Inlägg från: Cskoldqvist |Visa alla inlägg
  • Cskoldqvist

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hoppar in i den här tråden då vi gifter oss den 14 juni 2014, kl 14.00 i Marstrands Kyrka  Glad

    Då jag har varit ledig hela sommaren har jag haft skrämmande mycket tid att planera inför det stundande bröllopet. Kyrka och festplats är bokat samt att tärna/marskalk har tackat ja. Lägg därtill oändliga timmar av googlande och drömmande inför allt vad inbjudningskort, musikstycken, brudklänningar etc. heter...
    Min "bröllopspärm" är redan fullproppad av idéer och min blivande man börjar kanske tycka det blir lite tjatigt med allt bröllopsprat, men det är ju sååå roligt...!

  • Cskoldqvist
    Mathildas skrev 2013-07-29 10:29:10 följande:
    Vi ska också gifta oss den 14 juni nästa år :) Trots att det bara var drygt två veckor sedan han friade har vi redan bokat vigsel- och festplats samt vigselförrättare.
    Mina brudtärnor är lika uppspelta inför detta som jag är så häromdagen satt vi och knåpade ihop alla save-the-date-kort som snart ska läggas på lådan. Tanken var ju att jag sedan skulle sluta där men ivrig som jag är (och hur roligt är det inte då?) så fortsatte jag idag med inbjudningskorten, ca 7 månader innan de ska skickas ut, haha. Men detta är ju bara såå kul :) Funderar på om jag även ska göra tackkorten (eftersom allt går i samma stil) och sedan bara behöva klistra på kortet på oss från bröllopet, skönt att slippa tänka på det efter bröllopet.
    Stort grattis till er förlovning!!

    Åh, vad roligt med save-the-date-pyssel. Visst känns det mer verkligt när man får "sprida budskapet" till sina nära och kära Tungan ute

    Själv har vi hoppat över att skicka SVD-kort men planerar att skicka ut inbjudningskorten ca 6 månader innan bröllopet då vi behöver boka upp boendet för våra gäster redan i januari. Vi har bokat en ö i skärgården för att fira i dagarna tre så vi ser ingen nackdel med att gå ut med inbjudan så tidigt då vi hoppas att så många som möjligt av våra drygt 70 inbjudna kan komma. Men vi har berättat för våra familjer som är sååå glada och uppspelta, oj vilket härligt år av förberedande vi har framför oss!!

    Jag tar gärna emot tips på hur era inbjudningskort och tackkort ser ut Glad
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet