Inlägg från: Sara1991 |Visa alla inlägg
  • Sara1991

    Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)

    PimPim83 skrev 2013-09-17 09:17:21 följande:
    Tack så mycket! Glad
    De var så lite så :D kul att kunna hjälpa till bara :)
  • Sara1991

    Äppelpaj: Hej :D


    Vad kul att höra att du gillar tråden , tack så mycket :)


    Jag är inte heller ett stort fan av röda rosor och brudslöja , tycker de känns alldeles för klassiskt och lite tråkigt . Finns massor av andra fina röda blommor :) Du har : nejlika, germini, gerbera, lilja och kryssantemum bland annat :)


     


     

  • Sara1991

    Lillan: Hej :) Nejdå det ska inte vara några problem alls . Kallor finns att få tag på året om så röda ska inte vara några problem :)

  • Sara1991

    Sandrakorpe: Hej :) har du en krona som du vill att dem ska klä eller vill du att dem gör en krona i butiken ?:)

  • Sara1991

    Sandrakorpe: De enda som är viktigt då är att de är en slät krona så att de går att linda så att allt fastnar :) Har aldrig gjort myrtenkrona i butik då det är ganska ovanligt att ha de nu för tiden . Men de är väldigt pyssligt och tar rätt mycket tid så skulle tippa 400-500 ca . Men varierar mellan butikerna så kolla med din butik för ett mer exakt pris :)

  • Sara1991
    Sandraelundgren skrev 2013-09-24 03:30:10 följande:
    Hej!
    Jag kommer att gifta mig i New York i början på maj.
    Hur långt i förväg tycker du att jag ska kontakta en florist där?
    Jag tänker mig något väldigt enkelt. Tre röda kallor eller något liknande :)

    Hej :) Som florist så föredrar jag att få beställningen ca 1 månad i förväg . För specialbeställningar och exakta färger eller sorter så behövs oftast beställningen senast 2 veckor innan :) så mellan 1månad och 2 veckor innan räcker:)


     

  • Sara1991
    osa skrev 2013-09-25 15:42:55 följande:
    Hej,Har två frågor...Fråga 1; är det möjligt att ha tempelblomma (den vita med gult i mitten) i brudsbukett i Sverige och vad machar men då vanligast den med? Fråga 2; om det är möjligt att ha tempelblomma i buketten, tror dun att den skulle passa ihop med svenska försommarblommor eller kommer det "skära sig" sv.wikipedia.org/wiki/FrangipaniTack på förhand :)

    Hej :)


    Tempelblomma är ingen blomma som säljs på snitt i Sverige utan hos oss så är den en krukväxt . Så du kommer tyvärr inte kunna få tag i den för att ha i din brudbukett . De är ju som sagt en tropisk växt så därför finns den inte att få tag på här :)

  • Sara1991
    cata86 skrev 2013-10-03 17:29:56 följande:
    Hej!

    Jag undrar vad du skulle uppskatta som pris för att dekorera borden med brudslöja? Jag tänker mig vaser som är mycket smala, så att det inte ryms många i, se bild.
    . .
    Sen vet jag inte hur många vaser det behövs, men bara som exempel skulle jag kunna säga 40 st? Tycker det är så oerhört fint med denna superenkla men så stiliga blomma..

    Hoppas du har något förlsag på pris :)

    Tack på förhand!
    Hej :) De varierar såklart lite beroende på styckpris och storleken på kvistarna . Men jag skulle uppskatta de till ett ca pris på 300-500 kr :)
Svar på tråden Jag hjälper er med frågor och funderingar kring blommor :)