Inlägg från: Sara1991 |Visa alla inlägg
  • Sara1991

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    ThereseV skrev 2013-07-09 12:06:23 följande:
    Jag har en liten fundering. Måste blommorna behandlas med något speciellt om man ska ha dom i håret?
    Hej :) Nej de behöver dem inte :) Gör iordning dem dagen innan ( binda en krans, fästa på hårspännen el liknande) Låt dem ligga i en plastpåse som du sprayar vatten i och lägg den sedan i kylen . Låt den ligga i kyl så länge som möjligt innan dem behöver sättas i håret :) sedan kommer dem att klara sig hela dagen :)
  • Sara1991
    Pippilångstump skrev 2013-07-09 16:42:42 följande:
    om 2 veckor :D.Ska köpas utomlands så mest beanch marking mot sverige.

    vet du vilka rosor jag menar? vet du några namn på dem som jag kan ange?
    Nej jag vet inte vilka rosor du menar . Vilken färg var du ute efter ? Såg inte i din fråga att de var nån specifik ros du frågade efter :)
  • Sara1991
    Pippilångstump skrev 2013-07-09 17:02:25 följande:
    sådana som skiftar från ljusrosa till vitt och över i grönt närmast skaftet
    Omöjligt att veta vad just den sorten du menar heter tyvärr då det finns tusentals olika sorter. Men jag bifogar lite bilder på rosor som skiftar lite i färg :) Minns du vart du sätt den rosen tidigare? Kanske går att gå tillbaka till butiken så kanske dem minns namnet :)
  • Sara1991
    Pippilångstump skrev 2013-07-09 18:22:19 följande:
    denna:=)
    Dreamland heter denna :)
  • Sara1991
    ThereseV skrev 2013-07-09 18:56:59 följande:
    Ok. Anledningen till att jag undrade är för att vi beställde hårblommor (som hämtades precis när jag skulle till frisören) och min frisör blev lite "upprörd" över att dom inte var sprayade med något, och blommorna började bli lite bruna/fula redan innan jag kom från frisören.. Floristen hade däremot aldrig hört talas om att dom kunde sprayas med något.
    Det har jag aldrig heller hört talas om tidigare . Man vattenspreyar dem alltid men aldrig med någonting annat :) Har gjort hårblommor massvis av gånger men aldrig hört att dem inte skulle ha hållt under dagen . Nu i midsommar så gjorde jag en krans som jag hade på mig, gjorde den dagen innan och förvarade i kyl och den var lika fin på kvällen som när jag gjorde den så den höll sig hela dagen :)
Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)