Inlägg från: Maddox |Visa alla inlägg
  • Maddox

    Bröllop vintern 2013/2014

    Här är min bukett som jag ska ha, kunde inte hålla mig från att testa hur det skulle bli. Tänker mest för dig Lindlund eftersom vi köpt blommorna på samma ställe :)





    Och korgen som ska stå i kyrkan så dom får ta såpbubblor och ris innan dom går in :)
    Blev lite mörk bild, i verkligheten syns texten väldigt väl. Där står Varsågoda en per par.
  • Maddox

    Grattis till dig izredam, trots lite kaos i början. INte riktigt det man tänker ska gå fel. Skönt att de löste sig och att ni blev herr och fru.
    Idag är det exakt 2 månader kvar tills det är min tur. fjärilarna kommer och jag känner mig stressad hela tiden trots att vi har de mesta under kontroll. 

  • Maddox

    Grattis alla ni som redan fått bli fruar! =) Nu är det inte jättelångt kvar, känns lite overkligt att det snart är dags. Sitter och klurar ihop va man ska skriva om alla gästerna, så när de är klart så är festhäftet klart. Bara hoppas att ingen får förhinder nu. :P
    Smygläser här varje dag. Roligt med bilder så man ser hur ni andra haft det på er stora dag. 

  • Maddox

    Åhh va mysigt betansss =) Undra vad man själv kommer bli utsatt för. hihi. 
    MH jag är klar med festhäftet helt nu ska bara skriva ut bordsplaceringen och klistra dit men det väntar jag med in i det sista. Sen har ja lite smått kvar att fixa inför festen. Ska träffa prästen den 5e och bestämma och gå igenom vad som händer och sker men i övrigt känner jag mig ganska redo :)
    Tiden går ju redan fort som den gör, idag avbokade jag ett hotell vi skulle bo på när vi åker på bröllopsresa i april och gick upp några stjärnor för att få ett mycket finare och bättre hotell. Supernöjd :) Dock dubbelt så dyrt men det är det värt. 

  • Maddox

    MH2014 det är definitivt värt det =) Beställde en festklänning på ebay igår får hoppas den kommer fram i tid. Funderar på att byta så jag har den på festen istället då min bröllopsklänning har långt släp och det är svårt att få allt kring handleden.
     

  • Maddox

    Super fin betansss, var hittade du den? Ja köpte en riktigt budgetvariant men blev lite kär i den och den är ju ganska enkel ändå. 169:- med frakt :P



  • Maddox

    Betansss köpte min bröllopsklänning på jenjenhouse där dom syr i kina. Är hur nöjd som helst, fick lämna in den till sömmerskan för att sy upp och in den lite bara men kvalitén och allt var över förväntningarna för det låga priset. 1700:- blev slutpriset efter tullavg och sömmerska. Som hittat :)

  • Maddox

    Haha precis Bettansss :) min sambo tyckte om båda festklänningarna och tyckte att ja kunde ha den vita till maten sen byta om till den lila när festen börjar och man ska dansa loss :) haha. Hoppas bara båda kommer fram i tid. Du kan ju sälja det sen igen bettansss så förlorar man inte så mycket ju :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014