Inlägg från: Midsommarbrud |Visa alla inlägg
  • Midsommarbrud

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Jag ansluter mig också här! Vi gifter oss på midsommarafton nästa år, alltså 20/6 vilket även är våran 5års dag. Har bokat kyrka men väntar på besked om festlokalen, ska få svar när semestertiden är över så sitter som på nålar och håller tummarna. Kul med en tråd där vi är i samma sits och bra att man kan bolla när saker behöver planeras och bokas.

  • Midsommarbrud

    Widuse - om du tycker det blir för dyrt att köpa här i Sverige men inte vågar beställa från kinasida så avvakta lite, det är ju ändå ett tag kvar till juni och vad jag förstått så rear många klänningsbutiker nu på vintern.. själv hittade jag en affär som skulle lägga ner, fick åka en bit men fick en kläning som skulle kostat 5000 för 1400 så bara man håller utkick så kan man göra fynd.. Hoppas det löser sig för dig men jag tror inte alls att du behöver känna dig stressad..

  • Midsommarbrud

    Åh vad fina ringar ni visar.. Själv ska jag iväg och kolla på ring i helgen, tror jag har bestämt mig men den ringen jag tittat på är ganska olik min förlovningsring i formen på skenan. Min förlovningsring är rundad och vigselringen jag tittat på är mer fyrkantig. Svårt att förklara, ska prova flera olika ringar för å se vad som passar bäst med förlovningsringen, får lägga upp bild sen när jag bestämt mig.. I fråga om bh hittade jag en jättebra på cubus i helgen, trodde aldrig jag skulle kunna hitta nån på ett sånt ställe. Var beredd att få lägga ganska mycket pengar på bh men den jag hitta kostade bara 179.. Tyvärr var den inte vit utan grå (fanns i hudfärg med) men eftersom jag har axelbandslös klänning och ganska liten byst behövde jag dels en som satt ordentligt utan risk att glida ner och dels med mycket pushup för att fylla ut klänningen.. Den jag hitta satt som en smäck och kändes jättedyr och lyxig.. Så mitt tips är helt enkelt att även kolla de vanliga klädkedjorna för man kan hitta riktigt bra grejer där med, till bra pris..

  • Midsommarbrud

    Ms Thezzizen - jag röstar på klänning nr 2. Tycker den ser lyxigare och mer exklusiv ut. Tycker den är fin som den är utan spetskant..

  • Midsommarbrud

    Vi kommer skriva ut själva texten på vår vanliga skrivare hemma och sen klistra in det i inbjudningskortet.. Självklart hade det varit finare att ha texten på själva kortet men vet inte hur man skulle lösa det, om man inte som du säger, skickar in på tryckeri..

  • Midsommarbrud

    Häftiga drinkbiljetter Milli! Ville också haft drinkbiljetter men min m2b vill bestämt ha fri bar.. Tänkte bara säga att drinkbiljetter är ett ord, så du vet innan du skriver ut massa.. Blivande lärare så är lite språkpolis.. ;)

  • Midsommarbrud

    Meandmylove - jag håller helt med dig angående vigselförättare.. Vi har haft ett himla sjå att få tag i en präst som också viger homosexuella par men idag fick vi äntligen klartecken :D Har varit väldigt orolig över detta, för nu börjar det ju ändå närma sig.. Vi ska skicka ut inbjudningskorten i helgen. osa kommer man få göra till vår mailadress, vet att det bara är två par av gästerna som inte har dator och det är min mormor och morfar samt gammelfarbror och gammelfaster och dom kommer jag ringa och säga att de kan höra av sig via telefon (vet iofs redan att de kommer komma :))

  • Midsommarbrud

    Jag har också gjort sådana där gästboksark. Utgick ifrån en tjej som hette lillsmillas orginal. Gjorde dem i powerpoint så tror det är lätt om man vill ändra lite saker som namn och så så att det passar en själv.. Kan absolut skicka om nån är intresserad om ni bara skriver er mail. Ser ungefär ut som millis men utgick som sagt ifrån lillsmilla och har gjort lite färgändringar så att det skulle passa vårt tema, tror dock det också är ganska lätt att ändra i powerpoint..

  • Midsommarbrud

    Nu tror jag att jag skickat till alla som velat ha gästboken. Kanske har jag råkat skicka till nån två gånger och kanske har jag missat nån men skriv då bara igen så skickar jag den.. :)

  • Midsommarbrud
    Maria466 skrev 2014-03-26 14:07:52 följande:
    En liten undran bara..... När jag gjort mina ändringar med namnen t ex varför kan jag då inte spara den :/
    Ingen aning faktiskt.. Har det varit så för er andra också som fått gästboken?
  • Midsommarbrud
    yennie skrev 2014-03-28 10:27:38 följande:

    Midsommarbrud

    Finns det någon möjlighet att du skulle kunna skicka till mig med?

    yennie_84@passagen.se

    Vi vigs förövrigt den 28/6 


    Nu har jag skickat till dig också yennie :)
  • Midsommarbrud
    Micaelan skrev 2014-03-31 16:44:58 följande:

    Förresten snälla, snälla Midsommarbrud. Kan du vara supersnäll att maila över gästboken även till mig?

    nilsson.micaela@gmail.com


    Självklart kan jag göra det :)

    Vi var och prova ut killens kläder i helgen. Det blir frackcoat med väst och plastrong i ivory så matchar det min klänning. Vi har rosa som temafärg och inte för att det inte är snyggt på killar men varken jag eller min kille ville att han skulle ha det, tyckte det blev mer stilrent med vitt..

    Ska sätta ihop mitt eget tränings- och kostprogram idag med så man blir riktigt snygg till bröllopet. Kommer kalla det bröllopsfighten ;) då jag hämtat mycket inspiration från fittnessfighten men inte med lika mycket träning och ingen fokus på att gå ner i vikt (klänningen får ju inte bli för stor..)
    Känns spännande att börja med det.. :)
  • Midsommarbrud

    Maria466 - vilken härlig dag du verkar ha haft. Jättekul med fotosession ju..

    Angående namn och resor pratade vi med resebyrån innan vi bokade vår resa. Där sa hon vi pratade med att det inte spelar nån roll vilket namn man är folkbokförd i, alltså vad det står på skatteverket, det kan de nämligen inte veta. Så länge det är samma namn i bokningen som i passet så ska det gå bra..

  • Midsommarbrud
    meandmylove skrev 2014-05-09 08:48:31 följande:

    Jag är inne i en riktig bröllops-ångest period! Tänk om och tänk om.. hur ska småflickorna kunna gå rakt i altargången? 2 st 18 månaders). Tänk om musiken inte funkar? Tänk om vi blir sena? Tänk om smink o hår blir katastrof? Tänk om jag får värkar o föder? Tänk om jag får ischias och måste låna mormors rullator i kyrkan? Tänk om folk börjar bråka?

    Ja ni fattar.. Är ganska stressad över det mesta. All planering är annars lugn? Det är nog bara nervositet nu..


    Usch vad jobbigt med lokalen.. Hoppas verkligen det löser sig..

    Har också haft massa bröllopsångest i perioder men har lärt mig att inte stanna vid "Tänk om.." utan fortsätta tanken ända ut.. Alltså: Tänk om m2bs kläder inte passar.. Jaha då får han väl ha sin gammla kostym som hänger i garderoben som han också är jättesnygg i.. 

    Tänk om småflickorna inte kan gå rakt i altargången.. Ja då får dom väl gå lite snett då.. 

    Vill absolut inte förminska dina problem, vet precis hur det känns, men oftast är svaret på de där "tänk om"-frågorna inte så jobbiga som man tror..
  • Midsommarbrud

    Vår bordsplacering gick ganska smidigt. Jag och min blivande sitter själva vid ett bord med ett par stolar framför så kan alla som vill komma fram under kvällen och sitta en stund med oss. Sen har vi satt alla äldre släktingar vid två lite längra honnörsbord. Vänner och yngre släktingar har vi satt vid småbord med sex personer vid varje bord. Vi började med att para ihop alla två och två eller tre och tre så vi skulle va säkra på att alla hamnar med någon de känner och är bekväm med. Sen parade vi ihop gängen med sånna de inte kände. Vi har också försökt väga in att även om personer som sitter med varandra inte känner varann så ska de ha något gemensamt. På så sätt hoppas vi att vi får en avslappnad stämning men att man även får chans att träffa nya människor.
    Kan tilläggas att de flesta av våra vänner är sådana som gärna träffar och umgås med nytt folk..

  • Midsommarbrud
    Micaelan skrev 2014-06-04 08:39:15 följande:

    Sen ska en solist sjunga Gårdakvarnar och skit -Håkan Hellström och Coming home -Marit Larsen.


    Åh, vi ska också ha Gårdakvarnar och skit som solosång. Så otroligt fin text!

    Annars kommer vi ha Green Eyes - Coldplay som solosång. Bröllopsmarch - Mendhelsson som ingång och som flera andra Concernig hobbits som utgång. 

    Blir ganska mycket musik under våran vigsel. Ska ha tre psalmer också.. Men jag hoppas att det inte drar ut allt för mycket på tiden så vigseln känns alldeles för lång för gästerna..

    Som första dans kommer vi köra en bugg till Eloise - Arvingarna :)
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet