Inlägg från: Millan |Visa alla inlägg
  • Millan

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej alla brudar! Jag hoppar in här, vi gifter oss den 28/6. Känns länge kvar, men kyrkan är bokad, klänningen, skor och tiara är köpt. Idag ska jag åka och titta på en festlokal, hoppas den är bra, då bokas den med :) Om de är någon brud från norr i tråden som letar klänning, skor eller tiara, rekomenderar jag festbutiken inne i centrala Piteå!

  • Millan

    LinaNordström- Tror att de är ganska vanliga "norrlandspriser" billigare än Sholm. Men de som jobbar där är så hjälpsam och trevliga. Jag var ute och letade en skjal i samma veve och en sådan sydde de till i rätt färg nedans jag var där för 100 kr. Har du möjlighet tycker jag verkligen du ska åka dit. Jag har ca 30 mil dit och de var helt klart värt resan :) De har massa fina klänningar och de är lyhörda på vad man är ute efter. Rekomenderas!

  • Millan

    Vi har funderat på att gravera gästens namn på vattenglaset alt vinglaset. Vad tror ni om den idén som bordsplacering? Tacksam för synpunkter, någon som sett de tidigare eller gör de själv?

  • Millan

    Milli- vart har du hittat salt/pepparkaren någon stans? De är ju super söta!

  • Millan

    Jag kommer att ha en tiara med Swarowski kristaller, den är otroligt fin.

  • Millan

    Är så glad ikväll! I eftermiddags har vi varit och hämtat ut våra förlovningsringar och min vigselring, vi är så nöjda. Blev precis som vi ville ha dem. Känns skönt att vi nu kan bocka av ringarna :) nu är de bara middagen kvar att bestämma, sedan är de stora sakerna fixade. Hur går de för er andra?

  • Millan

    Widuse! Jag hade samma känsla första gången ja tog på en klänning. Jag gick ut från butiken å sa till min vän som var med "jag skiter i klänningen, å köper en vit Houdini och vita fjällrävenbyxor" . Men ge inte upp, är övertygad att Du precis som jag, hittar en klänning. Men va tydlig till personalen. Lycka till!

Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet