Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    äsch jag får det visst inte att funka med bilden

  • LinaNordstrom

    Jennie1414 skrev 2013-08-16 12:48:10 följande:Här är en till Junibrud ... 28 Juni för att vara mer exakt :) Börjat lite smått med planeringen. Bokat kyrka och festlokal. Det jag funderar mest på nu är att försöka hitta en bra catering. Hur många gäster och va har ni för budget till erat bröllop? Hur tänker ni när det kommer till mat/menyn?  Samma som oss då, kul! Vi kommer ha ca 50 gäster men vi har inte satt någon direkt budget ännu men vi försöker hålla nere kostnaderna och så är vi inte intresserade av märkeskläder eller svindyra ringar heller och då blir det ju billigare. Vi kommer nog köra på förrätt, sommarbuffé och sen tårta som efterrätt. Funderingar kring kuvertavgift har vi också haft, men troligast blir nog att vi önskar oss pengar istället för presenter.   

  • LinaNordstrom
    Junibrud2014 skrev 2013-08-16 22:54:45 följande:
    Fick förresten tag på de som äger en stor bygdegård som är nyrenoverad, har plats för 150gäster och även har en scen. Så jag preliminärbokade vårt datum (eller ja hela helgen) men vi kan inte se den förrän 4 september då den fortfarande renoveras. Ska bli spännande!
    Det lät ju lovande med nyrenoverat :)
  • LinaNordstrom
    Csve skrev 2013-08-18 20:17:47 följande:
    Vi har ju haft lokal/restaurang bokad flera månader.. Men nu ahr iv funderat på om vi ska hyra en lokal där vi får fixa allt själva ist. (precis det vi ville slippa egentligen)Det kommer bli mycket mer personligt! 
    Man kan ju ha catering med servering t ex så slipper man göra allt jobb :)
  • LinaNordstrom

    Jag tror nog jag ska besöka en brudklänningsbutik i veckan. Har hela tiden tänkt beställa från Kina men känner nog att jag vill prova, titta och klämma på klänningen först. Helst vill jag har den ska kosta under 3000:- finns det så billiga klänningar eller är det Ebay som gäller då? :)

  • LinaNordstrom
    Jennie1414 skrev 2013-08-20 11:06:36 följande:

    Alla verkar vara i full gång med planering , inköp osv :) Roligt att läsa.


    JAg klickade precis hem mina tärnors klänningar ... spännande :)


    Va har ni för färgteman , om ni nu har det? :)


     


    Jag har äntligen bestämt mig för Gammelrosa , vitt och grönt


     


    Så nu letar jag efter gammelrosa slips/fluga till mannen min och hans bestman. TIPS? :)


     


     

    Vi ska också ha rosa tema. Men har inte kommit så långt i "pyntplanerna" jag är inge vidare på sånt, tur att jag har syrran som har massor av idéer. 


  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2013-08-19 20:57:39 följande:
    Junibrud: De låter ju som de blir kanonbra ju :) vad roligt att de renoverar för eran skull =)

    Lina: Visst kan du hitta billigare klänningar även i affären.. Jag provade klänningar och hitta en jättefin med massa bling bling stenar (strass) på både fram och baksida, den såg riktigt lyxig ut och kosta bara 2500. Dock vill ju jag spara in på så mycket som möjligt så jag beställde en kinaklänning för 670kr så jag hoppas att jag ska bli nöjd med den kvaliten.. 
    Får väl hoppas att just den klänning jag vill ha är på rea ;)
  • LinaNordstrom
    Millan skrev 2013-08-19 21:46:14 följande:
    Vi har funderat på att gravera gästens namn på vattenglaset alt vinglaset. Vad tror ni om den idén som bordsplacering? Tacksam för synpunkter, någon som sett de tidigare eller gör de själv?

     


     


    Har aldrig sett det men tycker det låter fint :)

  • LinaNordstrom
    Havsklippan skrev 2013-08-20 20:27:14 följande:
    Hej på er! 

    Har inte varit in så mycket här men känner att nu börjar det klia i fingrarna att börja med planeringen lite mer! Hoppas att det är ok att jag hoppar in i tråden!

    Vi ska gifta oss den 14 juni i kyrka och så har vi mottagning på ett värdshus som gör all mat och tårtan. Provsmakning sker först under våren så det blir spännande att se hur menyn blir för oss till slut! Men så kyrka och mottagningen är bokade iaf. Hur mycket har ni hunnit boka och bestämma? Känns så konstigt att boka andra saker redan nu men det kanske man ska? Tänker på buketten och övriga blommor, bussar, bilar, makens kläder?

    Jag är väl den som planerar allra mest här hemma och jag är inne på färgtemat, precis som jag såg att Jennie1414 bestämt sig för - gammelrosa, vitt och grönt i grunden! Sen kan det tillkomma nån persikafärg/orange på det kanske.

    Klänningen är jag inne på att göra helt själv. Ja det är ett helt enormt projekt nu, speciellt med tanke på att jag aldrig sytt en klänning i hela mitt liv. "Överklänningen" ska dessutom bestå av virkade dukar som jag håller på med just nu. Känns som om jag kommer behöva beställa en kinaklänning under våren haha!

    Har inte hunnit läsa era tidigare inlägg mer än vad som stod här på sista sidan men ska när det blir lite tid mellan varven (har en 11-månaders pojke som går och är allt annat än still) försöka läsa ifatt :)

    Kram på er!! 
    Vi har bokat kyrka, lokal, catering är också bokat men maten inte vald. Klänning har jag börjat kolla på men blommor och pynt får vänta ett tag till. 

    Oj vilket projekt att sy klänningen själv, är du bra på att sy? Själv kan jag knappt fålla upp gardiner ;)
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet