Inlägg från: LinaNordstrom |Visa alla inlägg
  • LinaNordstrom

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Milli skrev 2014-05-04 10:48:43 följande:

    Igår skrev jag ut och skärde till alla 300 drinkbiljetter så dom är klara. Gjorde även flera vägskyltar i trä som jag målat så de händer något varje dag här. Ska försöka nåla upp dom sista stolsöverdragen också, hade vore skönt att få dom ur världen eftersom de nu är ett år sen jag började med dom..

    Försökte även ånga KLÄNNINGEN igår (som vi pratat på i flera månader men jag inte haft tid till) och jag ångade en halvtimma och de var så blött i badrummet så de droppa från taklister och väggar men de hände inget med klänningen :( Su nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra, kan ju inte ha en skrynklig klänning på mig... Å eftersom de är så himla mycket bubblor så blir de svårt att stryka också... TIPS NÅGON??


    Hmm va svårt. Kanske det ändå går att stryka bort det värsta bubblorna om du stryker på baksidan?
  • LinaNordstrom

    Fick besked att solisten till vår vigsel inte säkert kan ställa upp pga jobb så nu står vi utan solist

  • LinaNordstrom
    Milli skrev 2014-05-06 09:39:30 följande:

    Orkar inte citera alla som svarat mig angående klänningen.. Men sambon skulle ikväll försöka bygga en ångmaskin så vi ska prova en gång till annars har jag kontaktat ett företag som syr klänningar som hade ångstation men de tar 350kr timmen och jag är rädd att de ska vara sega så de blir 2 timmar och då har de kostat mer än vad klänningen kosta :( Och eftersom materialet är så konstgjord typ polyester så är jag rädd att de inte går att få dne slät på något vis :(
    Faktum är att jag tvekar lite till om jag vill ha klänningen också.. Den är väl fin så kanske men ingen som jag verkligen känner att jag älskar eller är min dröm men tänker att de får gå som de går.. Har överskridit budgeten så mycket nu så har inte råd med mer utsvävningar..


    Hoppas att det går vägen med klänningen, tråkigt att du känner dig tveksam över den, kanske det går att hitta en annan bättre på blocket? Fast förstås svårt om du inte har pengar till det..

    Jag beställde ju också en "kinaklänning" som kom i ett pyttelitet paket men den är inte alls skrynklig, kanske beror på vilken typ av tyg som används.
  • LinaNordstrom
    Kittwn skrev 2014-05-06 12:39:50 följande:

    Vad alla ligger i! Nu händer de verkligen grejer. Och vad roligt att läsa (och se!) om era möhippor.

    Idag hade vi möte med vår dj. Tyckte jättemycket om honom och de verkade verkligen som om han kan sin sak. Nu skall jag bara skriva ihop en liten lista på några låtar jag vill ha med (om jag vill ha något svenskt och så). Känns väldigt bra.
    Men jag har fortfarande ingen bra entre låt. Känns lite stressande. Men de blir nog bra till slut.

    Idag har också alla band till inbjudningarna kommit så nu blir de att knyta tills fingrarna blöder! 643 grekiska inbjudningar blir de (!!!) tycker synd om svägerskan som skall skriva alla namn :P

    Och om ett par timmar är de dags för mig att åka till frisören och prova frisyrer! Komemr upp bilder sen :)


    Ojoj det var många det  
  • LinaNordstrom

    Nu har jag samlat ihop sminket jag ska ha på den stora dagen! 

    Det blir foundation, puder och läppstift från Maria Åkerberg.


    Till ögonen blir det den här paletten, fick hem den igår och den är såå fin dock har jag inte hunnit prova nån look ännu då jag är så ruskigt förkyld och vill inte ha smink då.


    (bilder från google)

  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-05-08 22:48:11 följande:

    Nu börjar motgångarna komma. Serveringspersonalen har backat och kan inte hjälpa oss längre.. jaha? Då är det bara att ta nya tag. Får svar från en tjej jag kontaktade, imorgon. Behöver 4 servitriser.

    Och idag fick vi reda på att lokalen är bokad dagen innan oss!!! Så vi har från kl 08.00 på morgonen att dekorera duka och ställa iordning bord o stolar!! Hjälp.. dessutom är jag i v 33 och kommer säkert inte ens palla stå upp en hel dag. Får väl passa på att sova hos smink o frisör.. :(


    Å typiskt, vet ni hur länge dom ska ha lokalen? Kanske ni kan komma in på kvällen och fixa, blir ju jättestressigt att ordna allt samma dag som festen. 

    Vi har också haft en del motgångar först var det lokalen som skulle renoveras så vi fick byta till en annan (finare men dyrare) lokal. Och nu i veckan tackade solisten nej till att sjunga på vigseln pga förhinder, har inte hittat någon ny ännu.
  • LinaNordstrom

    Alltså hur knäppt är inte det här, jag sitter och ångrar valet av inbjudningskort att dom inte var tillräckligt fina osv. Jag menar dom är ju skickade för länge sen och vi har fått många positiva kommentarer

    Måste ta tag i att prova igenom allas kläder nu och köpa skor till brudnäbbarna. Tärnans klänning behövs sy in och min klänning ska få en hållare till släpet. Tur att mannens kläder är helt klara iallafall.

  • LinaNordstrom
    meandmylove skrev 2014-05-09 10:12:45 följande:

    Lina närstrid, hur små är dina näbbar? Jag har lite problem att hitta fina skor i strl 20 och 23.. som helst inte ska vara allt för dyra eftersom dom inte kommer användas mer än en dag..


    Mina är 6, 9 och 11 år. Tänkte kolla efter ballerinor på t ex H&M, KappAhl eller liknande.
  • LinaNordstrom

    Trist med möhippor som går ut på förnedring, jag har också sagt till att jag inte vill ha sånt. Jag är en rätt blyg person så att gå runt på stan och göra pinsamma uppdrag vore hemskt. 

  • LinaNordstrom
    Nokaro skrev 2014-05-12 08:54:25 följande:

    Vad bra att läsa om era tidscheman för bröllopsdagen! Hmm, måste nog göra ett vi oxå. Grejen är den att vi inte kommer att vara med varandra natten innan bröllopet och inte heller göra oss i ordning tillsammans utan vi kommer att ses i kyrkan. Vår vigsel börjar 14.30 och mina tärnor är hos mig från kvällen innan och sover över och sedan gör vi oss i ordning hemma hos mig. Sminkösen kommer till oss och min syster gör min frisyr. Vi har en fotograf bokad 10 timmar under bröllopsdagen och även hon kommer att vara hos oss och fota våra förberedelser. 
    Min blivande kommer att vara med sina marskalker fram tills det blir dags att ses i kyrkan. Våra bröllopsfoton tar vi efter vigseln medans gästerna tar sig till festplatsen. 

    Är det några fler som gör som vi? Att ni inte ser varandra förns i kyrkan? Det verkar som att de flesta gör sig i ordning tillsamans. Min blivande har inte ens sett min klänning! 

    I helgen övade vi på brudfrisyrer och det kommer att bli en snedfläta med små blommor i. Här ser ni en bild på hur det ungefär kommer att vara. Fast här är det utan hårsmycken.


    Vi kommer sova tillsammans men min plan är att vi ska göra oss iordning på varsitt håll så det blir lite överraskningsmoment. Min sambo har ju sett min klänning och jag har sett hans kläder men han vet ju inte hur jag ska ha håret och smink osv
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet