Hjälp mig komma på resten!
Jag vill laga maten själv till vårt bröllop i sommar. Det blir buffé, kanske kring 40 gäster - rätt litet bröllop mao. Vi bjuder på dryck till maten - resten får gästerna själva ta med. (Skönt nog är det två släkter som inte har något mot det...)
Men jag behöver ha hjälp med att utöka det jag redan har!
Förrätt? Där står jag helt clueless... Har funderat på sill eller liknande? Vad tror ni?
Huvudrätt: Jag vill ha kall marinerad fläskfilé (som stått några dagar och sedan bara är att skäras upp till middagen) men jag vill ha en marinad plus kall sås som passar till fransk potatissallad. Recepttips?
Dessutom vill jag ha ett fiskalternativ - har tänkt mig inkokt lax med kokt potatis (hur håller man den varm på bästa sätt?) och egengjord kall dillsås. Funkis?
Efterrätt: Antingen små glas med något somrigt, eller chokladfugdetårta. Vad tror ni är lättast?