Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
  • Sudditjuven

    Fixa egen mat

    Vi ska också ha 50 gäster (är det planerat, ingen aning hur många färre det blir i slutändan). Det jag har läst mig till är att folk äter mycket mer när det är buffé. Tar större portioner etc. 
    Vi har gjort en ungefärlig bufféplan som är relativt lätt att göra! Det mesta sköter sig själv och det är mycket billiga råvaror. :) Ingen riktig aning om det är såhär den kommer att se ut i slutändan, men..! 


    Förrättsbuffé
    Gazpacho
    Potatis- och purjolöksoppa
    Filodegsinbakade sparrisstänger


     Varmrättsbuffé
    Kokt potatis
    Hollandaisesås
    Grönpepparsås
    rosépepparsås
    Röding/lax?
    Pesto quinoa
    Bulgur
    Marinerad kycklingfilé


     Tillbehör
    Grönsallad
    Gurkstänger
    Tomatskivor
    Foccaccia
    Smör
    Picklade tomater med jalapenos
    Syrad rödlök


     
Svar på tråden Fixa egen mat