Inlägg från: bettansss |Visa alla inlägg
  • bettansss

    Bröllop vintern 2013/2014

    Här är bild på rispåsen jag gjort med transparent papper, ganska ogenomskinligt ändå så jag tänkte att det kanske är lika bra att skriva på klistermärket vad det är så ingen undrar!



    Jag har gjort en "flower girl basket", spraymålat en korg köpt på myrorna och fäst ett band med rosetter på. Färgen på bandet är samma färg som min tärna ska ha på klänningen och jag kan tänka mig att brudnäbben kommer behöva lite stöd under vigseln så det jobbet får tärnan ta på sig. Då matchar de fint också! Har köpt champagnefärgat, hjärtformade konfetti som jag tänkte att brudnäbben skulle få strö på golvet.


  • bettansss

    Oj, råkade visst posta iväg lite för fort! Har gjort egna tissue pompoms i champagne och vitt och den här vimpeln också, de ska sättas upp hemma hos min mamma och pappa, vi ska ha mingen och brudskål hemma hos dem innan vi går till middag- och festplatsen, de bor typ 200 meter därifrån. De där pompomsen ser lite tilltufsade ut nu när de legat i en flyttlåda, får nog snygga till dem lite när de ska hängas upp. :)


  • bettansss

    Grattis Bella! Vad roligt att få se några bilder :) Får man fråga vilka blommor du hade i din bukett? Vill ha liknande färger men är så osäker på vad som funkar nu under vintern....
     

  • bettansss

    Vad tråkigt att höra Lindlund, beklagar verkligen. Så tråkigt att det är så nära inpå er stora dag också! ;(

  • bettansss

    Usch då MH2014! Var det något speciellt som inte stämde? Eller var det magkänslan? Det kanske går att ändra om i planerna om det är ett par månader kvar... Som sagt är det ju tråkigt att man känner redan innan att det inte blir bra.

    Själv drömde jag en mardröm inatt om min klänning. Jag har ju lämnat in den för att den ska läggas upp och i drömmen när jag skulle prova den var den alldeles för kort, slutade halvvägs på vaden, och så var det nån stor fläck som såg ut typ som en kaffefläck på den också. Panik! 

    Jag är ju inte alls lika duktig som Nettan på att fixa naglar men klickade hem ett OPI som kom idag. Det är pärlemorskimrande och så heter det Happy Anniversary!, tyckte att det var lite gulligt så tror jag satsar på att ha det. Hade egentligen tänkt gå till salong och fixa akryl eller gel men sist jag hade det var det ett helvete att få bort dem efteråt. Tror jag satsar på mina riktiga naglar när jag nu varit duktig och fått dem fina och starka! 

    Lycka till imorgon Nettan!  :)

  • bettansss

    Men en svart långklänning borde väl inte vara så svårt att hitta när det är vinter och festtider! Nån speciell skärning du är ute efter? Såg en fin svart långklänning i Esprits skyltfönster häromdagen, den gick omlott över brösten och så avskuren precis under. Men som sagt, borde ju finnas lite överallt just nu :)

  • bettansss

    Välkommen Glyttar!

    Fina klänningar båda två MH! Tyckte om den andra bäst men det kanske är för att jag tänker mig att jag skulle passa bäst i den... :) Den första kanske känns lite mer som du utifrån det jag sett i övrigt att du har tänkt dig. 

    Ja, bilder på oss tillsammans är ju jättesvårt att hitta. Överhuvudtaget verkar det bara var han som tar kort på mig för det har vi massvis av... Men häromveckan hittade vi faktiskt en (dessutom jättegullig) bild på honom och mig som hans kompis tog en av de första kvällarnna vi träffades. Kul att se och tänka tillbaka på, hade helt glömt bort att den bilden fanns. 

  • bettansss

    Två frågor för mig just nu är frisyr och blommor. Hittade den här inspirationsbilden och frågade en kompis som jobbat som frisör om det skulle funka och passa mitt hår och det trodde hon skulle bli jättebra. Skickade bilden till min tärna också, och hon var helt övertygad om att det var jag på bilden, axelbanden på min klänning ser ju faktiskt ut typ sådär. 



    Så nu sitter jag och letar fina hårsmycken på etsy och ebay. Fastnat lite för det här men tycker det är så svårt att veta vad som kommer passa bra tillsammans med allt annat. 


    (www.etsy.com/se-en/listing/105973361/vintage-pearl-bridal-hair-comb-wedding
     

    10 veckor kvar idag!  
  • bettansss

    Ja, själva smycket utan kammarna är väl typ 8x3 cm, verkar som att de flesta såna hårsmycken är runt den storleken. 3 cm känns iofs ganska litet. Å andra sidan har jag inte jättemycket hår så det är väl bra att det inte tar över helt heller... Hm, tror jag beställer och så får jag se helt enkelt! 

  • bettansss

    Haha, MH! Hoppas bara du hittar rätt skor tillslut :)

    Vi ska ha en bröllopsfixar-eftermiddag på tisdag tänkte vi. Ringar ska beställas, kläder till mannen ska fixas och så funderar jag på om jag ska förbi nån florist och i alla fall be om lite råd och tips. Tårta kom jag på att man kanske ska besälla också. Jag är verkligen ingen tårtmänniska så tyckte att vi kanske skulle hoppa det helt men det tyckte inte min blivnade gick för sig.  

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014