Inlägg från: jenniferochaugust |Visa alla inlägg
  • jenniferochaugust

    Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?

    Jag betalar paketpris för hår och makeup inklusive konsultation: 2500 kronor eftersom det är via min fotograf, annars 2800 kronor. Löshåret ingår dock inte om man vill ha det, kostar ca 600 kronor för äkta löshår på träns.

    Jag var på konsultation i veckan och är supernöjd!

  • jenniferochaugust
    shajans skrev 2013-08-15 10:22:17 följande:
    Hej. Jag och min sambo ska gifta oss aug. nästa år och börjar därför nu kolla efter frisör. Min funderingar är nu bara - Varför är det sån stor prisskillnad på bruduppsättning resp. håruppsättning? Jag förstår inte skillnaden..
    I en brtuduppsättning ingår ofta konsultation vilket tar några timmar plus att en bruduppsättning generellt tar längre tid och är ett mer noggrant arbete än med en tärnuppsättning. Tärnuppsättning brukar kallas "enklare uppsättning" och då ingår ingen konsultation.
  • jenniferochaugust

    Jag vill rekommendera att inte gå till en salong faktiskt.
    Det finns många makeup och hår-tjejer (och killar?) som istället kommer hem till där ni befinner er och fixar.

    Stockholmstips:
    Jag var på frackbröllop i helgen och fixade hår och makeup av denna tjej:www.mariastrauss.se/priser.html
    Hon tog 1000 kronor, för hår och smink till brud inkl konsultation tar hon 2000 kronor, vilket är ett jättebra pris! Det tillkommer såklart lite om hon behöver resa. Men hon kan även ta emot bruden på lokal vid Mariatorget. Var supernöjd!

    Tjejen som kommer att göra min bruduppsättning och makeup heter Karin Johansson, och henne hittar ni här: www.colorsbykarin.se/colorsbykarin/Priser.html. Hon tar alltså 2800 kronor för hår och makeup inklusive konsultation. Jag bokade henne via min fotograf Malin Sydne: www.malinsydne.com/Fotograf/Startsida.html och då kostade hon 2500 kronor. Jag var på konsultationen förra veckan och hon fick till det precis som jag ville ha det :) På bröllopsdagen kommer hon och en extra tjej till hotellet jag bokat och fixar mig och mina tärnor.

Svar på tråden Hur mycket betalar ni för bruduppsättningen?