Inlägg från: Tingeling89 |Visa alla inlägg
  • Tingeling89

    Vi som gifter oss 2015!

    MathildaLu skrev 2014-06-13 19:20:54 följande:

    Vi har bestämt datum och bokat lokal nu. Min blivande man är med och vill planera jätte mycket tillsammans med mig och kommer med många idéer. Det trodde jag verkligen inte att han skulle göra såhär tidigt. Så kul!!! :)


    Åh vad roligt! När blir det av?
  • Tingeling89
    elundgren skrev 2014-06-16 15:13:38 följande:

    Hej allihop!
    Jag är också ny här :)
    Vi har inte riktigt haft ett frieri utan snarare bestämt oss för att det vore dags att gifta sig. Jag har tidigare inte varit så inställd på att vi över huvudtaget skulle gifta oss, men nästa sommar har vi varit tillsammans i 10 år och det kändes som att det var dags för ett nästa steg.
    Vi planerar att gifta oss nästa sommar men har inte hunnit komma så långt i planeringen än.. vi ska berätta för våra familjer på midsommar så efter det är det officiellt :) (men oj så roligt det är att börja fundera på hur man vill ha det!)

    Som planen är nu så ska vi ha en borgerlig vigsel utomhus på den lilla ön i skärgården utanför Västervik som jag är uppväxt på, där bor bara min familj och min mormor :)
    Alla gäster ska färdas med båt ut till ön, vara med på vigseln och sedan färdas tillbaka med båt till festlokalen.
    Dock har vi inte kommit så långt i koll av båtar, festlokal och så, så vi får se om det kanske blir för dyrt så vi får tänka om. Men vi har en del kontakter som vi ska försöka utnyttja :)


    Välkommen! Låter som en supermysig idé om budgeten räcker.
  • Tingeling89
    filibustern skrev 2014-06-17 11:27:50 följande:

    Haha. Sitter med måttstocken och mäter min förlovningsring i alla vinklar och vrår. Har mailat med en smed i norrköping om att sätta in stenar. Han är mycket tillmötesgående och ger smakråd och annat. Funderar på om 0.01ct eller 0.02ct skulle passa bäst. Vill ju inte att stenarna ska ta över så att säga. Så ja mäter ringens bredd, utrymmet där stenarna ska vara, hur mycket plats de skulle ta etc. Haha! De e så jobbigt att bo så långt ifrån ibland. Men dom är rätt så billig. Billigare än guldfynd. För 5x0.01 skulle de ta 2375. Guldfynd skulle ta några hundringar mer.


    Haha låter som en rolig sysselsättning i alla fall :)
  • Tingeling89
    Sofia2015 skrev 2014-06-17 21:05:37 följande:

    I dag hämtade vi ut min ring från guldsmeden där den har varit inlämnad på förstoring. Nu kan jag äntligen ha den på mig och jag ÄLSKAR den!! Tänk att min fina fästman kunde välja en så vacker ring utan hjälp! :)


    Jättefin! Vilken tur att du gillar den.
  • Tingeling89
    filibustern skrev 2014-06-18 20:01:41 följande:
     
    frkmaria skrev 2014-06-18 19:33:52 följande:

    Filibustern: Ja, alla är vi olika! Så det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut med en tråkig sommar på gymmet (ja, än så länge tycker jag det är skittråkigt. Inte jobbigt liksom, bara supertråkigt att fördriva tiden så!). Ett tips till kantvikning är att ta en linjal på "viklinjen" och sedan ta något halvtrubbigt föremål (baksidan på en skärkniv eller en matkniv eller dyl som inte skär igenom pappret) och dra den längst med linjen, då får du en naturlig viklinje och det blir mycket snyggare! ;) (inte för jag tyckte det var så farligt men eftersom du påpekade det så är det ett tips!). Annars tycker jag det var jättesnyggt. Har du svårt för att skriva så kan du förskriva på ett papper, ex. bakplåtspapper, där du skriver av typsnittet du vill ha. Baksidan täcker du sedan med blyerts. Lägg på inbjudan och fyll i bokstäverna så kommer de att kalkeras av, sen kan du bara fylla i med en snygg penna sen! ;) Bra om du inte trycker för hårt när du kalkerar så det inte blir gropar i pappret! Tycker ändå det ser rakt och stilrent ut, men om man vill ha det där lilla extra kan man ju testa det, blir dessutom så att man annars börjar "slarva" efter ett par inbjudningar, brukar bli långtråkigt! :P 
    cecbj195: Kul att nån mer kämpar i sommar! Runkeeper och jag hade en utmaning förra året. hehe. :P Häng gärna på viktpeppstråden som finns på forumet om du har lust! :D


    klarar inte av gym själv.. det är SÅÅÅÅÅ långtråkigt.. 
    Jag är helt med dig på detta! Men det får bli gym under semestern iaf. Dags att börja jobba på vikten om man ska tappa de där extrakilona som ska bort innan den stora dagen. Skönt att vi är många som får roa oss med detta i sommar iaf :)
  • Tingeling89
    litenkaka skrev 2014-06-30 14:02:58 följande:

    Får jag vara med här? :) 7/6 friade min sambo och vi planerar att gifta oss 2015! Mest troligt i juli, annars är det oktober/november som gäller och det lockar inte alls...


    Välkommen! Några tankar om tema än?
  • Tingeling89
    litenkaka skrev 2014-07-01 10:18:50 följande:

    Vet inte om vi kommer ha något direkt tema? :) kommer däremot dekorera och matcha kläder med marinblått/rosa/vitt. Jag är tokig i randigt och blått/vitt så tärnklänningsrna kommer bli randiga och min blivande samt bestman kommer ha marinblå kostymer. Buketterna blir rosa enkla som jag eller någon av mina floristvänner binder. Vill varken ha ett stelt 3-rätters bröllop eller ett hafsigt DIY-bröllop så ska väl försöka hitta något däremellan... Kommer bjuda ca 60-70st


    Låter som du har en idé vad du önskar iaf. Färger kände jag också var ett bra ställe att börja. Har rött, svart och silver :)
  • Tingeling89
    Sofia2015 skrev 2014-07-01 19:38:14 följande:

    Alltså jag kan känna att det kanske inte är så himla bra med en stor släkt som man umgås med ändå... Alldeles för mycket folk.... jag har hört att Las Vegas är fint i juli!


    Haha de är rätt. Går det överstyr så får man helt enkelt fly landet. jag rekomenderar att du ser över tipsen på som finns lite överallt om hur man ska tänka vid inbjudning. Jag läste i en bröllopstidning med tio frågor man skulle svara ja eller nej på om varje gäst. helt plötsligt satt jag där och bara undra "Vrför sk jag bjuda den här människan som jag inte sett på två år bara för att vi råkar vara släkt??"
  • Tingeling89
    Hand i hand skrev 2014-07-03 20:21:03 följande:

    Hej alla!!!
    Hoppar in här även om vi inte riktigt har bestämt att det blir 2015 än.

    Vi är nyförlovade men ringlösa, ska åka och kolla på ringar nästa vecka! Roligt!!!

     


    Grattis och välkommen!
  • Tingeling89
    Plättis skrev 2014-07-07 01:06:09 följande:

    Hej tjejer!

    Jag har lite av en livskris sedan min mormors bortgång, och ikväll pratade jag med min sambo och vi konstaterade att vi tar paus i planeringen ett tag. Jag vet inte om jag kommer tillbaka och fortsätter planera för ett bröllop nästa sommar. Just nu känns det bara så fel när inte mormor får vara där och dela dagen med oss. Vi stod varandra väldigt nära, och jag har varit mormors flicka sedan jag föddes.

    Jag önskar er all lycka med planeringen och så ser vi om vi ses igen.


    Hoppas det känns lite lättare snart även om det inte känns bättre. Även om hon inte kan vara där så vill hon garanterat se dig lycklig.

    Vi hoppas du är med och planerar snart igen.
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!