Inlägg från: MajKlas2014 |Visa alla inlägg
  • MajKlas2014

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Hej!
    Vi gifter oss också 14 juni. Vigseln blir i kyrkan i byn där jag växte upp, strax utanför Växjö. Festlokalen är ett ställe som ligger jättefint precis vid en sjö. Man kunde köpa till "bröllopspaket" där så all mat, dricka, tårta, dukning, personal och blommor ingår. Vilket vi tyckte vad ganska skönt att slippa fixa själva. Har börjat pula på gästlista och bestämt oss för att ha max 40 gäster, vi vill bara ha familjen och de närmaste vännerna. Annars har vi inte kommit så mycket längre i planeringen, mest kollat upp lite priser på fotografer, blommor osv.

  • MajKlas2014

    Vad kul att läsa om allas planer och hur långt ni har kommit! Igår berättade vi om bröllopet för mina blivande svärförädrar, svärmor blev helt lyrisk och till sig, så det känns superbra :) Första frågan blev "väntar ni tillökning med?", hon såg allt lite besviken ut när vi sa att det väntar vi lite med ;)
    Har även börjat fundera på bröllopsresa, vi vill gärna åka 2 veckor till någon paradisö i karibien. Vi funderar på Aruba, Curacao eller Dominiknska republiken, men känns som det springer iväg i pris... Är det någon annan som har några planer på resa, dela gärna med er och tipsa!

  • MajKlas2014
    Milli skrev 2013-08-27 10:28:58 följande:
    Fick äntligen min klänning idag efter massa leveransstrul och den varit inom olika butiker efter vägen.. Wihoooe!! Men jag vet inte riktigt vad jag tycker, den såg inte ut riktigt som på bilen så jag känner mig lite halvbesviken. Samtidigt var den ju så himla billig så jag kanske bara ska leva med de..? 
    Vad tråkigt att du blev besviken. Funderar med på att beställa en klänning men vet inte om jag vågar, man vet ju aldrig vad man får men är ju sååå mycket billigare. Lägg upp en bild så vi får se! :)
  • MajKlas2014
    LinaNordstrom skrev 2013-08-29 17:56:42 följande:


    Dom här skorna fick jag hem idag, 249:- på rea! Superfina och satt som en smäck. Från www.brandos.se
    Jättefina! Tack för tipset om den sidan, hittade många fina där :)
  • MajKlas2014
    Kittwn skrev 2013-09-02 20:58:38 följande:
    Får man hänga på här? Vi gifter oss 7 juni på kreta.

    Vi har hittlls bokat:
    * festlokal (och kyrka/kapell som hör till, dock inte bokat någon präst) 
    * bestämt blommor (pioner)
    * bestämt hälften av bordsdekorationerna
    * gjort klart de svenska inbjudningarna (kommer även grekiska, men de behöver inte skickas för än sådär en månad innan max)
    * valt tyg till små "godis påsar" som man alltid ger gästerna här
    * ev hittat klänning (om jag passar i den när den väl är på och den finns att köpa hemma eller hyra i grekland) 
    * valt låt till första dansen

     
    Vad kul med bröllop på kreta! Är du/ni därifrån eller varför har ni valt just kreta? :) Vi funderar också på pioner, och ev vita rosor till. Vill ha ett väldigt ljust färgtema, mest vitt med lite inslag av ljustljustrosa och silver.
  • MajKlas2014
    Caisa skrev 2013-09-04 08:44:27 följande:
    Var och kikade på vigselringar igår, ville testa för att se vad som fungerar med min förlovningsring, vilket visade sig vara.... ingenting! Som bäst slät då, men jag har blivit helt galen i en viss ring, Schalins Norrsken Virvla... 
    Skickade bilder till fästmannen och sade att det nog får bli en slät, och då svarar han att jag tar av förlovningsringen och sätter den på höger ringfinger när vi gifter oss. Han vill inte att jag ska ha dubbla ringar på ett finger. Och ja, varför inte? Dock säger han även att HAN ska välja ut min ring åt mig och att det blir en överraskning, precis som vid förlovningen. Men nu vet han iallafall vilken jag vill ha. Skrattande
    Jag älskar också virvla, sååå fin. Har dock köpt Donau istället för min förlovningsring är täckt med diamanter så blev för mkt glitter om jag tog den med. Ja men det var ju en bra lösning, att byta finger. Hoppas han hittar den rätta ringen då ;)
  • MajKlas2014

    LarssonMaria86: Äppelgrönt ser ju jättefint ut! Vi ska ha vitt och silver. Min bukett och dekorationsblommorna kommer nog innehålla ljustljust puderrosa pioner med. Min m2b väst, plastrong och näsduk är i ljustgrått/silver. Har inte bestämt mig för om jag ska ha tärna eller inte än, men om jag ska det så kommer nog hennes klänning gå i puderrosa.

  • MajKlas2014
    Milli skrev 2013-10-14 12:06:15 följande:
    Idag är de exakt 8 månader tills jag gifter mig Är förmodligen jäkligt nervös vid denna tiden  ;) Vet att många av er också gifter er denna dagen men minns inte vilka..
    8 månader för mig med! :D Längtar så!! Jag har redan hittat min ring, hittade den i Borgholm när vi var på semester. Är du inte säker på vilken du vill ha så tkr jag att du ska vänta, sånna rabatter och kampanjer brukar komma tillbaka ofta, spc efter jul. Så stressa inte fram ngt. 
  • MajKlas2014
    widuse skrev 2013-10-15 21:16:30 följande:
    Testar att posta detta inlägg även här...har fått offert av cateringfirman som landade på ca 670 kr/ person för personal från brudskål till vickning på batten, tre rätters fin middag, hyra av alla bestick glas tallrikar dukar kandelabrar etc etc plus transport för cateringfirman. Således allt utan dryck som vi fixar själva. Vad säger ni om det priset?? Jag har ingen aning??
    Jag tycker att det är ett bra pris. Vi kommer betala 950 kr pp, men då ingår tårtan, hyran av lokal och all dricka i det priset med. Innan vi bestämde oss för det så fick vi offert från annat företag som erbjöd för 500-600 kr pp för 3-rätters+tårta+serveringspersonal.
  • MajKlas2014
    20110519 skrev 2013-10-28 12:05:08 följande:
    Nu har jag äntligen fåttt in bilderna i datorn så här kommer två bilder på min klänning. 
    Tog de när vi var och provade klänningarna så inte bästa kvalitet. Bättre bilder kommer efter bröllopet. =)
    Men dit är det ju så länge bara.



    Bara älskar min klänning =)
    Verkligen jättefin klänning! Sitter fint på dig :)
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet