tips till vår meny
Ska ni grilla på plats?
För isåfall kan man ju hetta upp potatisen också; antingen i typ folielådor eller kanske på spett? Lite festligt tycker jag!
Ska ni grilla på plats?
För isåfall kan man ju hetta upp potatisen också; antingen i typ folielådor eller kanske på spett? Lite festligt tycker jag!
Jag tycker personligen att fläskfilé kan bli lite tråkigt om det serveras helgrillat rakt upp och ned (men det kan naturligtvis bli jättebra om man lyckas få den sådär saftig och god). Om jag skulle ha fläskfilé skulle jag nog fylla den med något och sedan linda den med parmaskinka (eller bacon om man hellre vill det). Googla fylld fläskfilé så kommer det upp massa förslag !:) Till det skulle jag göra någon form av potatis med massa färska örter och ha en riktigt mustig rödvinssås !:)
Om TS vill knyta ihop för- och varmrätt (lax och fläskfilé) så kanske ni kan göra typ lite medelhavsstil på båda rätterna ? En italiensk fyllning i köttet (nån god ost, soltorkade tomater, basilika mm) och kanske som någon nämnde, en laxcarpaccio som förrätt med härlig citron, ruccola, pinjenötter och kanske en smarrig chiliolja att ringla över :)