Sudditjuven skrev 2013-07-30 01:07:03 följande:
Jag sitter för övrigt med buffémenyn och vrider och vänder.. Kan man ha både en varm och en kall soppa till förrätt? Eftersom att augusti är en lurig månad så kan det ju både vara jättevarmt eller jättekallt.. är det jättevarmt så är man kanske inte så sugen på en mastig, varm soppa. Och räcker det med två soppor och ett litet tilltugg som förrättsbuffé? Får lite prestationsångest och vill helst ha en miljon olika alternativ, men det känns överambitiöst.
Grönsallad.. just nu är planen att ha en grönsallad i en stor skål och därefter mindre skålar med t ex tomater, gurkstänger och liknande så att gästerna kan göra sin egen sallad. Är det ett smart alternativ eller blir det bara omständigt? Alla gillar inte tomater liksom.
Och är det lite att peta i gamla sår att ha med "memory chairs" på ceremonin? Min älskade styvfar gick bort 2008 och jag har alltid önskat att han skulle få vara med på mitt bröllop. Så funderar på att ha en tom stol längst fram med hans porträtt, dels för att hedra hans minne och dels för att han ska få "vara med" (även om jag är säker på att han är det ändå). Blir det jätteawkward om man gör så?
har för mig det kan vara många som gör sk memory chairs. tycker det är en fin tanke faktiskt. ja vet chiquita hade ju ett minnesbord ägnat till sin mor på bröllopsfesten. om jag minns att det var hon.. och hennes mor gick bort ganska nära in på bröllopet.
Sudditjuven skrev 2013-07-29 22:25:19 följande:
Fick du dem? :)
nepp.. inte än... :/ börjar bli nervös..