Inlägg från: jimmyojennifer |Visa alla inlägg
  • jimmyojennifer

    Måste tappa vikt, kommer inte i brudklänningen

    Jag var supernoga med vad jag åt och tränade som en tok, sen blev jag på smällen 9 veckor innan bröllopet och hela kroppen svällde. Inte mycket, men det där lilla för att klänning inte skulle passa...


    Jag tog hjälp av min kära mor som helt sonika handsydde om baksidan på klänningen, gjorde stycket bakom snörena lite större. Det tog bara några timmar. Så om det går tycker jag helt enkelt inte att du ska dra ner på dig själv, om det går lägg ut klänningen istället =)


    Annars är väl mitt tips, många, långa, raska promenader, undvika träning som bygger muskler. Drick inte vätskedrivande (kaffe, te tex) för då samlar kroppen vätska när du dricker sen, och vatten behöver man annars mår man dåligt =)
    Ät nyttigt, inga kolhydrater och ät små portioner flera gånger om dagen. Se till att aldrig känna dig hungrig så du inte äter mer än du behöver sen när du väl "får mat" och så att kroppen inte spara massa överflödigt. Ta bort ALLT vad det heter fika, gott saker, ät helst inte mer än 1 frukt om dagen(massa fruktsocker är inte nyttigt) satsa på sallad, fisk och bönor. =)


     


    Lycka till!


    Framtiden är den du själv skapar
  • jimmyojennifer

    Ett litet tillägg... tänk på att dieter kan göra så magen regerar på mat sedan. Tänkt dig att du sitter där på bröllopet och äter vanlig mat efter ett par veckor diet och helt plötsligt börjar det bubbla och du får rännskita! Jag vet att man inte ska måla fan på väggen men tänk om!


    Var försiktig! =)


    Framtiden är den du själv skapar
Svar på tråden Måste tappa vikt, kommer inte i brudklänningen