Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Oj, vi ska åka på smekmånad 2 dagar efter bröllopet och skickade in namnändringen samtidigt som hindersprovningen, hoppas inte att de gör något... Har bokat i gamla namnet iaf och kommer även ta med vigselbeviset ifall om att så hoppas de inte blir några konstigheter...

    Har heller inte hört något från prästen, inte den som ska viga oss iaf. Har pratat med dne prästen vi hade som önskemål men de hjälpte visst inte att vi bokade henne och kyrkan 13 månader före bröllopet för hon fick visst inte jobba då då de har gjort om en massa och slagit ihop alla kyrkosamhällen här till ett :(
    Fick iaf en bekräftelse på bokningen häromdagen, flera månader efter jag bokat haha :)

    Min möhippa tror jag som sagt blir den 25 maj. Misstänker kanske att mannen också ska på svensexa den dagen..? Men vi får se om vi har rätt :) 

  • Milli
    Maj12 skrev 2014-04-13 20:15:08 följande:

    Du kan be din präst att lugna sig några dagar med att skicka in papperna efter vigseln för då blir det inga bekymmer. Hur länge ska ni va borta???


    Aha okej :)) ska till koh samui Thailand, är bara borta8 dagar pga att barnen stannar hemma. Aldrig varit i från dom mer än ett dygn.
  • Milli
    Maj12 skrev 2014-04-13 23:54:58 följande:

    Då tror jag nog inte att det är några bekymmer men be prästen och lugna sig med papperna så är ni på säkra sidan.

    Åh va härligt att åka till Thailand! Vi åker också utan barnen men vi tar en snabb resa på 5 dagar för att vi också är rädda för att vi skulle längta ihjäl oss :) men också lyxigt att kunna ligga still på en solstol utan att behöva kolla konstant va dom gör/är.


    Förstår de, vart åker n?
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-04-22 09:10:37 följande:

    Har kikat efter lite inspiration till brudbuketten, tror jag ska ha något liknande som denna (bild från google)


    Haha jag måste skratta lite men vi verkar vara väldigt lika. Just precis den bilen har ja skickat till min florist :) har du fått pris förslag på din? Kul och se om de är ungefär samma eller inte :)
  • Milli

    Idag blev jag klar med festhäfterna :) Har gjort precis allt själv och även scrappat framsidorna så de tog sin tid..!! Och nu har jag bara 10 stolsöverdrag kvar att sy,, Börjar närma mig slutet, ääääntligen (började ju sy dom i maj)..
    Har fortfarande en hel del kvar på att göra listan så de är något hela tiden.. Alla har osa´t och vi blir 94gäster + 8 personal + 2 fotografer och ett band och en dansskola :)

  • Milli

    så fint jennie :) Jag skrev till våran toastmadame att jag inte orkar ordna med rispåsar eller såpbubblor så vi får se om hon kanske fixar de eller så får alla ta med själv, brukar de inte vara så?

  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-04-29 09:35:19 följande:
    Vad har du i ditt festhäfte? Jag har lite korsord och så tänkte jag ha menyn och lite kärlekscitat..vad mer ska man ha?
    Hehe ska och ska, de finns nog inte direkt regler på vad man ska ha men jag har iaf bröllopsbingo (de är valfritt att spela och man kryssar i en ruta när något händer, tex brudparet tar av sig skålen, något vid ditt bord kysser osv så har man bingo när man har 5 i rad (vinnaren får mer drinkkupponger), sen har jag också en sida med om hur vi träffades, frågor som vi svarat på om varandra, ungefärligt schema, meny + drinklista, en sida med vart bröllopsresan går och bilder på de, bröllopsabc, regler för kvällen, saker man funderat på osv. Om jag får din mailadress kan jag skicka bilder på insidorna av häftet, vill inte lägga upp här ifall någon gäst skulle se ;)
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-04-29 10:13:24 följande:
    Tack! Vad många roliga saker du har hittat på, gillade den när man svarade om varandras favoritsaker  
    Jaha du kunde se bilderna, skickade mailet en gång till men som bilagor för de såg ut som man inte kunde klicka upp bilderna? Aja då har du iaf fått dom dubbelt upp ;) Tack! Vad kul att du gilla dom, hoppas gästerna också ska göra det :) Har ju många gäster från hela sverige så tyckte de vore kul med värmländsk ordlista så dom förstår vad vi säger haha :) 
    Ja den delen blev jag också nöjd med :) Men shit vad många timmar vara häftet har tagit.. 
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet