ha 80 gäster så kändes inte det som ett vinnande koncept. ;)

    Jag har beställt min klänning, kommer imorgon. Beställde den på JenJenHouse. Jag tyckte det var svårt att mäta då jag inte har några höfter direkt, men mer mage. Ska bli spännande att se om den sitter bra. Jag lade på några cm, anser att det borde vara enklare att sy in än ut ;)

    Har du kollat på någon speciell klänning?
    Ja, vi tänkte också beställa först men jag blev lite snål också, hahah, nej men priset gick upp till det dubbla mot vad vi räknat på. Så vi får se, har inte bestämt oss helt än, men budgeten är lite tight då jag studerar.

    okej, va spännande! Jag tänkte beställa från millybridal. Har kollat på samma sen i april men nu helt plötligt blir jag velig, haha. Så jag får spana runt liiite till men känner att jag måste verkligen beställa snart så jag får den i tid! när beställde du din?

    ja, jag tycker också det evrkar svårt att mäta men de färdiga storlekarna passar inte alls min kropp. Haha, ja så tänker jag också, sy in går ju! :P
  • Jenniien

    Hallå!
    I helgen har det hänt lite grejer, vi har nästan köpt alla kläder till bröllopet nu! Tärnan ska ha en klänning bara och jag ska ha en underkjol. =) Känns galet! Haha Längtar efter att klänningen kommer, beställde en. pännande, jag hoppas det blir bra!

    Inbjudningarna är skickade och folk börjar svara, det blir mer verkligt nu känner jag!
    Längtar samtidigt som jag inte vill att det ska gå för snabbt :P

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014