Inlägg från: izredam |Visa alla inlägg
  • izredam

    Bröllop vintern 2013/2014

    Åh, du är en ängel MH2014! Har inte ens tänkt på att man inte måste ha ett brudpar :P trångsynt tjej här ;) En lista har vi gjort, den behöver uppdateras lite dock...

  • izredam

    Lindlund: Vi har gjort det så gått det går, ska delegera ut glöggen till någon nu i helgen. Annars är det typ festprogram, vigselprogram (det är ju inte så svåt iofs, mest kopiera från nätet) och sen är det placeringskorten också. Jag tror mest jag är i en mellanfas där det känns som vi gifter oss imorgon men jag ändå inte kan göra klart något (mycket för att vi väntar på alla möten vi ska ha på fredag..). Åsch, det löser sig!

    Bella84: Hur lång tid tog det att få det? På ett ungefär liksom.. Var inne där och tittade igår, men vårt bredband krånglar hemma just nu så jag surfade på mobilen vilket inte gick så bra... Ska kolla nu när jag sitter i skolan :)

  • izredam

    Mallar har jag, det är innehållet i festprogrammet som tar tid mest. Vigselprogrammet är ju bara fasta texter som ska in i liksom :) Tack ändå :)

    Fin bukett förresten! Är det tyg? Har för övrigt fått bort typ tre grejer från veckans att göra lista idag :) Skönt!

  • izredam

    Jag har också jättekänsliga ögon, jag vågar inte - men jag klarar knappt någon mascara ens, så det är mest därför. Superfint på dig i alla fall Nettan :)

    Imorgon åker vi ner för förberedelse av allt på "hemmaplan". Spännande. Blir en massa släkt (som inte är bjudna på middagen, men som sagt att de kommer till kyrkan i alla fall) som träffas i helgen - de kommer fråga vad vi önskar oss i present avslöjade svärmor igår. Så vad önskar vi oss? Vi har sagt att vi vill ha pengar till bröllopsresan (det var ju det här med att vara studenter och resa samtidigt..) - men om de nu nödvändigtvis ska köpa något, vad ska de köpa? Vad önskar ni er?

  • izredam

    Jag säger också kakor och bullar. Fruktsallad är inte fika i min värld, mer efterrätt..

  • izredam

    Nu är mötena avklarade. Prästen hade helt glömt bort vårt möte, så tio minuter efter utsatt tid ringde vi och det slutade med att vi fick åka ner och träffa honom på hans kontor, men det gick bra det med! Vi pratade i nästan en och en halv timme och kom överrens om att det blir tre psalmer - Gläns över sjö och strand, må din väg och se jag vill bära ditt budskap herre. Han okejade glögg utanför kyrkan, de hade tillochmed en vattenkokare som de bara använder till glögg uppe i kyrkan så han tyckte inte vi skulle behöva fixa termosar :) Smidigt!

    Vi var även på restaurangen, löste hur bordet ska se ut - det blir ett L-format bord i alla fall, så nu kan vi göra bordsplaceringen ordentligt :) Och så spikade vi menyn. Skagentoast till förrätt och sen blir det fläskfilé med konjacsås och potatisgratäng (plus bröd, smör, brieost och sallad) till varmrätt. Sen kör vi tårta som efterrätt då vår chokladtårta kommer bli alldeles för mastig för att äta efter en efterrätt tror vi.

    Nu känns det som att läget är under kontroll igen.. Skönt! Tre veckor kvar imorgon! Knäppt!

  • izredam

    Jag har suttit med vigselprogram och festprogram ikväll. Använde bröllopsguidens verktyg och jag tror det kan bli bra. Ska göra en provutskrift på måndag när vi är hemma igen (är hos svärföräldrarna nu) och se om det blir bra. Ser fint ut på nätet i alla fall.

    Har för övrigt fått klart allt på den där milslånga att göra listan för den här veckan! Sjukt skönt!

    Funderar på att köpa ett par såna här och ha i dukningen, men jag vet inte om det blir för mycket. Har ju en bild av vad jag vill ha, men jag vet inte om det här kommer ge mig det.. rusta.se/ljusslinga-strala-vit-p77171349.aspx Det bästa vore nog egentligen att bara låta restaurangen sköta dukningen som vi kom överrens om, jag ska komma dit med placeringskort och festprogram - resten grejar de där :) Skönt! Älskar för övrigt lokalen, det är en "lagerlokal" med vita väggar, slitet trägolv och massor av stora glödlampor som hänger i taket. 4.bp.blogspot.com/_RVsSQqneFzY/S_5zLIa_yxI/AAAAAAAAGkY/WQETItV-9fA/s1600/jocke+006.jpg
    fast nu är alla grejer borta från väggarna och möblerna är utbytta. Blev så himla nöjd med lokalen när vi var där igår, det är lite väl mycket att gambla att inte ha sett lokalen förrän tre veckor innan vigseln, men det kommer bli fantastiskt :)

    Idag och igår har vi träffat endel av gästerna för sista gången innan bröllopet (bland annat min mamma och hennes familj), känns jättekonstigt. Dessutom kom det ut på facebook igår så det var några till som bjöd in sig själva till vigseln, och de är självklart välkommna, ska bli roligt att se vilka som kommer dit även om det är lite nervigt att inte riktigt veta :)
    Hur går det för er andra? Någon mer som känner av lite nerver?

  • izredam

    Vi övade på löftena i bilen igår på väg hem från släkten, det kändes helt overkligt... 19 dagar kvar står nedräkningen på idag. Den 10e ska jag färga håret, och någon dag sista veckan innan ska en kompis fixa mina naglar :) Vi ska nog göra om festprogrammet i alla fall dock, vi hade gjort en tidslinje som inte fick plats när vi gjorde det på bröllopsguiden och kom tillsammans fram till att vi vill ha med den ändå...

  • izredam

    Ja, nu är det roligt igen :) framförallt att prästen var då trevlig gjorde skillnad tror jag :)

Svar på tråden Bröllop vintern 2013/2014